2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044578 بازدید | 684400 پست
اره عزیزم ۲۰ هفته دهانه رحمم باز شد با اینکه سرکلاژ هم بودم البته سرکلاژ رو خیلی دیر انجام داد دکتر ...

بیست هفته ۱۴بود انومالی چند بود؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره عزیزم ۲۰ هفته دهانه رحمم باز شد با اینکه سرکلاژ هم بودم البته سرکلاژ رو خیلی دیر انجام داد دکتر ...

دکترت سهل انگاری کرده بود دلیل نمیشع بازم اینجوری بشه خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کنه خیلی نگرانم  از مطلق شدن هم میترسم خیلی سخته

عیبی نداره عزیزم استراحت کامل بکن سحربانو اینجا بنده خدا خیلیاذیت  شد ولی خداروشکر جوجه هاشو سالم بغل کرد سخته ولی میگذره الان چندهفته ای عزیزم

خدا رو شکر تازه رفتم برای انتقال هنوز موعد ازمایشم هم نشده😁

انشاله مثبت میشی سالم هم بغل میگیری عزیزم خدا بزرگه اصلا به این چیزا فکر نکن

من امروز صبح بازم خونریزی کردم 😭 ولی کم و بدون لخته بود سه روزه انوکسارو دوباره میزدم فک کنم از اون ...

اره قطع کن..والا من دیگه انوکسا رو قطع کرده بودم و نزدم..داروها از یجا خوبی دارن از یجا هم ضدحال

اخه خودشون گفتن دزفول بگردین

دیگه هرجور خودتون راحتین..

این داروی کمیابع.بعد پیش خودتون فک میکنید هرجایی راحت گیر میاد..تو اهواز ک مرگز استانه درست گیر نمیاد میخواین تو شهرستانهای اطراف راحت گیر بیاد...

الان من در حال مصرف این قرصم.ببین فولیک اسید هم جزش نوشته

اره مرسی عزیزم، دیشب که گفتی ،منم امروز همون آهن با فولیک خوردم  از قبل داشتم یه بسته

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین