2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه‌ها بعد انتقال میشه سس مایونز خورد؟

سس تخم مرغ خام داره  نخوری بهتره منم خیلی دوسدارم ولی نمیخورم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله ان شااالله 😍😍 من امسال واقعا تو بدترین شرایط مالی رفتم انتقال. می‌خوام بگم خدا می‌رس ...

😍😍😍

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

به امید خدا الان مامان شدی 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چرا نشه من ک خوردم ایرادی هم توش نمیبینم 🙁  بخور نوش جان😘

❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آلا جونم خوبی؟ انشالله کی باید ازمایش بدی  خداشاهده که همش به یادتم و برات دعا میخونم

سلام سحر جانم شکر خدا. قربووونت برم امیدمم ب دعاهای شماست😘❤️

ان شااالله شنبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سس تخم مرغ خام داره  نخوری بهتره منم خیلی دوسدارم ولی نمیخورم

واقعا سخته صبوری😅

😍😍😍 انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️ به امید خدا الان مامان شدی 

قربووونت برم 😘😘😘❤️

فداتشم مهربون سعید میگفت برای سال جدید نقشه نریز کاسبی امسال بد بود نمیشه رفت دکتر... شاید خدا دار ...

فاطمه جان ما اینسری کلا با دست خالی رفتیم جلو بعد پانکچر که کلا صفر بودیم حتی یبار پول لنفوسیتونداشتیم مرکز بدهی نوشت ماه بعدش دادیم طلاهمم دفعه های قبل فروختم هیچ امیدی نداشتم ولی خدا خوب موقعی رسوند خدارو شکر تا الانم خوبه وضعیت ایشالا برا شمام فرج خیری میرسه 

سلام دوستان گلم برای سبز شدن دامن منتظران ختم قرآن داریم فقط چند جزء مانده حتی حزب هم خواستید بهم پی ...

سلام عزیزم منم جز ۲۶ اگه کسی بر نداشته میخونم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه ها تورو خدا من رو دعا کنید سونو ان تی دادم و ازمایش دکتر گفت که همه چیزش خوبه ولی ازمایش از سه موردش یه مورد یکم عددش بالاس شنبه باید برم پیش ی دکتر  دیگه  بینم نظر اون چیع ارجاع دادن انشالله رنج هیچکس رو خدا ضایع نکنه خیلی سختی کشیدم شوهرم مث ابر بهار گریه کرد وقتی بهش گفتم .

واقعا سخته صبوری😅

واااای نگو  ۹ ماهه پفک نخوردم🥲🥲🥲همه خوشمزه ها مضرن دیروز به شوهرم میگم تورو خدا برا خودت نوشابه بخر منم یذره بخورم😁

بچه ها تورو خدا من رو دعا کنید سونو ان تی دادم و ازمایش دکتر گفت که همه چیزش خوبه ولی ازمایش از سه م ...

ان شاالله که چیزی نیس قربونت برم اذیت نکن خودتو ❤️ مخصوصا که دکترم گفته همه چی خوبه

واااای نگو  ۹ ماهه پفک نخوردم🥲🥲🥲همه خوشمزه ها مضرن دیروز به شوهرم میگم تورو خدا برا خودت نوش ...

عزییییییزم 😂 کاملا میفهمم چی میگی😍 اشکالی ندارد نی نی ک دنیا اومد بعدش دل سیر بخور😁 

ان شاالله که چیزی نیس قربونت برم اذیت نکن خودتو ❤️ مخصوصا که دکترم گفته همه چی خوبه

ممنون عزیزم با دل مهربونت منو دعا کن خدا خیرت بده.

بچه ها تورو خدا من رو دعا کنید سونو ان تی دادم و ازمایش دکتر گفت که همه چیزش خوبه ولی ازمایش از سه م ...

عزیزم مشکلی نیست ان شا الله

ضریب ای وی اف و سن اگر بالا باشه گاهی عدد ازمایش رو بالا پایین میکنه نهایت سلفری یا امینو میدی خیالت راحت میشه

توکلت به خدا باشه نی نی ت سالمه بحق حضرت زهرا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست