2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
الان وضعیتت چطوره؟  من میخوام ب دکتر بگم شیافمو قطع کنه دیگه خسته شدم از شیاف زدن..بخدا پشتم د ...

خداروشکر که خوبی

منم خونریزی ندارم فقط هر از گاهی لک قهوه ای

دکتر بهم گفت تو غربالگری معلوم میشه اگه کوتاه باشه اندازه رحمم باید بدوزمش

بتای شما پایین نیست، کاملا خوبه از همه چیز مهمتر رشدش هست بعد از ۴۸ ساعت همون آزمایشگاه تکرار کن

اخه دو روز پیش بی بی چک گذاشتم پررنگ بود امروز گذاشتم کم رنگ تر بود خیلی میترسم 🥺🥲

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکر خدا خوبم عزیزم..نی نی هم حرکاتش خوبه..لگد زیاد میزنه😄 ایقد بیرون میرم.از همون اوایلش. داخل خو ...

عزیزززززززم😍😍😍 ای جونم ماشاءلله

اره واقعا تو خونه موندن خیلی عذاب آوره

منم بقیه نمیزارن وگرنه از خدام برم فعلا رعایت میکنم ببینم نتیجه چی میشه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
امروز رفتم مطب..دکتر گفت مگه تو هنوز شیاف استفاده میکنی..گفتم بهم نگفتین قطع کن..خداروشکر شیافم قطع. ...

اره شیاف رو مخه😅 پس ، از گذاشتن شیاف راحت شدی💃

البته بعضیا تا روز آخر بارداری میزارن چون تو شرایطت خوبه دکتر گفته قطع کن خداروشکر🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ان شا الله به حق امیرالمومنین این روزها دلت شاد میشه🤩

مرسی مهتاب جونم 😍😍😍 انشاءلله کسایی که منتظرن خدا به زودی دلشونو شاد کنه🤲

سلامت باشی  ان شاءالله  همچنین خبرهای خوش از سمت خودت

😍✨❤️

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یه چیزی هست هی مینوسیم هی پاک میکنم..

این بلاها چرا دست از سرمون بر نمیداره

لطفاً برای سلامتی دایی کوچیکم دعا کنید♥️

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خداروشکر که خوبی منم خونریزی ندارم فقط هر از گاهی لک قهوه ای دکتر بهم گفت تو غربالگری معلوم میشه ا ...

سلام عزیزم.خوبی؟هنوز نرفتی غربالگری؟کجا نوبت گرفتی؟آزمایشگاه میری کجا؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
خداروشکر که خوبی منم خونریزی ندارم فقط هر از گاهی لک قهوه ای دکتر بهم گفت تو غربالگری معلوم میشه ا ...

کم کم لک قهوه ای هم از بین میره..الان چندهفته ای؟؟

انشاالله طول سرویکس اینات خوب باشه.. 

عزیزززززززم😍😍😍 ای جونم ماشاءلله اره واقعا تو خونه موندن خیلی عذاب آوره منم بقیه نمیزارن وگرنه ا ...

اره بخدا خیلی عذاب اوره..

اکه منو ببینی چطو راه میرم تعحب میکنی😄

تند راه میرم.خیلی وقتا حواسم نی جدول بزرگ لب خیابونون حالت نیمه پرش میرم اونور..

دیروز خودم متوجه نشدم زن عموم ایقد دعوام کرد ک مگه تو نمیدونی بارداری چرا اینجور از جدول رد میشی..

گفتم والا منکه متوجه نشدم..

اره شیاف رو مخه😅 پس ، از گذاشتن شیاف راحت شدی💃 البته بعضیا تا روز آخر بارداری میزارن چون تو شرایط ...

اره خداروشکر از شیافم راحت شدم..تو نگو این چندوقت هم نیاز نبود استفاده کنم..من گفتم تا لحظه ای ک برم ویزیت بشم استفاده کنم..چون دکترم چیزی نگفت گفتم شاید باید استفاده کنم..

دکتر گفت طول سرویکست هم عالیه..

فقط ی قرص کلسیم اضافه کرد ب قرصام ک اونم خودم کفتمس .گفت چک میکنم نیاز بود میتویسم

2810