2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
سلام عزیزم شور نزن من هم بیرون زدم هم تو خونه  هر 2 تاشم خون اومده بخاطر قرص asa که میخوریم ...

سلام گلم

آره دیشب یه دوستمم گف بخاطر آنوکساو آسپرینه خونت زیاد رقیق شده اینجور خونریزی داری

ان شاءالله ك نتيجه زحماتت رو بگيري عزيزم آمين من انوكساپارين ميرم بيرون ميزنم هم درد داره هم كمي ...

انشاالله شماهم زودی نتیجه ببینی🤍

من آنوکسارو خودم میزنم نه خون میاد نه سیاه شده

انگشت اشاره رو بزار رو نافت بقیه سه انگشتتم کنارش با فاصله کم جایی ک انگشت کوچیکته پد بزن آمپولو هواشو بگیر همونجارو با دوتا انگشتت بگیر سفت باشه آمپولو وارد کردی دوتا انگشتت رو ول کن پوستتو بکش خییییلی آروم خالی کن قطره ای

نه درد داری نه سیاه میشه

من خواهرم شکمش کلا سیاه شده بود من ۴تا زدم هیچی

اینایی ک گفتمو رعایت کن اذیت نمیشی😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که با خبرای قشنگ و خوب بیایی چه راهکارهایی دادن برات و پیش کدوم اورولوژیست رفتی 

هیچ دکتری درد منو نفهمید حتی اطرج خودم رفتم ازاد وبدونه نسخه سنو داد واریکوسل دو طرفه گرید یک ومورفوژی دو حجم کم غلظتش تو انزال کمه تعداد خوبه ولی حرکت آ ۲۰ بی هم صفر فعلا پیشه دکتر نبردم

هیچ دکتری درد منو نفهمید حتی اطرج خودم رفتم ازاد وبدونه نسخه سنو داد واریکوسل دو طرفه گرید یک ومورفو ...

آهان ممنون عزیزم پروانه من خیلی نگاه کردم تو نی نی سایت اکثرا اونا که رفتن پیش اطرج همون داروهایی رو تجویز کرده که تو تبریز هم اورولوژیست هاتجویز میکنن فقط شاید تو تشخیص علت ضعف اسپرم با هم اختلاف نظر داشته باشن نمی‌دونم یه ویزیت ببرمش اطرج بخاطر هزینه هاش میگم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
هیچ دکتری درد منو نفهمید حتی اطرج خودم رفتم ازاد وبدونه نسخه سنو داد واریکوسل دو طرفه گرید یک ومورفو ...

یه سوال دیگه دکتر قبلا برام سلن پلاس تجویز کرده بود الان تو نت خوندم آقایون هم میتونن استفاده کنن بنظرت ویتامین و مکمل هستش بدم همسرم استفاده کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انوکسا زدنش راحت من انتقال دوم خودم زدم اصلا کبود نشد برعکس انتقال اول که شکمم بنفش شده بود و جا ن ...

اتفاقا منم سر پسرم همش خودم ميزان كبود ميشد اما دردش كمتر بودم 

امروزو خودم ميزنم ان شاءالله 

نگفتين انتقال آي وي اي درد داره يا نه چقدر زمان بره؟

انتقال هاي قبليم زيفت بوده نميدونم اين چطوره ك احتمال بيهوشي داد

سلام عزيزم ببخشید شما بعد از کورتاژ سر موعدتون پری شدید؟ الانم باید روز کورتاژ به عنوان اولین روز پری درنظر بگیریم ؟

اصلا بنظرتون عاقلانه هست که از اصفهان بیام تهران برای ای وی اف؟

عزیزم ببخشید من ریپلای کردم. قبلا صحبت کردیم پیش نقشینه می رفتی درسته؟

من ۳بار پیشش انتقال دادم که جواب نگرفتم.

فعلا بی خیال درمان شدم ولی اگر دوباره شروع کردم سیکل رو، می خوام برم پیش دکتر تمیمی. توی شهرک سلامت انتقال میده. دوستم بار پنجم پیشش جواب گرفت اونم دفعات قبلش دکتر دیگه ایی داشت.

فرقش با نقشینه اینه که آزمایشات ایمنی رو جدی می گیره همینطور تجویز سرم ivig. به نظرم تهران نری بهتره چون همین رفتو آمدا استرسو بیشتر می کنه. واقعا اینجا چیزی کم نداره. راستی بیمارستان میلاد تا حالا انتقال دادی؟خصوصیه و دستگاهای بهتری دارن. با بیمه دانا هم قرارداد دارن. زیر۱۵درمیاد.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من دهتا داشتم کلا دوتا پسر توش بود 😔

عزیزم خدا رو شکر جنین پسر داشتی خیلی تو فکرت بودم نه که آنلاین نشدی گفتم نکنه زحماتش هدر رفت...

حالا دیگه به تعدادش فکر نکن استرس نداشته باش ایشالا می گیره هر دوتا گل پسر نازنازیت. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم خدا رو شکر جنین پسر داشتی خیلی تو فکرت بودم نه که آنلاین نشدی گفتم نکنه زحماتش هدر رفت... حال ...

ممنونم نسا جون خواهر خوبم دعا کن برام دل تو دلم نیست بخدا ازبس دخترامو گذاشتم و رفتم گریه هاشون یادم میاد دلم کباب میشه .کل روز خوراکی میخوردن تا میرسیدم خونه.امیدوارم خدا به دل من و خستگی جسمی و روحیم نگاه بندازه

یه سوال دیگه دکتر قبلا برام سلن پلاس تجویز کرده بود الان تو نت خوندم آقایون هم میتونن استفاده کنن بن ...

شوهرمن تو سیکل تخمککشی داشت و خورد من خودم قبل انتقال تا روز انتقال خوردم که دکتر غدد بهم داد 

انشاالله شماهم زودی نتیجه ببینی🤍 من آنوکسارو خودم میزنم نه خون میاد نه سیاه شده انگشت اشاره رو ...

خداخیرت بده روش کشیدن پوستو امتحان کردم خیلی دردش کمتر بود امروز .دستت دردنکنه

خداخیرت بده روش کشیدن پوستو امتحان کردم خیلی دردش کمتر بود امروز .دستت دردنکنه

دورت بگردم

خداروشکر

من سیتروتاید میزدم خیلی درد میگرفت اینقدر مدلایه مختلف امتحان کردم تا اینو یاد گرفتم

فقط خیلی یواش خالی کن

شوهرمن تو سیکل تخمککشی داشت و خورد من خودم قبل انتقال تا روز انتقال خوردم که دکتر غدد بهم داد 

یه دنیا ممنون عزیزم پس می‌تونه استفاده کنه