2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
قربونت بشم.سه تا فاطمه جان انشاالله به زودی روزی خودت اول بازداری طبیعی بعدش مرحله ی انتقال 

عزیزمی که برام رویای دوری شده انشاالله که معجزه ش شامل حال همه مون بشه مامان خانومی 😍😍😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خواهر شما خوبی مشکلی که داشتی بهتر شدی ؟  والله سلامتی من هم در حال کشف مشکلات همسر جان و ...

انشاالله که با خبرای قشنگ و خوب بیایی چه راهکارهایی دادن برات و پیش کدوم اورولوژیست رفتی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا کمکمون کنه واقعا دردش زده به مخم سریع جوش میارم منم مثگم بهش نباید خون بیاد  ببینم می ...

ان شاءالله ك نتيجه زحماتت رو بگيري عزيزم آمين

من انوكساپارين ميرم بيرون ميزنم هم درد داره هم كمي پد  خوني ميشه 

ميخواستم خودم بزنم اما از دردش ميترسم 

اما بايد فردا امتحان كنم نميشه هي رفت بيرون

خدا خودش كمكمون كنه آمين

دوستان چ در پروسه انتقال هستين چ انجام دادين سوره بقره رو بخونيد 

كه خوندنش بركت هست و نخوندنش حسرت ،، و استغفار زياد كنيد 

ان شاءالله خداوند حاجت دل همتون رو بده الهي آمين 

عزیزم شکر خدا الهی راه مادر شدن هموار باشه برات عزیز دلم ♥️ منم دیروز انتقال دادم.محتاج دعاتم خواهر ...

به سلامتي ان شاءالله كه خداوند رحمتش رو شامل حالت كنه آمين 

منم ان شاءالله چهارشنبه انتقال دارم و همين يك بسته س التماس دعا 

من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

فاطمه عزیز ممنونم که به یادم بودی و منو لایق دونستی 

انشالله که به همه آرزوهای قشنگت برسی مهربونم😍😍

ان شاءالله ك نتيجه زحماتت رو بگيري عزيزم آمين من انوكساپارين ميرم بيرون ميزنم هم درد داره هم كمي ...

انوکسا زدنش راحت

من انتقال دوم خودم زدم

اصلا کبود نشد برعکس انتقال اول که شکمم بنفش شده بود و جا نداست و قلمبه قلمبه

ممنونم پاسخ دادين،نه خراش كه اصلا اعتقادي نداره هميشه ميگه كيفيت رحمت خوبه، اين كارا لازم نيست،

خواهش میکنم عزیزم.

من بار اول خراش انجام دادم، بتا مثبت شد ولی بعدش اومد پایین

بار دومش پی آر پی کردم و باز هم مثبت شد و پسرم بدنیا اومد.

اتفاقا خیلی تاثیر داره

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

❤️💔دوستان سلام.خواااااااهش میکنم ازتون هر کی درمورد سوالام اطلاعات داره جوابمو بده .میخولم برای انتقال پنجم برم و پانکچر چهارم .لطفا اطلاعات اگر دارین دریغ نکنین.

۱.بهترین مرکز تهران کدوم هستش؟

۲.هزینه براوقتی که بخوام بیام تشکیل پرونده و پانکچر و انتقال و.....چقده ؟دقیق نمیخوام حدودی

۳.ایا هیچ کدوم از مراکز مام و ابن سینا و....بابیمه های تکمیلی قرارداد دارن؟بیمه دانا