2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043779 بازدید | 684338 پست
عزیزم نباید داروت رو قطع میکنی،مخصوصا پروژسترون ،امروز آزمایش ندادی؟

ممنون از همراهیت عزیرم. نمیخوام انرژی منفی تو تاپیک بزارم ولی خیلی حال روحیم بده. اصلا دلم نمیخواد پامو از خونه بیرون بزارم چشمم به آدما بخوره. خونریزیم هم که در حدیه که هربار نوارو کامل خیس میکنه. همه چی واضحه😭

حالم که بهتر باید دنبال یه مرکز خوب تو تهران بگردم.

شما اطلاعات داری؟

این ماه که دیگه درمان بهم نمیدن. درسته؟ فعلا دارو چی مصرف کنم؟

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
ممنون قشنگم🥹 به سعید میگم امسال ک بیاد دیگه مامان میشم میگه توکه ۱۰ ساله داری همین حرفو به من میز ...

عزیزم🥺 همسر منم گاها یه جمله هایی میگه که چند هفته فکرمو مشغول میکنه بذار بگن یه جوری خالی کنن خودشونو ما اینجا حرف میزنیم اما مردا جایی ندارن درد و دل کنن بگو انشاالله امسال سال مامان شدن و بابا شدن تو هستش 😍😍😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کی شوهرش ازو اسپرم بوده نمونه برداری کردن از بیصه اسپرم داشته ؟ خیلی نگرانم اگر نباشه چی  ...

ن حتما هستش برا همسر منم انجام دادن نمونه هاش هم خوب میشه نگران نباش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم پریود شدی یا نه   منکه هنوز لکه میبینم،با نهایت ناامیدی هم یه تست زدم ولی معلومه دیگه نت ...

عزیزم در چه حالی؟ خون ریزیت روان نشد؟

گفتی لکه بینی داری در چه حد بود؟ 

من امروز صبح فقط یک قطره خون  رقیق قهوه ایی تیره اومد و دیگه هر کار کردم نیومد چیزی تا الان.

ینی چی؟؟؟؟ این چه مدلشه😖

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

الان چه داروهايي داريد استفاده مي كنيد ؟  كجا اي وي اف كرديد ؟

استرادیول و پرد نیرولون انوکسا پارین و آسپرین داشتم قطع کردم اونا رو الان روزی ۱ دوفامد  کوالفیول  فام استایل زرد و صوررتی کلسیم و اهن ویتامین دی ۳  شیاف روزی سه تا امپول فمولایف هفته ای یبار

تبریز جهاد دانشگاهی 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم تو هم هنوز خوب نشدی منم همچنان لک دارم  تازه هر شبی که امپول پرولاتون میزنم صبحش ا ...

کمتر شده ولی قطع نشده غربالگریمم امروز بردم دکتر شکر خدا خوب بود جفتم پایینه ولی طول سرویکسم خوب بود گفت اشکال نداره جفت با بالا رفتم ین بارداری میره بالا

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ماهور جان 1 مدته نیستی خوبی نی نی خوبه هر وقت تونستی 1 خبری از خودت بده دلمون برات تنگ شده 

سلام عزیزم.قربونت خوبم..اومدم مطب دکتر..

دکتر گفت قبل تعطیلات بیا مطب..نمیدونم الان ازمایشی دارویی چیزی برام مینویسن یا نه..

شوهرم هردیقه میگفت بری مطب برا چی..

میگفت زنگ بزن نطب بگو شماره کارت بدین ویزیت بدم ولی نمیان.

میگه اونا فقط پول میخوان.بگو شماره بدین پولو بدم 😄😄😄

بخدا هر سری میخوام بیام دکتر شوهرم میکه ای خدا بازم دکتر..

ماهور جان 1 مدته نیستی خوبی نی نی خوبه هر وقت تونستی 1 خبری از خودت بده دلمون برات تنگ شده 

الان وضعیتت چطوره؟ 

من میخوام ب دکتر بگم شیافمو قطع کنه دیگه خسته شدم از شیاف زدن..بخدا پشتم داغونه از بس شیاف زدم😄

عزیزم در چه حالی؟ خون ریزیت روان نشد؟ گفتی لکه بینی داری در چه حد بود؟  من امروز صبح فقط یک ق ...

چرا عزیزم دیگه از امروز شروع شد با کلی درد، دقیقا مثل من شدی،منم تا چند روز فقط لک قهوه ای بود،دیگه فکر کنم بخاطر داروهاست  

سلام خانوما خوبین امروز روز 12انتقال بودم بی بی زدم مثبت بود رفتم ازمایش عدد بتام پایین بود 60بود کسی بوده مثل من باشع؟ 

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

2810