2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزییییییزم 😂 کاملا میفهمم چی میگی😍 اشکالی ندارد نی نی ک دنیا اومد بعدش دل سیر بخور😁 

بهت نمیاد هوسی یا شکمو باشی😀

ولی موقعی که انتقال  میدی اینطوررنشون میده🤪

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تورو خدا من رو دعا کنید سونو ان تی دادم و ازمایش دکتر گفت که همه چیزش خوبه ولی ازمایش از سه م ...

همه الکی باور کن به دوست منم گفته بودن  اگه تو فامیل مشکل دار ندارین خودتونونم فامیل نیستین هیچی نیست ولی هر چی دکتر میگه گوش کن ولی استرس نکش 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
بچه‌ها بعد انتقال میشه سس مایونز خورد؟

نخور تخم‌مرغش مگه خام نیست سس مایونز ؟ آخه شنیده بودم تخم‌مرغ نپخته باشه خوب نیست 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
بهت نمیاد هوسی یا شکمو باشی😀 ولی موقعی که انتقال  میدی اینطوررنشون میده🤪

😅😅😅 من که کلا قبل و بعد انتقالم فرقی نداره کلا شکمو ام😅😬😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نخور تخم‌مرغش مگه خام نیست سس مایونز ؟ آخه شنیده بودم تخم‌مرغ نپخته باشه خوب نیست 

نخوردم دیگه😘. والا تو نت چیزای مختلفی نوشته آدم نمیدونه چیکار کنه. فعلا راحت‌ترین راه همین بود ک نخورم🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام منم جز ١١

قشنگم جزء ۱۱ جزو مانده ها نیستند قبلا خوندند،میخواهی ۱۲رو بخونی؟

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
فرقی نداره خودت دوتا از جز هارو بگو بهم که بخونم عزیزم 🥹

عزیزم کلی ازت التماس دعا دارم مهربونم😍 پس دو جزء ۹ و ۱٠ رو هم برای شما🌼

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

سلام دوستان گلم برای سبز شدن دامن منتظران ختم قرآن داریم فقط چند جزء مانده حتی حزب هم خواستید بهم پیام بفرستید

🌼🌼🌼 جزء های باقیمانده :
۱۳
۱۴
۱۵
۱۶
۱۷
۱۸
۱۹
۲۱
۲۳
۲۴
۲۵

سلام دوستای گل 

پس فردا ب امید خدا انتقال دارم 

چ کارهایی انجام بدم 

بهش فکر میکنم استرس میگیرم 

چی بخورم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام دوستان گلم برای سبز شدن دامن منتظران ختم قرآن داریم فقط چند جزء مانده حتی حزب هم خواستید بهم پی ...

جز مبارکه ۲۵ روزی من🌱

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
عزیزم مشکلی نیست ان شا الله ضریب ای وی اف و سن اگر بالا باشه گاهی عدد ازمایش رو بالا پایین میکنه نه ...

خدا از دهنت بشنوه شانس منم دکتر ک ارجاع دادن برم پیشش نیست تاشنبه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

[QUOTE=329947282]هیچ مشکلی نداره..الکی نفرستنتون ازمایش گرون بدین..مطمعن باش سالمه[/QUOT 

قربونت انشالله عزیزم همینطوره ک میگی

[QUOTE=329951219]همه الکی باور کن به دوست منم گفته بودن  اگه تو فامیل مشکل دار ندارین خودتونونم فامیل نیستین هیچ ...[/QU.

پناه بر خدا انشالله همینطوره انشالله هیچکس تجربه این مشکل رو نکنه