2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044362 بازدید | 684381 پست
چون همش دوتا دوتا خوردم متوجه نمیشم

انقدر که دارو زیاده ادم قاطی میکنه داشتم چایی مبخوردم قند کوچیک گذاشتم دهنم با چای مث قرص انداختم 😂دیگه ببین من چقد رد داده مغزم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
😘😘😘❤️

این دختر الیکا بلاگر عدد بتاش روز ۱۵ عدد ۱۲ بود  چون بلاگر بود بهش رسیدن برای پنج روز بعد روز ۲۰ شد ۱۲۰ تابان نگه داشتن ضربان قلب را هم شنید 

مال من روز ۱۳ عدد ۱۶ بود 

دکترامون یکی بود گفتن قطع کن بد د نمیخوره… هنوزم نفهمیدم چی شد واقعا!!!!!!

ولی قاعده میگه دو روز بعد تکرار کن 

بعش اصلا امید نداشته باش ولی باید تکرار کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دختر الیکا بلاگر عدد بتاش روز ۱۵ عدد ۱۲ بود  چون بلاگر بود بهش رسیدن برای پنج روز بعد روز ۲ ...

من بار اول ۲۹ بود تکرار کردم شد ۱

بار دوم ۲۵ بود دارومو قط کردم دیگه نرفتم 🥲

بچه ها خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی از سرم ای وی جی داره که کدوم داروخانه داره خوزستان باشه خیلی بهتره بهم بگه ثواب داره هرجا میگردیم نیس

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
الان بارداری؟ علتش چی بود؟ جرا ۲۵ را قطع کردی؟ ۲۵ برای اولش عدد معقولی هست.  متوجه نمیشم

الان اره برا سومین بار انتقال دادم 

مشکل ایمنی داشتم خودمم پشیمون شدم بعدا ولی دکتر گفت جنینای تو میگیره دفع میشه تو اولی انقد خوشحال شدیم قبل تکرار کل فامیلو شیرینی دادیم🥺🥺🥺بعد که منفی شد خیلی داغون شدم اینبار بتام بالای هزار بود

قربووونت برم عزیزم ممنونم از محبتت😘😘❤️ من خوبما خودتو ناراحت نکن❤️

آلا جان من به امید مثبت شدن شما اومدم تو سایت ☹️خیلی ناراحت شدم از جواب ازمایش

نمیدونم واقعا این موقع ها چی بگم. چون هیچ حرفی دل ادم اروم نمیکنه انشالله خدا خودش کمکت کنه 

من داغون از هر دو طرف جلو و پشت چند روزه قارچ شدید گرفتم از اینورم مقعدم موقع شرمنده دفع میسوزه نمی‌ ...

فدات شم این چه حرفیه اینقد بهم لطف داشتی قربونت برم که فراموش شدنی نیست.

انشالله خیره نگران نباش برای قارچ پماد و قرص میدن یک هفته ای خوب میشی. بهت چیزی داد برای قارچ؟ 

مقعد که من خودم بعد سقط اولم دردشو دارم چکاب هم رفتم گفت چیزی نیست ولی نذار یبوست بشی و خودتو خوب بشور با شامپو بچه یا ژل شستشو

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انقدر که دارو زیاده ادم قاطی میکنه داشتم چایی مبخوردم قند کوچیک گذاشتم دهنم با چای مث قرص انداختم 😂 ...

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
این دختر الیکا بلاگر عدد بتاش روز ۱۵ عدد ۱۲ بود  چون بلاگر بود بهش رسیدن برای پنج روز بعد روز ۲ ...

رسیدن بهش  یعنی چی فکنکنم بابا  تو خودت تکرار میکردی 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین