2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044460 بازدید | 684390 پست
دیگه هرجور خودتون راحتین.. این داروی کمیابع.بعد پیش خودتون فک میکنید هرجایی راحت گیر میاد..تو اهواز ...

عزیزم خود اهواز به ماگفتن تو شهره خودتون بگردین گیر میاد واس همین داره میگرده !انشالله که گیرش بیاد راحت شع

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی تو ۲۰ هفته طول سرویکس ۱۴ بود؟؟؟  من سونوی شکمی گفت طول سرویکس ۵۲ هست

برا بعضیا هم یکدفعه پایین میاد یکی از دوستام ۳۶بود یهو بعد چندهفته شد ۲۶ گاهی یهو بی دلیل پایین میاد خدا به دادمون برسه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

دوستان میشه در مورد مکملهایی که قبل از پانکچر مصرف کردین و نتیجه خوب گرفتین راهنمایی کنین؟

من میخوام طب اسلامی ک درمان‌های سنتی رو شروع کنم اما در کنارش مکمل هم بخورم

هر کس تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم شما کدوم مرکز بودین؟ داروهای تقویتی قبل از پانکچر چی خوردین؟

Man tabrizam, jahad daneshgahi miram

Man gablan hameye tagviyatiya ro gable pankcher masraf mikardam ama aslan tasiri nadasht 

Ba khatere hamin tu Pankcheraye badi fagat Q 10

Va man chon zakhiram kam bud DHEA

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان میشه در مورد مکملهایی که قبل از پانکچر مصرف کردین و نتیجه خوب گرفتین راهنمایی کنین؟ من میخوا ...

شما انتقال مگه نداشتین عزیزم 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
من امروز صبح بازم خونریزی کردم 😭 ولی کم و بدون لخته بود سه روزه انوکسارو دوباره میزدم فک کنم از اون ...

الهی عزیزم بهتری الان؟ آره احتمالش خیلی زیاده از انوکسا باشه. نگران نباش چیزی نیس قربونت برم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امروز بزن😈😈😈😈

بعداز ظهر زدم😁 منفی شد. حتی ی هاله هم نداشت که ی ذره دلم خوش بشه😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😔😔😔 روز چندم انتقالی؟

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی گل خوبه؟😍

روز ۱۳ بود امروز

هچینگ یعنی از لایه از پوسته دور جنین رو با لیرز میسوزنون.یا همون برش میدن ک جنین راحت از پوسته بیاد ...

سلام عزیزم خوبی 

منم انتقال دادم 

امروز روز ۲ بود

ایرلی بلاست با بلاست چ فرقی داره؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
بعداز ظهر زدم😁 منفی شد. حتی ی هاله هم نداشت که ی ذره دلم خوش بشه😅

انشاالله آزمایش مثبت باشه 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
دوستان میشه در مورد مکملهایی که قبل از پانکچر مصرف کردین و نتیجه خوب گرفتین راهنمایی کنین؟ من میخوا ...

من هفته پیش دکتر بودم برای دوماه برام اووابوست نوشته بعد برم برای پانکچر سنم بالاست برای تقویت تخمک 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹