2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست

بچه ها اینجا خییییلی سرده من یخ کردم هیشکی هم نیس تنهام تو اتاق چیکار کنم. پاهام یخ یخه‌ چند بار تکون دادم بلکه گرمم بشه خدا کنه طوری نشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها اینجا خییییلی سرده من یخ کردم هیشکی هم نیس تنهام تو اتاق چیکار کنم. پاهام یخ یخه‌ چند بار تکو ...

کجایی مگه عزیزم چرا تنهایی جوراب بپوش پاهاتو گرم میکنه

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من تو مام تخمک اهدایی گرفتم وجنین هم برام تشکیل شده  فرداباید داروهای انتقال رو شروع کنم اما امروز جایی دیگه سونو بودم دکتر گفت که ضخامت آندومتر ۸ هست وی فولیکول ۱۷ در ۱۷ دارم امکان کیست شدنش هست واگه استرادیول رو شروع کنی شاید دیواره رحمت ریزش کنه پریود شی وانتقالتم کنسل شه خیلی ناراحت شدم حالا فردا میخوام دوباره برم پیش دکتری که تومام هست اونم سونوم کنه من چون ۷ماه پریود نشدم وداروهای هورمونی هم نخوردم دکترم گفت میتونی وارد سیکل انتقال بشی الان موندم چیکار کنم خیلی ناراحت شدم کسی شرایطش مثل من بوده کمکم کنید ممنون میشم 

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
جشن تعین جنسیت گرفتم دیروز..دختر بود😍😍😍 تازه از مطب زدم بیرون.دکتر سونو‌واژینال برام انجام داد گ ...

عزیزم شما تو انتی طول سرویکس چند بود

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
کجایی مگه عزیزم چرا تنهایی جوراب بپوش پاهاتو گرم میکنه

تو مرکز تو اتاق انتقال

دیگه پا شدم اومدم بیرون😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلااااااام عزیزم خوبی؟😍 چقد خوشحالم سر زدی بهمون😘❤️ خیییییییییییییلی ممنون  نه واقعیتش نمی‌د ...

فدات شم انشالله اینبار نتیجه قشنگی که میخوای رو میگیری.

اگر دکتر رو دیدی بپرس بگو نسبت به تخمک گذاری انتقال میدین؟

برام جالبه بدونم رو چه حسابی میخواد انتقال بده. چون فکر کنم زمان داره

جنینهات چند روزه هستند؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
جشن تعین جنسیت گرفتم دیروز..دختر بود😍😍😍 تازه از مطب زدم بیرون.دکتر سونو‌واژینال برام انجام داد گ ...

ای جااانم مبارکه سلامت باشه ایشالا جشن تولدش😍😍😍😍ضربان قلبش چند بود من امروز رفتم ۱۷۱ بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
تو مرکز تو اتاق انتقال دیگه پا شدم اومدم بیرون😅

خیلیی مباررررکه ایشالا بچسبن به دل مامان قشنگشون نه ماه مهمون وجودت باشن و بعدم چراغ خونت😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
مبارکه باشه عزیزدلم منم برا سه شنبه نوبت سونو گرفتم دل تو دلم نیس !انشالله نی نیم سالم باشه راستش من ...

خب چرا دوباره آز عفونت نمیدی..

اگه مشکلی برا دهانه رحمت بوجود بیاد وقت داری برا درمانش.نگران نباش

بچه ها اینجا خییییلی سرده من یخ کردم هیشکی هم نیس تنهام تو اتاق چیکار کنم. پاهام یخ یخه‌ چند بار تکو ...

تا این موقع مرکز..مگه ساعت چندانتقال برات انجام دادن؟ 

والا مرکز ما تا  ۲ دیگه تعطیله..و پر از سکوت میشه و‌ترسناک😄