2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
فاطمه جان خدا برات چاره ساز باشه😭 میدونم این مسیر و این نتیجه برای شما که بارداری طبیعی برات منتف ...

سلام قشنگم خوبی خوبه که هستی برا منم باورش سخت بود خدا اما چاره ساز خدا خوب میسازه🫂🫂🙏🙏🙏🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ضخامتم ۷.۱بود چکار کتم بره بالا روز ۱۱ هستم😭😭😭😭

عزیزم آب بخور و پیاده روی کن اگه تیروئید نداری تو آب نشاسته قاطی کن بخور و پیاده روی کن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من روز ۳۰ هستم و ترشخات رقیق کشدار بی رنگ دارم مث حالت تخمک گذاری کمی رقیق‌تر و هر از گا ...

ببین من چند وقت پیش ماه بعد از انتقال منفی، تقریبا دو ماه پریود نشدم. قبلا هیچوقت اینجوری نشده بودم. خیلی امیدوار بودم که باردار باشم، تا یک هفته و دوهفته هی بی بی چک میزدم بعدش فهمیدم بخاطر تغییرات هورمونیه. 

این تاخیرها طبیعیه . اگر لاردار باشی همون موقع تا خشک نشده خط می افته

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی از سرم ای وی جی داره که کدوم داروخانه داره خوزستان باشه خیلی بهتره ...

والا من بت توضیح دادم چندبار..اخر گفتی فقط دزفول میگردیم چون دکتر گفت..دیگه گفتم شاید مهم نباشه براتون..

وگرنه کسی ک خیلی مهم باشه همه جا میگرده..منکه پدر صحابم در اومد تا بار اول پیدا کردم..هوا گرم.ماشین نداشتیم..تا پیدا کردیم

حتما خوب میشم؟  آخه خواهری امروز خیلی هزینه کردم دکتر هم خیلی عصبی شد که هی سوال میپرسم این مش ...

آره گلم عالیه امتحان کن آب رو تا جایی که قابل تحمل باشه برات، داغ باشه نسوزی آ🤭🤭

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

❤️❤️ موندم چیکار کنم عدد بتام زیر یک بود همسرم اصرار داره دوشنبه دوباره آزمایش بدم آخه تو دو روز مگ ...

عزیزم خیلی متاسفم

همش میگفتم خدایا اینبار معجزه کن

ولی من از کار دکترت مونده بودم، بخدا به شوهرمم گفتم دکترش  جنینهاش رو حروم نکنه… چون قاعده و قانون داره. باید تو سیکل طبیعی تخمک گذاریت مشخص باشه. اکثرا آمپول hcg میدن و بعدش نسبت به سن جنین انتقال میدن. یعنی باید مطمئن میشد که تخمک گذاریت کی بوده و سه روز بهثعدش انتقال میداد، نمیدونم چرا گفت بیا انتقال

😔😔😔

از ته دلم میگم خدایا دل این دختر خوشقلب رو شاد کن 😢🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره زنگ زدم بهشون گف قطع کنم داروها رو. نمی‌دونم چطور همسرمو راضی کنم. 

خیلی متاسفم عزیزم

ببین واقعا اگر بخواد مثبت بشه خیلی قبل از این باید بشه 😢

اینجا روز ۹ انتقال آزمایش میدیم منفی باشه داروها قطع میشه

تا روز ۹ باید حداقل ۲۰ باشه دیگه 😔😔😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
❤️❤️ موندم چیکار کنم عدد بتام زیر یک بود همسرم اصرار داره دوشنبه دوباره آزمایش بدم آخه تو دو روز مگ ...

آلای عزیز متاسفم ،همش دعا میکردم که مثبت بشی ،ما که ضخامتمون بالا نمیره اول باید کلی دعا کنیم که فقط این ضخامت بالا بره که انتقال بدیم ،وقتی انتقال میدیم بعد باید بشینیم و چشم انتظار نتیجه باشیم،آلا عزیز میدونم سخته اما ادامه بده 😢سری بعد با ضخامت زیر ۸ انتقال نده ،دکتر من میگفت ضخامت هر چقدر نزدیک ده باشه بهتره 

سلام بچه ها قربووووووون محبتت همه تون برم😘😘😘❤️❤️❤️ مث همیشه منو شرمنده محبتتون کردین🥺 برام هیچی مهم تر ازین نیس که خواهرایی دارم یکی از یکی گل تر و مهربون تر که هم رو ندیده برا غصه های هم، غم دلمونو پر می کنه و چشامونو اشکی و برا شادی های هم اوج میگیریم تا آسمون خدا😍

ببخشید تک ب تک جواب لطف تون رو ندادم . گفتم خییلی صفحات شلوغ نشه که خدای نکرده سوال کسی گم بشه این وسط.

تک تک پیاماتون مرحم دلم بود و اشک ب چشمم آورد و لبخند ب لبم  از حجم محبتتون❤️😘.

الهی که همه تون هر حاجتی که تو دلتون هس به حق صاحب الزمان عج خییییییلی زود حاجت روا بشید😍

نمی‌گم ناراحت نشدم چرا، ولی شکر خدا خیییییییییییییلی زود تموم شد. چون یقین صددرصد دارم که خدا خیر محضه🌸 و جز خیر برا بنده اش نمی خواد😍. پس قطعا تو این هم حکمت و خیری بود. ماییم و این مسیر... 

از ته دلم آرزوی خیر و سعادت و به آخر رسیدن انتظار تون رو تو سال جدید دارم😍😍 دعا کنین منم عاقبت ب خیر بشم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزمی که عزیز  برای قارچ فلوکونازول و پماد کلوتریمازول و بتا تجویز کرد  اونم نمی‌دونم م ...

❤❤

خب همین پماد رو بزن خوب میشی با دستمال توالت خودتو خشک نکن با نخی انجام بده و با سشوار خشک کن. این چیزی نیست.

نترس انشالله که خوب میشی 💋

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810