2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044125 بازدید | 684361 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره زنگ زدم بهشون گف قطع کنم داروها رو. نمی‌دونم چطور همسرمو راضی کنم. 

من اومدم سایت فقط خبر مثبت شدن تو رو ببینم خیلی ناراحت شدم اینطور وقتا نمیدونم چی بگم چون چیزی ارومت نمیکنه فقط از خدا میخوام به زودی جواب صبرت رو بگیری

❤️❤️ موندم چیکار کنم عدد بتام زیر یک بود همسرم اصرار داره دوشنبه دوباره آزمایش بدم آخه تو دو روز مگ ...

سلام فاطمه عزيزم، امروز نميدونم چرا نميشد بيام تو سايت به اميد مثبت شدن تو، نميدونم چي بگم، خدا به دلت ارامش و به پاهات قدرت دوباره تلاش كردن رو بده عزيزم، تو واقعا تلاش ميكني، نميدونم حكمت خدا چيه ، ولي از همه ما مهربون تر هست، ايشالله خودش كمكت كنه🙏🙏🙏

آخه بر فرض بالا بره تو دو روز ده برابرم بشه بر فرض محال بازم میشه ۳ ک منفیه😅

سلام عزیزم

به نظرمنم باز تکرار کن

یه بنده خدا میگفت آزمایش اول منفی میشه و داروهاش رو قطع میکنه وقتی میره سرکار به اجبار دوستاش دوباره آزمایش میده و باردار بوده.فقط به خاطر قطع داروها میوفته خونریزی و یک ماه استراحت میکنه تا خوب میشه

والان اون دختر ۴سالشه

ضخامتم ۷.۱بود چکار کتم بره بالا روز ۱۱ هستم😭😭😭😭

۷ خوبه که قرصاتو بخوری میره بالا  لوبیا سبزم زیاد بخور

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
❤️❤️ موندم چیکار کنم عدد بتام زیر یک بود همسرم اصرار داره دوشنبه دوباره آزمایش بدم آخه تو دو روز مگ ...

عزیزم تکرار کن ولی دوروز هیچی نمیشه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
این دختر الیکا بلاگر عدد بتاش روز ۱۵ عدد ۱۲ بود  چون بلاگر بود بهش رسیدن برای پنج روز بعد روز ۲ ...

سلام عزیزم.

منم خیلی تعجب کردم از الیکا.ولی بچش متاسفانه ایست قلبی کرده...خیلی براش ناراحت شدم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

سلام عزیزم.نمیدونم واقعا چی بگم.مثل همه بچه ها واقعا امیدوار بودم.فقط اومدم که عدد بتاتو بفهمم.از عمق وجودم برات ناراحتم گلم...هیچی نمیتونم بگم.انشاالله خدا به زودی معجزشو بهت نشون بده و خوشحالت کنه.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
راسی رفتی دکتر؟ ک گفتی خون دیدم

نه امپول زدم قط شد زنگ زدم گفت اگه قط شده استراحت باش چهارشنبه بیا 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
قربووونت برم عزیزم ممنونم از محبتت😘😘❤️ من خوبما خودتو ناراحت نکن❤️

فاطمه جان

خدا برات چاره ساز باشه😭

میدونم این مسیر و این نتیجه برای شما که بارداری طبیعی برات منتفی شده چقدر سخته 😭.

فاطمه بقیه حرفام بمونه برای خدا بمونه بعنوان دعا بعنوان گلایه 

بمونه تو " الهی ... و من لاذ بک غیر مخذول😭😭😭"

فاطمه حال دلت رو میدونم 

بمونه بین حرفام با خدا😭

و لاتجعلنی ممن صرفت عنه وجهک

بخدا که دلت شاد میشه صبور باش مثل همیشه مثل همه این سالها💔

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
فدات شم این چه حرفیه اینقد بهم لطف داشتی قربونت برم که فراموش شدنی نیست. انشالله خیره نگران نباش بر ...

عزیزمی که عزیز 

برای قارچ فلوکونازول و پماد کلوتریمازول و بتا تجویز کرد 

اونم نمی‌دونم مقعدم چرا اینجوری شده از بواسیر و شقاق مقعد میترسم خدا نکنه اون باشه فعلا می‌خوام بشینم تو آب ولرم شانسم آب این منطقه هم قطع شده 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏