2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

مادربزرگم همیشه بهم میگه:

امیدوارم...

اگه بهش امید داری

ناامیدت نکنه

اگه بهش امید نداری

قافلگیرت کنه✨🤍

ـــــــــــــــــــــ🌱ـــــــــــــــــــــ

خداجون میشه قافلگیرم کنی 🥺

برای سلامتی مادربزرگم ممنون میشم یه صلوات بفرستید 😚💋

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دکترم با بیمارستان گاندی کار میکنه و برای من یه قبل تخمک کشی مصرف مکمل رو توصیه کرد 

ممنونم ، آخه من دو ماه قبلشم خورده بودم بازم فقط دوتا جنین بی کیفیت تشکیل شد شایدم کلا مکمل بخاطر سنم رو من تاثیری نداره

سلام گلم خوبی ؟ منم همیشه کلی مکمل می‌خوردم و تخمکام همیشه پوچ بودن یعنی مکملی نمونده بود که نخورده ...

مممنونم عزيزم،  والا چند سال پیش تو پانکچر اول امپول سینال بهم دادن که دوتا جنین فقط تشکیل که منفی شدم برای پانکچر دوم گونال دادن که مثبت شدم الان بعد گذشت چند سال تو پانکچر سوم بازم گونال دادن و دو ماه قبلشم فقط مکمل اوابوست دادن که دو تا جنین سی تشکیل شد خود دکتر گفت احتمالا بخاطر سنت که بالاتر رفته تخمکات دیگه پوچن برای پانکچر چهارم گفت علاوه بر اوابوست اینوفولیک هم بخور خودمم امگا ۳ و کیوتن خریدم ولی بعد از سقط که بارداری پوچ بود دیگه قطعا گفتن تخمک وچ بوده ،،  خودمم احساس میکنم چون تاریخ پانکچر بعدیم مشخص نیست این همه مکمل نخورم ولی بازن به قول شما باید ببینم بدنم چطوره یکم گیجم و سردرگم

سلام عزیزم مبارکه  شما علائمتون چی بود بعد انتقال  و داروهایی که بعد انتقال مصرف میکردین ...

ممنون عزیزم ایشالا این روزای پر استرس قسمت همه منتظرا

علتئم خاصی نداشتم دل درد پریودی درد سینه از اول انتقال تا الان 

دارهامم روزی چهار استرادیول،دوفامد دوزی ۲تا، ویتامین دی۱۰۰۰روزی ۱،پرد نیزولون۵ روزی ۲ تا ،کوالیفلم روزی یدونه

شیاف پروژسترون ۲تا امپولشم دوتا  آسپرین و امپول انوکسا پارین داشتم بخاطر لک بینیم قط کرده فعلا

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستان ،ایام بخیر ،، یه مشورتی میخواستم ازتون لطفا نظرتونو بگید ،،، بعد از سقط همسرم گفته کلا د ...

عزیز دلم من شنیدم خرنوب و گرد درخت نخل خیلی برای پانکچر خوبن اگه اصل باشه،یه تحقیق کن

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
مممنونم عزيزم،  والا چند سال پیش تو پانکچر اول امپول سینال بهم دادن که دوتا جنین فقط تشکیل که م ...

آسمان جان بنظرم این مدتی که تا تلاش بعدیت فرصت داری یه سر به طب اسلامی هم بزن یا  باه زنان بخور  روی قدرت باروری تاثیر داره

البته اگر بهش اعتقااد داری😘

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
یعنی جنین من تو انتی بیشتر از سنش واقعیش میزنه😄 سرخودم قدش خوب در میاد😄

من يك  روز انتی عقبه دکتر گفت طبیعیه به نظرم اونا فقط از نظر قد سن رو میگن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭