2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044358 بازدید | 684381 پست
   انشاالله آزمایش مثبت باشه

ممنونم عزیزم. چشمم آب نمیخوره❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی عزیزم بهتری الان؟ آره احتمالش خیلی زیاده از انوکسا باشه. نگران نباش چیزی نیس قربونت برم 

مرسی فدات شم امپول زدم خونریزی ندارم ولی لک قهوه ای بازم دارم اینجوری که با استرس پیش میره بچه به دنیا اومدنی با یه مامان مو سفید بدون دندون روبرو میشه😐😂

منتظر خبر خوشت هستما😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان لطفا اگر امکان داره راهنماییم کنید من ۴روز پیش امدول اچ سی جی زدم و یه دونه ام ۶روز پیش امکان داره بی بی چکم کاذب باشه درضم امروز روز ده انتقال هستم و از یک روز قبل انتقال درد پریود داشتم و خیلی نگرانم الانم دردام ادامه داره خواهش میکنم اگر اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید

ممنوووونم عزیزم الهی هممون خییییلی زود حاجت روا بشیم🥺😍❤️❤️

خداياااا تو ارحم الراحميني يا الله دل دوست منتظرون رو شااااد كن 

رحمتت رو نصيبش كن 

مادر شدني هديه ي آسماني  رو قسمتش كن الهي آمين 🥹💝

سلام دخترا خوبین روزتون بخیر خواستم ازتون راهنمایی بخوام

من حدود چهار روزه شرمنده هنگام اجابت مزاج مقعدم خیلی میسوزه و درد میکنه انگاری زخم شده قبلا خارش داشت اما الان خیلی میسوزه تو آینه نگاه کردم اما بیرون زدگی ندیدم که بواسیر یا شقاق باشه خونریزی هم ندارم کسی بوده اینجوری باشه ممنون میشم راهنمایی کنین خیلی عذاب دارم امروز رفته بودم دکتر زنان چون مشکلاتم زیاد بود خجالت کشیدم این مشکل و بگم هم قارچ دارم همم برای سینه م سونو نوشت دیگه نتونستم بگم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم. چشمم آب نمیخوره❤️

سلام فاطمه جان توکل بخدا بی بی مهم نیست مهم ازمایشه که خدا بهترین معجزه شو مصیبت کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دخترا خوبین روزتون بخیر خواستم ازتون راهنمایی بخوام من حدود چهار روزه شرمنده هنگام اجابت مزاج ...

سلام قشنگم خوبی

گاهی ممکنه بخاطر دارو یا خوراک اسید معده بیشتر بشه...

من همیشه نه ولی گاهی همینطوری ام ، زحم نیست ،بیرون زدگی ام نیست

گلاب به روت اکثر مواقع هم اسهالم🙈

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربوووونت برم عشق خاله😍❤️😘😘 ااای جاااانم بچگی منم ازین خراب کاریا کردم زیاااد😂😅😅 نه بی بی چک ...

چی شد خاله جونم آزمایش دادی؟

جوابش کی اماده میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم اره خداروشکر خوبه دیگه از نی نی بودن کم کم داره در میاد ۹ماهش شد کم کم میخواد راه بره ولی ...

ویییییییی🤤😍

انشالله موفقیتش رو جشن بگیری همیشه عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام قشنگم خوبی گاهی ممکنه بخاطر دارو یا خوراک اسید معده بیشتر بشه... من همیشه نه ولی گاهی همینطور ...

چیکار کنم ن دفع من خیلی خیییلی شرمنده سفته 

موندم چیکار کنم 

چیکار کنم ن دفع من خیلی خیییلی شرمنده سفته  موندم چیکار کنم

خب شاید بخاطر سفتی اینطوری شده؟

راستش من نمیدونم باید براش چیکار کرد ، گاهی شدید بعدش سوزش دارم ولی رفته رفته این سوزش رفع میشه تا اجابت بعدی

گاهی اوقات هم اصلا سوزش ندارم ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیکار کنم ن دفع من خیلی خیییلی شرمنده سفته  موندم چیکار کنم

برا همون سفتیه، یبووست اول درمان کن آلو سیاه ،قیسی ، کیوی بخور آب زیاد بخور طب سنتی میگه مشکل همه بیماریها همون یبوسته ،پرتقال بخور چیزایی که فیبر داره بخور ، نون یبوست میاره نون جو گاهی بخور قبل غذا آب بخور یه لیوان 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
مرسی فدات شم امپول زدم خونریزی ندارم ولی لک قهوه ای بازم دارم اینجوری که با استرس پیش میره بچه به دن ...

😍عزییییییزم ان شاالله ب سلامتی میگذره همش😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداياااا تو ارحم الراحميني يا الله دل دوست منتظرون رو شااااد كن  رحمتت رو نصيبش كن  مادر ...

❤️❤️❤️😘😘😘

ان شااالله خییلی زود از شما خبر خوش بشنویم

برا همون سفتیه، یبووست اول درمان کن تاپ بخور آب زیاد بخور طب سنتی میگه مشکل همه بیماریها همون یبوسته ...

من همیشه مشکل بیرون روی دارم 🥲 این چی اینم بده؟

تاحالا یادم نمیاد یوبس شده باشم ، 

ولی همون روزی ک میخوام پریود بشم چنان سفت میشه که....

1
5
10
15
20
25
30
35
40