2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
یازدهم من خوزستانم همه کولر روشن کردن من سردمه 

منم خوزستانم از دیشب هوا سرد شده الوچه جان. ما کولر رو خاموش کردیم از دیشب. منکه تو بارداریم همش از گرما مینالم امروز سردم شده بود.

ولی سرد شدن عادیه. منم تو انتقالم همش پاهام یخ یخ بود. ان شالله که برا شما هم نشونه بارداری باشه عزیزم. کلا به فال نیک بگیر

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
منم خوزستانم از دیشب هوا سرد شده الوچه جان. ما کولر رو خاموش کردیم از دیشب. منکه تو بارداریم همش از ...

ممنون عزیزم نمیدونم والا شاید من بیرون نمیرم من بندرم ولی پاهام یخ یخ شده توکل بخدا سپردم بخودش .عزیزم روز چندم انتقال ازمایش دادین ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت چیکای مهربون.. من بحدی از افسردگی رسیدم ک مث دیوونه ها حتی نمیخوابم تا صبح.. مدام کفر میگم خی ...

فداي دلت بشم ماها اينقدر تو اين راه صبوري كرديم كه تونستيم طاقت بياريم مطمئن باش خداوند هم هوامونو داره توكلتو از دست نده عزيزم حتما خداوند بهترين هارو برات كنار گذاشته اميد داشته باش انشالله كه خيره مهربونم❤️

خداياشكرت....❤️ 
ممنون عزیزم نمیدونم والا شاید من بیرون نمیرم من بندرم ولی پاهام یخ یخ شده توکل بخدا سپردم بخودش .عزی ...

الوچه جان چرا دوباره بي بي نميزني؟ روز ١٢ انتقالته؟ 

خداياشكرت....❤️ 
فداي دلت بشم ماها اينقدر تو اين راه صبوري كرديم كه تونستيم طاقت بياريم مطمئن باش خداوند هم هوامونو د ...

قربونت عزیزم.. آره دیگه بازم توکل بخودش هرچی خدا بخواد همون میشه

ممنون عزیزم نمیدونم والا شاید من بیرون نمیرم من بندرم ولی پاهام یخ یخ شده توکل بخدا سپردم بخودش .عزی ...

من انتقال دو مرحله ای بود. از مرحله اولم ۱۴ روز گذشته بود و از مرحله دوم انتقالم ۱۱ روز . اولم بی بی چک گذاشتم که بدونم تکلیفم چیه بعد رفتم آزمایش .

عزیزم انگار ادرار زیاد ریختی پخش شده اگه میتونی یکی دیگه بذار . ان شاالله که مثبته

0ن چار پنج قطره ریختم.. الان خطش کاملا واضح شده و پخش نیس،، ولی نمیدونم اعتباری داره یا ن بعد چن ساعت

0ن چار پنج قطره ریختم.. الان خطش کاملا واضح شده و پخش نیس،، ولی نمیدونم اعتباری داره یا ن بعد چن ساع ...

ان شاالله که اعتبار داره عزیزم ولی بیشتر از سه قطره نباید بریزی فکر کنم.ضرر نداره اگه داری الان باز یکی دیگه بذار فردا هم ان شاالله برو ازمایش

عزیزم روز ۱۲بتات چند بود؟دوقلو بارداری؟

روز ١٠ بتا ٢٨٨ 

روز ١٣ بتا ٩٧٢

روز ١٤ بتا ١٩٧٦

هنوز مشخص نيست عزيزم مشكوك بود به دوتا ولي شنبه مشخص ميشه به اميدخدا

خداياشكرت....❤️ 
ان شاالله که اعتبار داره عزیزم ولی بیشتر از سه قطره نباید بریزی فکر کنم.ضرر نداره اگه داری الان باز ...

ن دارم الان ولی یه چن تایی میگیرم حالا هرچی ک پیش اومد توکل بخدا.. ممنون عزیزم❤️

روز ١٠ بتا ٢٨٨  روز ١٣ بتا ٩٧٢ روز ١٤ بتا ١٩٧٦ هنوز مشخص نيست عزيزم مشكوك بود به دوتا ولي شن ...

عزیزم شک نکن دوقلو بارداری عزیزم ایشالا امام زمان نگهدارشون باشه .عزیزم روز یازدهم نشونه چیزی داشتی؟

عزیزم شک نکن دوقلو بارداری عزیزم ایشالا امام زمان نگهدارشون باشه .عزیزم روز یازدهم نشونه چیزی داشتی؟

زنده باشي مهربون هرچي باشه فقط سالم باشه. زياد سرپا ميموندم يا مينشستم تخمدان و زير شكمم درد ميگرفت. من دلم برات روشنه انشالله با خبراي خوب خوشحالمون ميكني😍

خداياشكرت....❤️ 
2810