2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044283 بازدید | 684375 پست
ناراحت نباش بهترین درمان تو وان آب گرم بشین یه ربع در طول روز سه بار عالیه

حتما خوب میشم؟

آخه خواهری امروز خیلی هزینه کردم دکتر هم خیلی عصبی شد که هی سوال میپرسم این مشکلم هم روم نشد بپرسم باید برم دکتر داخلی 

خیلی عذاب میده موقع دفع انگاری زخم هستش میسوزه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آخه بر فرض بالا بره تو دو روز ده برابرم بشه بر فرض محال بازم میشه ۳ ک منفیه😅

نمی‌دونم خیلی باور داشتم مثبت بشی آخه همه راه ها رو رفتی دکتر که صد در صد نمیگه تکرار کن اما نمی‌دونم بگم باز تکرار کن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا دکتر زنان برای قارچ فقط فلوکونازول و پماد کلوتریمازول با بتامتازون داده قارچ شدیده بنظرتون کافیه ؟؟

نمی‌دونم خیلی باور داشتم مثبت بشی آخه همه راه ها رو رفتی دکتر که صد در صد نمیگه تکرار کن اما نمی‌دون ...

آره زنگ زدم بهشون گف قطع کنم داروها رو. نمی‌دونم چطور همسرمو راضی کنم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره زنگ زدم بهشون گف قطع کنم داروها رو. نمی‌دونم چطور همسرمو راضی کنم. 

اله جانینان فاطمه تو هر شرایطی بفکر همسرامون هستیم اونا بدتر از ما رنج میکشن 

فاطمه جانم هیچ حرفی نمیتونم بزنم خواهرم 💔

سلام سارا خوبی عزیزم شرمنده روی ماهتم چه خبرا چیکارا میکنی سالن مشغول شدی؟؟

سلام سارا خوبی عزیزم شرمنده روی ماهتم چه خبرا چیکارا میکنی سالن مشغول شدی؟؟

سلام قربونت برم دشمنت شرمنده باشه.

سلامتی عزیزم. نه فعلا 

خودت بهتری انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فاطمه جانم هیچ حرفی نمیتونم بزنم خواهرم 💔

😘😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام قربونت برم دشمنت شرمنده باشه. سلامتی عزیزم. نه فعلا  خودت بهتری انشالله

من داغون از هر دو طرف جلو و پشت چند روزه قارچ شدید گرفتم از اینورم مقعدم موقع شرمنده دفع میسوزه نمی‌دونم چیشده سینه م درد داشت فردا هم نوبت سونو سینه دارم فعلا میباره🤣🤣🤣🤣

فکر کردم مشغول شدی و قبل عید سرت شلوغه رفیق بی معرفتتو ببخش

خب دکتر از میده دیگه .. از بتا.. نمیخوام بدم فعلا ار منفی بدم میاد تو سونو هم همیشه میگن چیزی نیست ...

درکت میکنم عزیزم منم دیگه از ازمایشکاه شهرمونم تنفر دارم این بار رفتم خود تبریز آزمایش دادم کلا هیچ آزمایش و سونویی اینجا نمیدم انقد که خاطرع تلخ دارم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خانوما من روزی ۴تا استرادیول میخورم دوتا صبح دوتا شب الان یادم نمیاد صبح خوردم یانه؟ چه کنم به نظرت ...

بسته قرصتو نگاه کن معلوم میشه منم چهار تا داشتم از امروز دوتا میخورم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵