2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم من خودم میزدم. اگه چاره ای نداری یا تو نت بزن کلیپ هاش زیاده یا هم برو درمانگاه بگو یادت ب ...

سونو چی شد عزیزم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نگفتی ای وی اف کردی؟منو از تاریخ انتقال حساب کردن بعدش شد ان تی ولی دکترم میگفت به سونو گراف تاریخ ا ...

ن ب سونوگرافی نگفتم ک انتقالی هستم..

انتی دوروز فرقشه با سونو اولیه م..

انتی جورری حساب کرد ک دوروز مونده بود تا پریود بشم و وارد سیکل بشم🤭. انتی رو یجای دیگه انجام دادم سونو صدای قلبو یجای دیگه..

سونو تشکیل قلب رو‌فقط مطب رفتم..

بچه ها زودترین موقعی ک بعد انتقال دستتون  هاله داشت کی بود؟من میخوام از روز ۹ بزنم

منکه هیچوقت تست نزدم.فقط ازمایش..

چون بی بی چک استرس میده بم..

خیلیا بودن تستشون منفی ولی ازمایششون مثبت..

ن ب سونوگرافی نگفتم ک انتقالی هستم.. انتی دوروز فرقشه با سونو اولیه م.. انتی جورری حساب کرد ک دورو ...

اگه مشکلی داشت دکتر خودت بهت میگفت،چون سن بارداریتو رو میزنه 

منم از بس دکترای متفاوت رفتم ،سن بارداری های متفاوت دارم🤣🤣🤣

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سونو چی شد عزیزم

سلام عزیزم دکتر من ۴ ببعد هس و معمولا شب ب من وقت میرسه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منکه هیچوقت تست نزدم.فقط ازمایش.. چون بی بی چک استرس میده بم.. خیلیا بودن تستشون منفی ولی ازمایششو ...

سلام ناهور جان هفته منو حساب میکنی ۲۸ آذر اولین روز پریودم بود ۱۶ دی انتقالم جنینم ۴ روزه بود

اگه مشکلی داشت دکتر خودت بهت میگفت،چون سن بارداریتو رو میزنه  منم از بس دکترای متفاوت رفتم ،سن ...

دکتر خودم و سونو اولیه نظرشون مث هم بود..کلا دکترها ادمو گیج میکنن..دیگه بچه هروقت دلش خواست بدنیا بیاد..

اخرسری ک بچه بدنیا بیاد میبینی ۱۰ ماهش کامل میشه از نظر تاریخای دکترها.و بعد بدنیا میاد..

منکه طبیعی مد نظرمه ک بدنیا بیاد.هروقت درد زایمان گرفتم میرم بیمارستان

سلام ناهور جان هفته منو حساب میکنی ۲۸ آذر اولین روز پریودم بود ۱۶ دی انتقالم جنینم ۴ روزه بود

براساس تاریخ پریودیت ۷ هفته و ۴ روزت میشه..

هرچند اگه دکترهای متفاوت بری سن های متفاوتی بت میدن😄

فک میکردم دیشب رفتی ایشالا که خیره

ممنونم قربونت برم. امیدم ب دعای شماست❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها کسی تازه ای وی اف انجام نداده خواهش میکنم اگر میدونین هزینش چقدر میشه بگید هزینه خود ای وی اف ...

سلام عزیز بستگی داره بیمه چی باشه وکدوم مرکز باشی من مرکز دولتی میرم اونا اوا خودشون گفتن هزینه ۲۵ تومنه ولی تا الان کم کم ۶۰ تومن شده