2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043865 بازدید | 684348 پست
سلام منم روز سوم انتقال لک دیدم الان روز ششم هستم و هیچ علامتی ندارم امکانش هست نشانه لانه گزینی باش ...

اره چرا که نه😍

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

این خودش نگاه ویژه خدا هستش عزیزم  دلت پر از آرامش باشه عزیز دلم 😍🙏🙏

ممنون قشنگم🥹

به سعید میگم امسال ک بیاد دیگه مامان میشم

میگه توکه ۱۰ ساله داری همین حرفو به من میزنی پس کو

هر دکتری ک تو گفتی رفتیم

هر کاری ک تو گفتی کردیم

پس چرا بابا نشدم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم منم نگاه کردم همسرم راضی باشه میرم چون سنم دیگه بالا میره

عزیزم انشالله بهترین ها نسیب قلب مهربونت باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم انشاالله که تو سال جدید مامان میشی خیلی دلم برات روشنه همین که روحیت خوب باشع و با دلخوش جلو ...

ممنون قشنگم🥹

اره واقعا سلامتیش مهم ترین چیزه

😍😍

انشالله بارداری بعدی همون جنسیتی باشه که نداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم.چقدر زیاد بوده خونریزیتون.منم دکترم فعلا آمپول پروژسترون برام شروع کرد و گفت استراحت کن،جز این ...

ببین امشالله بچه ات سالم و قشنگ بدنیا میاد سر زمان مناسب خودش 😍 دارو که نداره فقط استراحت کن و آب خیلی بخور

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خداروشکر  نور امید از یک روزنه به سمتت امده  منم خوشحالشدم  فقط فاطمه جانحتنا ا ...

ممنون قشنگم🥹

اگه اسمو فامیلشو بهم بگن حتما یاداشت میکنم..

نه من با دکتر صحبت نکردم این خانمه گفت چون تو بارداری وزن میره بالا الان کم کن ک خیالت راحت باشه( رژیم گرفتن خیلی برای من شکمو سخته🥲)

پانیذ جون سعید که الان خیلی خوشحاله ... حتی اون روزی میگفت، یه دختر ۶ ماهه هم به ما بدن ( بهزیستی منظورش بود) خیلی خوب میشه 

سعیدم مثل من دوست داره تو خونه بچه باشه که اسمش تو شناسنامه ما باشه

دیگه براش فرقی نداره ژنتیکش برای کی باشه

من خودم به بهزیستی راضی تر بودم تا اهدایی

چون دلم میخواست هم به بچه زندگی ببخشم ، هم حالاک ژن سعید نیست ژن منم نباشه..

حتما صلاح و قسمت نبوده که حتی از طرف کویین جانم خبری نشد

یعنی موردی پیدا نشد...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاءالله زندگی خودت دوام داشته باشه و بچه هات بزرگ کنید با عشق

ممنون قشنگم🥹🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا رو شکر عزیزم این راها هست که بتونیم به آرزومون برسیم. اتفاقا همسر منم می گه اگه جنینای آخرمون نگ ...

🙃🙃

نه دیگه بقول شما این موضوع مخفی میمونه

اینطوری چون ممکنه دل همسرم بشکنه ...

یا ممکنه چیزی بهش بگن که از بچه دلخوری به دل بگیره

بالاخره مرد ها هم خصلت های بخصوص خودشون رو دارن 

چون iui راحت تر از ivfهست استراحت اینا نداره 

اصلا شاید به همه بگم طبیعی باردار شدم ، به هرحال میپرسن منم مجبور میشم دروغ بگم

عزیز دلم بنظرت دفعه اول میگیره؟! 🥲

یه خانمه با همین اهدایی الان دوقلو پسر داره عکساشو دیدم یکیش کپی مامانه بود🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا رو شکر عزیزم این راها هست که بتونیم به آرزومون برسیم. اتفاقا همسر منم می گه اگه جنینای آخرمون نگ ...

عزیزم پریود شدی یا نه  منکه هنوز لکه میبینم،با نهایت ناامیدی هم یه تست زدم ولی معلومه دیگه نتیجه  گفتم شاید خدا حواسش پرت شده باشه معجزه کرده باشه   

سلام خانم ها میشه به من کمک کنید لطفا

من نوبت دوم ای وی اف با تخمک اهدایی باردار شدم الان شش هفته هستم از اول شش هفته انقدر استفراغ داشتم که لب به هیچی نزدم این هفته با سرم زنده بودم دو روز به من قرص اندانستور داده هر ۱۲ ساعت میخورم اروم شدم ولی هنوز هیچی نمیخورم انقدر بالا اوردم کمرم درد میکنه این تهوع تا کی ادامه داره سه روزه داروهام امپول پروژسترونم قطع کردم نمیتونم تحمل کنم 😭😭

سلام منم روز سوم انتقال لک دیدم الان روز ششم هستم و هیچ علامتی ندارم امکانش هست نشانه لانه گزینی باش ...

سلام عزیزم.خیره انشاالله.بله خیلی از دوستامون لک داشتن و باردار بودن.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام خانم ها میشه به من کمک کنید لطفا من نوبت دوم ای وی اف با تخمک اهدایی باردار شدم الان شش هفته ه ...

سلام عزیزدلم.انشاالله که زودتر خوب بشی.خیییییلی درد بدیه این تهوع.

من بارداری قبلیم خیلی خیلی حالم بد بود خیییییییلی تا ۱۳ هفته خوب شدم.

ببین امشالله بچه ات سالم و قشنگ بدنیا میاد سر زمان مناسب خودش 😍 دارو که نداره فقط استراحت کن و آب خ ...

ممنونم از دعای خوبت قشنگم.

فعلا استراحتم و آمپول پروژسترون هم میزنم.انشاالله که به خیر میگذره

🙃🙃 نه دیگه بقول شما این موضوع مخفی میمونه اینطوری چون ممکنه دل همسرم بشکنه ... یا ممکنه چیزی به ...

اميدت به خدا باشه عزیزم. چرا نگیره ماشالا جوان و سالمی. حالا تا بیایی انجام بدی به خودت برس اگه اضافه وزن داری کم کن . قرص تقویتی حتما بخور یا ابووست یا فرتیل اید که ایشالا تخمک با کیفیت و قوی داشته باشی زود جواب بگیری.پودر اینوفولیکم ماهی که میخوایی انجام بدی روزی دو شاسه بخور.

اصلاح سبکم خیلی موثره مخصوصا تنظیم کردن ساعت خواب و ورزش من به شخصه خیلی سختمه خوابم به هم ریختس ولی اگه می تونی انجام بده بی تاثیر نیست. و در کل بی خیال و بی استرس باش روش زوم نکن انگار که یک معاینه ساده کردی. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم پریود شدی یا نه   منکه هنوز لکه میبینم،با نهایت ناامیدی هم یه تست زدم ولی معلومه دیگه نت ...

من هنوز نشدم. دو روزه عقب انداختم. اتفاقا سینه درد و ضعف و خواب آلودگی دارم. ماها بود نزدیک موعد سینه درد نداشتم حتی تو انتقالام.ولی جرات بی بی چک زدن اصلا ندارم‌. به نظرم زودم هست. تا یک هفته طبیعیه بعد تخمک کشی چون ماه قبل زودتر شدیم یه کم گیج شده بدنمون.  

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

2810