2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
🤭🤭🤭🤭😂 بسلامتی انشالله عزیزم برات بگیره نمیدونم گفتم بینم کجا گیر افتادی

قربوووونت برم. از شانس من تنها بودم امروز کسی نبود . خیییییلی حوصلم سر رفت از ی طرفم سرما و...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تو مرکز تو اتاق انتقال دیگه پا شدم اومدم بیرون😅

ان شاءالله خدا تقدیرت رو زیبا بنویسه و امروز روزی باشه که بچه هات رو برای همیشه میاری پیش خودت ،، ان شاءالله ک انتقالت موفقیت آمین باشه الهی آمین ✨🥹❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله🙏 من برا عفونت ادراری قرص سفیکسیم ۴۰۰ روزی یکی خوردم..با تجویز دکتر و خوب شدم

منم بهم قرص داد خوردم خوب شدم ازمایش دادم خوب بود ولی باز انگار برگشته من هنوز که هنوزه گاهی درد دارم تیر میکشه زیر شکمم گه گاهی شاید ماهی دوبار هم یه لحظه درد پریودی سراغم میاد درجا خوب میشه الانم چند روزه یکم موقع بلند شدن زیر شکمم درد میکیره یکم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
قربوووونت برم. از شانس من تنها بودم امروز کسی نبود . خیییییلی حوصلم سر رفت از ی طرفم سرما و...

عیب نداره گلم انشالله نتیجه مثبت میگیری این چیزارو فراموش میکنی من روزی ک رفتم برا انتقال با کلی اعصاب خوردی چندتا گیر افتاده بود تو کارم تا رفتم رسیدم تنها بودم اووو نگم برات چقد حرص خوردم ولی شکر خدا مثبت شدم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
آره 😂 آخه دکتر ساعت ۴ ببعد تازه میاد. انتقال منم ی ربع به هفت بود

بسلامتی فاطمه جان

الهی امروز روز اول مادرانگیت باشه

برای سالهای سال و تا ابد❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم  بابت اینکه منفی شدی خیلی ناراحت شدم ، ان شاءالله خداوند خیلی زود برات جبران کنه و ...

خیلی ممنون عزیزم از راهنماییت حتما در موردش تحقیق میکنم توکل به خدا 

امیدوارم خودتم خیلی زود نتیجه مثبت بگیری 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
آره 😂 آخه دکتر ساعت ۴ ببعد تازه میاد. انتقال منم ی ربع به هفت بود

فاطمه جانم مبارکت باشههههه

نی نی هارو آوردی خونه ایشالا تا همیشه کنارت بمونن 

۹ ماه دیگه به سلامت بغل کنی جبران خستگی و زحمتات بشن

خیلی از خودت مراقبت کن منتظر نتیجه مثبتیم به حقِ باب الحوائج

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
توکل به خدا  بعد از عید دوباره باید برم پانکچر نمیدونم با همین فروتن ادامه بدم یا برم مام آخه ...

سلام عزیزم خوبی

میدونم چه حالی هستی 😔

بنظرم مرکز و دکترت عوض کن

انشاالله این بار اخرین پانکچرت باشه 

مامان بشی 🤲😘

الهییییی عزیزم خیلی سخته واقعا. حتما خیری بوده توش. نگفتن چرا اخه؟ منم ی بار سابقه شو داشتم که ج ...

گفتن تخمک تو فریز دوامی نداره اشتباه کردی و واقعا اشتباه محض بود عزیزم 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
ای وای عزیزم چقدر سخت نمیدونم چی بگم واقعا سخته منم یه بار از فریز در نیومدن می فهمم چی میکشی  ...

چرا عزیرم گفتن تخمک شانسش از فریز خیلی کمه فقط دوتا در اومدن چون ضعیف بودن و اسپرمم ضعیف بوده جنین نشدن 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️