2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044465 بازدید | 684390 پست
اصلا نزن.ک پکر بشی یا استرس بگیری..من تو انتقالام اصلا نزدم

چشم ممنونم خدا خیرتون بده الهی

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه ها روز ۱۱ بی بی زدم منفی بود.دنیا رو سرم خراب شده هیچ امیدی ندارم.به زور خودم رو جلو شوهرم نگه میدارم.توروخدا کسی بوده روز ۱۱ بی بی منفی باشه ولی آز مثبت بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها روز ۱۱ بی بی زدم منفی بود.دنیا رو سرم خراب شده هیچ امیدی ندارم.به زور خودم رو جلو شوهرم نگه م ...

سلام عزیزم. روز 13 هم با بی بی منفی مامان داشتیم. عزیزم مطمئنم بهترینا تو بهترین زمان منتظرته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به روی ماه تک تکتون. دوستای گلم خیلی خیلی دلم برا اینجا و شما عزیزا تنگ شده. امیدوارم همیشه این خونه شاهد شادیاتون باشه و لبخند همیشه رو لباتون باشه و امید دلتونو گرم کنه. 

الان دارم فرشته هامو میبرم مدرسه و با تمام وجودم این لحظه رو برا تک تکتون آرزو میکنم. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان کسی هست که با لوله ی پراز عفونت یا به اصطلاح لوله ی هیدرو انتقالش مثبت شده باشه؟میگن باعث ذوب ...

من برداشتم لوله امو بعد انتقال دادم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام به روی ماه تک تکتون. دوستای گلم خیلی خیلی دلم برا اینجا و شما عزیزا تنگ شده. امیدوارم همیشه این ...

سلاااام آناجون.

اااااای جااااانم 😍😍 ان شاالله دانشگاه رفتنشون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اصلا نزن.ک پکر بشی یا استرس بگیری..من تو انتقالام اصلا نزدم

ممنونم عزیزم چشم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
نه اصلا لک و خونریزی نداشتم خداروشکر ولی درد خیلی دارم اصلا ول کنم نیس

شیاف بزار 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

سلام دوستای خوبم

امیدوارم حال دلتون خوب باشه

نمیدونم چند نفرتون منو یادتونه 

خواستم از تجربه ام واستون بگم

۲ سال پیش که اقدام به بارداری کردیم متاسفانه باردار نشدم

بعد چند ماه که دیدم خبری نیس

رفتیم سراغ درمان و همسرم رفتن پیش اورولوژیست

به ایشون گفتن واریکوسل گرید چهار داره و باید سریعا عمل بشه،تقریبا مرداد سال پیش عمل شد و بعد دوماه اقدام کردیم.بازم خبری نشد

دیگه من رفتم پیش چنتا متخصص همه نظرشون این بود یایسگی زودرس دارم

تخمدانا کوچیک شدن و تخمکی نداشتن 

یا هرماه یه دونه

دیگه گفتن وقت رو تلف نکن برو واسه IVF،پانکچر انجام دادم جنینام فریز شدن و بعد عید رفتم واسه انتقال دارو گرفتم ولی ضخامتم بالا نمیرفت

دیگه هرکاری که میشد کردم بالا نرفت که نرفت

فیزیوتراپی رحم،لوبیا سبز،طب سوزنی،بادکش و... 

بچه های اینجا خیلی راهنماییم کردن

ولی خب نشد که نشد...

پیاده روی اربعین رفتم التماس کردم نشد

حرم آقا امام رضا رفتم ضجه زدم نشد

تا اینکه دی ماه پزشکم گفت دیگه جواب نمیده رحمت با هر روشی که امتحان کردم باید رحم اجاره ای بگیری

خیلی دلم شکست...دو روز نشستم تو خونه گریه کردم سبک که شدم گفتم خدای راضی ام به رضای تو نخواستی بدی منم دیگه نمیگم 

بیخیالش شدم و درگیر کارای روزمره

منتظر بودم پریود شم که برم پیش دکتر بهم دارو بده سیکلم منظم شه آخه دوماه بود ۴۰ ۴۵ روزه شده بود با آمپول پروژسترون پریود میشدم

به شوهرم گفتم یه بی بی چک و دوتا پروژسترون بخر که برام بزنی

اومدم تست گذاشتم در کمال ناباوری دو خط انداخت.....

اصلا باورم نمیشد

گفتم خطا داده ۳ ۴ تا دیگم زدم مثبت شدم

امروزم تیتر بتا دارم ۱۴۶۹....

دوستای خوبی که اینجا راهنماییم کردین ان شالله هر چه زودتر خدا همینجوری سورپرایزتون کنه

پیاده روی اربعین رفتم التماس کردم نشد حرم آقا امام رضا رفتم ضجه زدم نشد تا اینکه دی ماه پزشکم گفت ...

من شمارو یادمه عزیزم دفعه های قبلی انتقالمون تو یه دوره بود 

خیلیییی مبارکه 😍😍😍😍😍راحت ترین و بی استرس ترین بارداری رو برات آرزو دارم گلم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵