2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام فردایی روشن هنوز بلد نیستم چطور ریپلای کنم  مرسی واسه انرژی مثبتی ک دادی و اینقد قشنگ جوا ...

عزیز دلم پایین پیام هر فردی بغل قلب که میشه پیام رو لایک کرد یه علامت فلش به چپ هست 

اونو بزن خودش میره رو حالت ریپلای

وقتی میزنی میره تو چت و یه سری نوشته های خارجی یا علامت میاد به اونا کاری نداشته باش پایین همون ، جواب پست هارو بده و ارسال کن قشنگم .

ای جووونم خدا دخمل های گلت رو حفظ کنه عزیزم و انشالله الان صاحب دوقلوی پسر شده باشی😍😍😍

انشالله نتیجه میگیری اصلا استرس نداشته باش

قربونت برم چشم اسم شمارو هم داخل لیست مینویسم 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان ،ایام بخیر ،، یه مشورتی میخواستم ازتون لطفا نظرتونو بگید ،،، بعد از سقط همسرم گفته کلا دیگه برای ای وی اف اقدامی انجام نمیده و همکاری نمیکنه از طرفی هم مرکز بهم گفت چون سیکل لانگ برام درنظر گرفتن اگه نیمه دوم اسفند پر یود شدم برم برای سونو و شروع سیکل چون دو هفته اول فروردین مرکز تعطیل هست ،با احتساب تاریخهای پر یودهام و سیکلم و بشرط اینکه همسر یکلاممو بتونم راضی کنم در بهترین شرایط اوایل خرداد بشه پانکچر انجام بدم ،حالا من از اواسط ماه مرداد تا مهر داروهای مکمل اوابوست خوردم بعد درگیر بارداری و سقط شدم و الان حدود یکماه میشه دوباره دارم مکمل اوابوست و اینوفولیک و کو کویتن میخورم ،،حالا اینا همشون نهایتن تا ده روز دیگه تموم میشن و من برای تهیه دوبارشون مشکل مالی دارم و از طرفی باید مخفیانه بخرم چون اگه همسرم متوجه بشه دوباره بابت مکمل این همه هزینه کردم دوباره بحثمون میشه و نمیخوام الان باهاش تو بحث برم ،حالا بنظرتون مدام تا خرداد بخورم مکمل‌ها رو یا با توجه به اینکه باید ۹۰ روز قبل پانکچر خورد بزارم همون ۹۰ روز مونده بخورم ؟؟؟ چون واقعا گرونن و تا الان هم کلی اوابوست و داروهای دیگه خریدم که البته همه بی نتیجه بودن و هنوز تخمک‌ها بی کیفیتن و پوچن 

ببخشید طولانی شد خواستم کامل شرح بدم تا از تجربتون استفاده کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز بستگی داره بیمه چی باشه وکدوم مرکز باشی من مرکز دولتی میرم اونا اوا خودشون گفتن هزینه ۲۵ ت ...

سلام گلم ممنونم عزیزم من با مرکز ابن سینا تماس گرفتم گفتن حدود سی تومن  منم حدودن جمع کردم این هزینه رو اما نمیدونم هزینه داروهاش چقدره که جمع کنم 

واقعا مسیر سختیه از اول تا آخر امیدوارم خدا دامن همه منتظران رو سبز کنه انشالله

سلام ناهور جان هفته منو حساب میکنی ۲۸ آذر اولین روز پریودم بود ۱۶ دی انتقالم جنینم ۴ روزه بود

سلام عزیزم مبارکه 

شما علائمتون چی بود بعد انتقال 

و داروهایی که بعد انتقال مصرف میکردین چیا بود 

ممنون میشم راهنماییم کنید 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

دوستان من یه سری دارو دارم کسی نیاز نداره؟

هزینه ام نمیگیرم ، ترجیحا اگه تهران باشید که با اسنپ بفرستم ممنونم ، اخه پست دوره بهم 

سعی کردم با تاریخش بزارم ، من زیاد سر در نمیارم نمیدونم تاریخ دارن یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان ،ایام بخیر ،، یه مشورتی میخواستم ازتون لطفا نظرتونو بگید ،،، بعد از سقط همسرم گفته کلا د ...

من دکترم با بیمارستان گاندی کار میکنه و برای من یه قبل تخمک کشی مصرف مکمل رو توصیه کرد 

من بعد تموم شدن داروهای تخمک کشی ب شدت بدنم میخاره نمیدونم چرا

کهیر نزدی؟ من قبل پانچر دومم کهیر زده بودم🥲

ولی دقیقا نفهمیدم به چی حساسیت نشون دادم شایدم از داروهام نبود.. شایدم بود

ولی شدیدا استرس کشیدم چون قبل عملم بود😂

اصلا نمیدونم چه سریه موقع پانچر و انتقال مریض میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر خودم و سونو اولیه نظرشون مث هم بود..کلا دکترها ادمو گیج میکنن..دیگه بچه هروقت دلش خواست بدنیا ب ...

اره دقیقا،البته تو سونو ان تی و انومالی مهمه چون رشد جنین رو بررسی میکنن که له اندازه سنش باشه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
دوستان من یه سری دارو دارم کسی نیاز نداره؟ هزینه ام نمیگیرم ، ترجیحا اگه تهران باشید که با اسنپ بفر ...

خداخیرت بده 

من شیاف و امپول پروژسترون استفاده میکنم ولی تهران نیستم

انشالله اونایی که تهران هستن خبر بهت بدن

چون حیف داروها هست الکی دور ریخته بشه 

سلام خوبی نی نی خوبه؟ دومی نمیاری؟

سلام عزیزم قربونت خوبیم 

نی نی شما خوبه؟نه عزیزم قصد نداریم بچه دوم بیاریم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ناهور جان هفته منو حساب میکنی ۲۸ آذر اولین روز پریودم بود ۱۶ دی انتقالم جنینم ۴ روزه بود

سلام عزیزم سن جنین رو حساب نکن روزایی که انتقال دادی تا الان رو به علاوه ۱۴ کن میشه ۴۹ روز یعنی دقیقا ۷ هفته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان ،ایام بخیر ،، یه مشورتی میخواستم ازتون لطفا نظرتونو بگید ،،، بعد از سقط همسرم گفته کلا د ...

سلام گلم خوبی ؟

منم همیشه کلی مکمل می‌خوردم و تخمکام همیشه پوچ بودن یعنی مکملی نمونده بود که نخورده باشم 

آخر سر آمپولامو تغییر دادن و تخمکام دیگه پوچ نبودن 

اگه قبلاً مکمل مصرف کردی و پوچ بوده زیاد خودتو درگیر مکمل نکن 

از الان هم برای خرداد مکمل نخور هر چند من خودم این اشتباه قبلاً خیلی انجام دادم ولی همون دو ماه قبل بخوری کافیه 

ویتامین‌های اون ۱۰ روز هم نگه دار برای اون موقع که میخوای بخوری 

فقط از الان اگه خواستی بخوری یه مولتی ویتامین ایرانی بگیر مثلاً مثل اپتی وومن که زیادم هزینه اش نباشه اونو مصرف کن تا کامل هم  قطع نکرده باشی 

البته آخر سر اینو هم بگم برای همه نمیشه یه نسخه پیچید ولی واقعا این مکمل‌ها اصلا تاثیری رو تخمکای من نداشت ولی برای بعضیای دیگه مثلاً خوردن یه مکمل ممکنه معجزه کنه ،خودت بدنتو بشناس ببین از کدوم دسته ای

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خداخیرت بده  من شیاف و امپول پروژسترون استفاده میکنم ولی تهران نیستم انشالله اونایی که تهران ...

قربونت برم ♥️

نهایتش همسرم رو راضی میکنم منو تاپست ببره

1
5
10
15
20
25
30
35
40