2777
2789
عنوان

تجربه ی من از التهاب عصب چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 16357 بازدید | 213 پست
سلام عزیزم برای اینکه بدونیم از عصب هست یا نه بهتره یه VEP انجام بدین که ببینیم در مسیر عصب اختلال ه ...

سلام عزیزم میشه ب منم کمک کنی؟ چند ساله بیناییم مشکل پیدا کرده گاهی چشمم سیاهی میره لکه های تار توی دید دارم و میدان بینایی چشم راستم هم کمی محدود شده. چندین پزشک مغز و اعصاب و چشم رفتم. در نهایت تشخیص دادن ک هم فشار مغز دارم هم دروزن سر عصب چشم. واسه فشار مغز چن بار ال پی شدم و قرص استازولامید خوردم و الان چندماهه درمان شده و فشار مغزم نرمال شده. اما علائم بیناییم همچنان هست با اینکه انتظار داشتم با درمان فشار مغز کمی علائم بیناییم بهتر بشه اما نشد :( شما میدونی برای درمان دروزن باید چیکار کرد؟ چون چشم پزشکم گفته هیچ درمانی نداره ولی چون علائمم گاهی زیاد میشه خیلی میترسم. و اینکه بنظرت ممکنه نوعی بیماری خودایمنی داشته باشم؟ چون گاهی گردنم خشک میشه و عضلات پایین تنم گرفتگی داره. چن ساله درگیرم خسته شدم😭

سلام عزیزم میشه ب منم کمک کنی؟ چند ساله بیناییم مشکل پیدا کرده گاهی چشمم سیاهی میره لکه های تار توی ...

سلام عزیزم خوبی 

کدوم‌شهر هستین

ببینید التهاب عصب در نتیجه بالا بودن فشار مغزی نخاعی با اپتیک نورایتس متفاوت هست کاملا دو بیماری جدا هستن با درمان جدا و منشا جدا در مورد فشار مایع مغزی نخاعی باید همون درمان دارویی و ال پی انجام شه درمورد مشکل دوم که عصب چشمتون داره گاهی این بیماری های عصب چشم درمانشون سخت هست من یه پیج میشناسم بهتون معرفی میکنم ببنید کمکتون میکنه یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی کدوم‌شهر هستینببینید التهاب عصب در نتیجه بالا بودن فشار مغزی نخاعی با اپتیک نورایتس ...

اپتیک نورایتس ینی ناشی از خودایمنی باشه؟ من از کجا بدونم خودایمنی ندارم چون دکترایی ک رفتم هیچوقت نگفتن خودایمنی رو. اما خودم فک میکنم نکنه نهفته باشه؟ چون فشار مغز دیگه ندارم و درمان شده ولی بیناییم بدتر میشه. میگم شاید یه بیماری دیگه مثل خودایمنی باعث تشدیدش میشه. تهرانم من. این پیجم ممنون ک معرفی کردی ولی بعضی کامنتا رو خوندم انگار بعضیا نتیجه نگرفتن ولی باز میرم پیشش