2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا منم 2 روز لک ندارم دوباره شروع میشه از پنج شنبه ظهر نداشتم تا امشب دوباره 1 کم اومد والا د ...

منکه همش لباس زیرمو چک میکنم یه هفته دیگه وقت دکتر سونو دارم خدا کنه تا اونموقع دوباره زیاد نشه🥺🥺

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بله به خاطر داروها بالا میره  فعلا بهم قرص کابولین داده. که به سطح نرمال برسه.

سلام عزیزم خوبی؟عزیزم انتقالهارو معمولا روز چند سیکل انجام میدن؟اینطور که به من گفته بود روز شونزده بود، دیرترم میشه که بشه؟ من یه هفته زودتر پریود شدم،میخوام بگم با ماه رمضان دیگه تداخل نداره ولییییی وسط سیکلم میفته توی امتحان مهمی که دارم، انگار قسمت نیست قبل عید انتقال بدم  راستی چندتا جنین داشتی؟

سلام چرا سن جنین رو حساب نکنه اونم حسابه عزیزم

دکتر به من گفت حساب نیست حتی تو بیمارستانم برای زایمان تاریخ انتقال رو پرسیدن گفتن سن جنین مهم نیست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فردایی روشن لطفا منم به لیست دعات اضافه کن عزیزم خیر ببینی♥️🙏🏻

چشم قشنگم انشالله حاجتروا بشی 🧿🤍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم رفتی سونو؟ خوش خبر باشی 😍😘

سلام عزیزم ،ببخشید دیر اومدم هم مهمون داشتم هم حالم یکم خوش نبود.

آره رفتم. ی مقدار استرس داشتم.

آخه طبق تجربه های قبلی چشمم آب نمی‌خورد خییلی عدد تغییری کرده باشه. برا همین دلو زدم ب دریا و اون درمان طب اسلامی برا کم بودن ضخامت رحم رو هم انجام دادم. ولی استرس داشتم ک همه چی خراب بشه.

باورم نمیشد ضخامتم به ۷/۶ رسیده بود😍😍😭

دکتر اورژانسی آزمایش پروژسترون نوشت برام ولی متاسفانه آزمایشگاه گف فردا آماده میشه. دکترم گفت تا دوشنبه ادامه بدم داروهارو و با جواب برم اونجا. گفت آمپول gcsfرو هم تهیه کنم برا دوشنبه.

شب جواب ازمایشم آماده شد ولی خیلی پایینه. بدجوری غم نشسته تو دلم. نمی‌دونم حالا سیکل کنسل میشه یا نه.

ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره بگه بهم.انتقال قبلیم آز پروژسترون روز انتقال ۱۹ بود ولی امروز ۰/۲ بود که خیلی کمه. کاش میدونستم سیکل کنسل میشه یا نه. دکتر گفت با توجه ب جواب آزمایش تصمیم میگیریم ک داروها و شروع کنیم یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام ميشه اين من رو هم به ليستتون اضافه كنيد❤️❤️🙏🙏

اره عزیز دلم چرا نشه😍

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم ،ببخشید دیر اومدم هم مهمون داشتم هم حالم یکم خوش نبود.  آره رفتم. ی مقدار استرس داش ...

قشنگ من انشالله سیکلت کنسل نشه و انتقال بدی و مثبت بشی بمونه برات 🧿🤍

ایت الکرسی میخونم انشالله همونی بشه که میخوای

سر نماز صبحمم ویژه دعات میکنم اگه لایق باشم 

انشالله پیام خوشحالی تو بزاری تاپیک

خدارو شکر که ضخامتت رفته بالا تر😍🧿

عزیزدلم حال پدر چطوره ؟ خوب هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگ من انشالله سیکلت کنسل نشه و انتقال بدی و مثبت بشی بمونه برات 🧿🤍 ایت الکرسی میخونم انشالله هم ...

قربوووونت برم عزیزم 😘😍😭😭خییییلی لطف می کنی😘😘😘❤️

الهی همش پیام شادی و حاجت روایی تو بذاری. 

آره قربونت برم خوبن شکر خدا😘❤️

هر وقت یادم بیفته برا مامان بزرگت صلوات میفرستم ان شااالله زودی خوب بشن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربوووونت برم عزیزم 😘😍😭😭خییییلی لطف می کنی😘😘😘❤️ الهی همش پیام شادی و حاجت روایی تو بذاری.&nb ...

مرسی خاله ی مهربونم ♥️🙂

همچنین عزیز دلم 😍🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان ،ایام بخیر ،، یه مشورتی میخواستم ازتون لطفا نظرتونو بگید ،،، بعد از سقط همسرم گفته کلا د ...

عزیزم توکل بر خدا کاش مشورت کنید باهاشون و شرایط بدونن بالاخره هر دو نفر باید تلاش کنید 

و اینکه اگه خودتون صلاح میبینید ک نگید و میتونید تهیه کنید واقعا اووبوست قرص خوبیه 

اووبوست کوانزیم کیوتن ۱۰ 

کوالی فول ویتامین دی 

اینوفولیک ‌اینارو دکترم ب منم تجویز داشتن 

الانم فرتیل سی ام میخورم 

پیاده روی و دوری از استرس هم واقعا تاثیر میزاره 

توکل بر الله جانمون امشب آخرین شب ماه رجبه 

ما امیدمون به خداست به حق اعیاد شعبانیه خدا دل همه مارو شاد کنه 🤲🌿

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام عزیزم ،ببخشید دیر اومدم هم مهمون داشتم هم حالم یکم خوش نبود.  آره رفتم. ی مقدار استرس داش ...

سلام عزيز خوش قلبم ، ايشالله اينسري خواستت با حكمت خدا يكي باشه و زودددددددددي خبر مادر شدنت رو بشنوم و دامنت سبز بشه،خيلي به فكرتم❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏

روز سوم، نهم، دوازدهم پانکچرم روز ۱۴ انتقالم روز  ۱۷

من انتقالو بیستم به بعد سیکلم میتونم ولی فکر نکنم دلبخواهی باشه    ، آره؟ وای خیلی ناراحتم،این یه هفته که جلو افتاد همه چی خراب شد