2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
عزیزم. بعدش باز تکرار کردین ازمایش یا نه

اره هر ۴۸ ساعت ۳برابر میشد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما نمیدونم از خامیم بود یا نادونی ده تا تخمک داشتم فریز کردم سه ماه پیش بعد گفتم شوهرم تسه بشه جن ...

ای وای عزیزم چقدر سخت

نمیدونم چی بگم واقعا سخته منم یه بار از فریز در نیومدن می فهمم چی میکشی 

منم دوباره باید برم پانکچر واقعا حکمت خداست ما سر در نمیاریم

کدوم مرکز بودی؟ دلیلش رو نگفتن؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم من تو انتی طول سرویکس رو زده ۳۵ولی دکترم حتی نگفت استراحت کنم اسمی از سرکلاژ و استراحت هم نیاو ...

منم ان تی  ۳۵ بود گفت کمه البته باید روندش نگاه کنی شاید الان بالاتر رفته باشه من دوقلو داشتم انشالله که برای شما بالاتر رفته و همه چی خیلی خوب میگذره و کوچولوت بغل میکنی عزیزدلم 

ولی بنظرم مراعات کن تا اونجا که میتونی استراحت کن من هر دو هفته سونو میرفتم

آلا جان شما امروز انتقال داری؟

سلام سحر جان آره عزیزم ‌ الان مرکزم دکتر تازه اومده.

محتاج دعای همتونم❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والا منکه سر در نمیارم ولی میدونم طول سرویکس عالیه چون من انتی ۳۵بود من هفته دیگه باید برم انومالی خ ...

جشن تعین جنسیت گرفتم دیروز..دختر بود😍😍😍

تازه از مطب زدم بیرون.دکتر سونو‌واژینال برام انجام داد گفت فانلینگ ۶ میل زده..

گفت ده روز دیگه دوباره برو طول سرویکس انجام بده..

گفتم تو سونوم نوشته بود یک سانت ترسیدم..

دیگه خودش انجام داد ایقد..گفت هر دوختنی هم بی خطر نیست..

گفتمش حالا اگه مشکلی نداره چیزی انجام نمیدم فقط مراقبت میکنم..

گفت مگه فشاری متوجه میشی..گفتم ن اصلا.عادی عادی هستم.

گفت دیگه همون شیافتا استفاده کن..

سلام سحر جان آره عزیزم ‌ الان مرکزم دکتر تازه اومده. محتاج دعای همتونم❤️😘

انشالله که بحق غریب مدینه این دفعه دیگه نتیجه میگیریو کوچولوت بغل میکنی دعای الهی عظم بلا حتما بخون منم میخونم به نیتت دوستان هم برای آلا جون بخونن انشالله نتیجه بگیره

جشن تعین جنسیت گرفتم دیروز..دختر بود😍😍😍 تازه از مطب زدم بیرون.دکتر سونو‌واژینال برام انجام داد گ ...

بسلامتی انشالله دخملیتو بغل کنی عزیزم منم تازه از سونو اومدم.نینی منم دخمله😍😍😍

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
منم ان تی  ۳۵ بود گفت کمه البته باید روندش نگاه کنی شاید الان بالاتر رفته باشه من دوقلو داشتم ا ...

دکترم خیلی احتیاط میکنه ولی اصلا به من نگفت استراحت کنم تازه بهش گفتم کمرم درد میکنه گفت از بی تحرکیه کی بهت گفته استراحت مطلق باشی !من از انتی تا الانکه ۱۷هفته هستم سونو ندادم چند روزیه بخاطر درد زیر شکمم خیلی اذیتم موقع ادرار بیشتر اذیتم و در حالت عادی کمتر زیر شکمم تیر میکشه راستش الان خیلی میترسم که چرا تا الان سونو نرفتم 🥲خدا خودش ختم به خیر کنه از این به بعد استراحت میکنم دیگه برا سه شنبه نوبت سونو گرفتم انشالا سرویکس خوب باشه و بالاتر رفته باشه ولی احساس میکنم این دردا بی دلیل نیس اخه زیر شکمم تیر میکشه البته من سابقه عفونت ادراری دارم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
انشالله که بحق غریب مدینه این دفعه دیگه نتیجه میگیریو کوچولوت بغل میکنی دعای الهی عظم بلا حتما بخون ...

قربوووونت برم عزیزم ممنوووونم چشم❤️❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جشن تعین جنسیت گرفتم دیروز..دختر بود😍😍😍 تازه از مطب زدم بیرون.دکتر سونو‌واژینال برام انجام داد گ ...

مبارکه باشه عزیزدلم منم برا سه شنبه نوبت سونو گرفتم دل تو دلم نیس !انشالله نی نیم سالم باشه راستش من سابقه عفونت ادراری دارم و جدیدا زیر شکمم تیر میکشه خیلی میترسم🥲خدا کنه بچم پایین نیومده باشه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭