2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دارچین جوون این چند روز دوستان قدیمی یادی از ما کردن خوش اومدی خواهرنینیارو از طرف من ببوس اگه ...

سلاممم عزیزممم 😍😍

وای یادم نیست. چیکار میکرد؟ 😂😂 

بله دوقلو دختر دارم. شما چه خبر؟ چیکارها کردی این مدت؟

ن هیچ مشکلی پیش نمیاد... منم حالت تهوع خیلی داشتم و انگار معدم میمومد تو حلقم.و گریه میکردم..تا الا ...

ای جونم.انشاالله که از این به بعدم پیش نمیاد.

پناه بر خدا.خدا کنه زودتر بهتر شم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام جانم  الحمدالله ؛ خودت خوبی  منم باید پانکچر مجدد بشم میترسم باز پانکچر و انتقال بی ...

نمی‌دونم واقعیتش من فکر می کردم وقتی پریودی زیاد باشه ضخامت کم میشه ولی این چند وقته برعکسشم دیدم.

نه نترس به هر حال ما باید تلاش مون رو بکنیم دیگه . ان شااالله که پر از خیر و برکت باشه و برا مشکل ما هم یه راه حلی پیدا کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جان منم ضخامتم کم بالا میرفت این دفعه که بادکتر فروتن بودم قبل پریودی انتقال از روز ۱۸ سیکل امپو ...

ممنوووونم عزیزم. ی اسکرین میگیرم نگه میدارم. شنبه ک رفتم دکتر بهش میگم ببینم چی میگه. کاش میدونستم میگو می‌گرفتم چقد و از کی تا کی خوردی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جان منم ضخامتم کم بالا میرفت این دفعه که بادکتر فروتن بودم قبل پریودی انتقال از روز ۱۸ سیکل امپو ...

سحر جان چند واحد می‌زدی؟

بچه ها من امروز پانکچر شدم و متاسفانه هایپر شدم!😫

۱۲تا تخمک کشیدن که ۸تاش قابل لقاح و بقیه پوچ بودن.

با یک عالمه دارو فرستادنم خونه.

دل درد شدید و کمی لکه بینی...

دکتر دستور فریز جنین ها رو داده.(که ترجیح خودمم بود ولی بیشتر به خاطر هایپر شدن  و همینطور میزان بالای یعنی فوق بالای استرادیول)  که ۴هزار و خورده ایی بود. دیروز که جواب آزمایشمو گرفتم دیدم بالاست فکر نمی کردم اینقدر مهم باشه.. می گم یعنی انتقال دوم و سومم به این دلیل منفی شده؟ (اخه من انتقال اول فقط امپول پروژسترون داشتم و استرادیول تو انتقالای بعدی اضافه شد) کار استرادیول چیه کلا برای ضخامته؟ من مشکل ضخامت ندارم کلا، می تونم تو انتقالای بعدی نخورم قرصشو که اینطور نشه؟ 

بهم ستروتاید هم  دادن بزنم مگه این دارو برای تخمک کشی نبود؟ ۴ تاشو زده بودم هفته پیش. 

همینطور آمپول هپارین از فردا دادن، شیاف پروژسترون و قرص کلرفنیرامین(برای جمع شدن آب شکم) و کابولین که الان دیدم برای کاهش پرولاکتین خون هستش.

گفتن دوشنبه آینده برم سونو بشم به هوش که اومدم امروز دکترمو ندیدم که بپرسم اگه تجربه ایی دارین کمکم کنید

این امپولا رو برای چی باید بزنم؟ خیلی دچار عوارض نشدم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

الهی عزیزم. چشم حتما. ممنون میشم دعا کنی برام. قبلاً حداقل تا ۶/۸ اینا بابا میرف . این دفعه رو ۳-۴ م ...

آلای مهربونم همیشه برات دعا میکنم،ان شا الله که هر چی میخوای همون بشه،من ک هر چی به دکترم اصرار میکنم پچ استرادیول بنویسه اصلا قبول نمیکنه،و البته داروخانه ها هم نداشتن،من با دوز بالای استرادیول هم چشم گیر نیست ضخامتم.

بچه ها من امروز پانکچر شدم و متاسفانه هایپر شدم!😫 ۱۲تا تخمک کشیدن که ۸تاش قابل لقاح و بقیه پوچ بود ...

عزیزم حتما امپولات رو بزن ،و غذاهای شور ،سفیده تخم مرغ و پروتئین بالایی استفاده کن 

سلام دوستان 

ان شاءالله در هر مرحله اي ك هستين خدا پشت و پناهتون باشه و همه چي به خوبي پيش بره و نتيجه مثبت بگيريد الهي آمين 

من فردا آزمايش  دارم 

التماس دعا دارم ،، دعا كردين يه آمين بگيد و منو لايك كنيد كافيه ، خدا خيرتون بده  🙏🌹❤️