2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
قبلاً ی بار داشتم ولی اون موقعم ضخامتم بالا نرفت. تو سیکل طبیعی که استرادیول نیاز نیس نه؟

نه فکر نکنم نیاز باشه .انشالله که دفعه بعد همه چی اوکی میشه عزیزم ،همون چرخشی استفاده کرده بودی؟ ظاهرا اینها بهترن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم گلم میدونی علت این آب چیه؟من ای یه روز درمیون با امگا میخورم.

عزیزم علتشو نمیدونم. من خیلی تحقیق میکردم برای بالا رفتن ضخامت رحم که چیا بخورم و چی خوبه

یک نفر بود که همین مشکل رو داشت و انتقالهاش کنسل میشد. علاوه بر مکملهایی که برای ضخامت مصرف میکرد گفته بود از اول سیکل روزی دو تا ویتامین ای مصرف کرده و برطرف شده بود مشکلش

ضخامت رحمت چند بود؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم. اسکرین گرفتم انجامشون بدم سری بعد. از داروهای ک گفتی فقط ال آرژنین و پریناتال و nac ر ...

من زرنانی رو خیلی قبول دارم، دیگه ببین از این سر دنیا اومدم فقط رفتم پیش خودش چند بار هم رفتم

به نظرم تشخیصش درسته. اگر خواستی طبیعی هم جلو بری حتما ال ارژنین مصرف کن

انشالله سال دیگه اینموقع نی نی تو بغلته ❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم الهیی شکر. ان شااالله خوش خبر میای عزیزم😍. من روزی ۳تا استرادیول خوراکی داشتم ، ۴ تا اس ...

شاید داروهات باهم تداخل داشتن با فاصله ایتفاده نکردی برعکس شده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من زرنانی رو خیلی قبول دارم، دیگه ببین از این سر دنیا اومدم فقط رفتم پیش خودش چند بار هم رفتم به نظ ...

تبریز میومدی یا تهرانه زرنانی

[QUOTE=324259103]قبلاً ی بار داشتم ولی اون موقعم ضخامتم بالا نرفت. تو سیکل طبیعی که استرادیول نیاز نیس نه؟[/QUOTEفاطمه جان میدونی کدوم ازمایشگاه تو  تبریز آزمایش بتارو زود میده جوابشو  مثلا هس جایی که یکی دو ساعته بده؟؟

وایی چقد زود رفتی حموم.اون پله هام نگران نباش میگن اگ خسته نکنی خودتو اشکال نداره.توکل بخدا ان شا ال ...

اره چون لک بینی داشتم بعداز انتقال دلم نیومد برا نماز دیگه رفتم اما با اب ولرم رو به سرد سرپایی رفتم اره خدا بخواد،بخواد هر اتفاقی بیفته میشه نخواد حتی استراحت مطلق هم باشیم نمیشه توکل بر خودش

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
اگه به پله باشه که منم منفیم مرکزی که میرم جلوی اتاق عمل بنایی داشتن مجبور شدیم ۱۵تایی پله بالا بیای ...

نمیدونم میگم پله خوب نیست اما منم چون طبقه اولم و سرکار میرم هرروز اروم میرم پایین و میام البته دیروز از یک ماما پرسیدم گفت حتی طبقه چهار بدون پله هم داشتیم شاغل و مثبت شده دکتر بهش گفته اروم و بدون ضربه از پله برو وسر هر پاگردی یکدقیقه استراحت کن استراحت مطلقی که دکتر هم کلی دعواش کرده چرا انقدر خوابیدی و استراحت منفی،مدام دنبال بهانه ام بگم بخاطر اینکه مراعات کردم نشده😓😓😓دیروز که روز ۱۳بودم بی بی منفی شد فردا برم ازمایش ببینم چی میشه

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
نمیدونم میگم پله خوب نیست اما منم چون طبقه اولم و سرکار میرم هرروز اروم میرم پایین و میام البته دیرو ...

ایشالا که مثبت میشی منم شیطون قولم میزنه بی بی بزنم شوهرم نمیزاره

نه فکر نکنم نیاز باشه .انشالله که دفعه بعد همه چی اوکی میشه عزیزم ،همون چرخشی استفاده کرده بودی؟ ظاه ...

ممنونم عزیزم❤️ نه چرخشی نبود .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من زرنانی رو خیلی قبول دارم، دیگه ببین از این سر دنیا اومدم فقط رفتم پیش خودش چند بار هم رفتم به نظ ...

ممنونم عزیزم ❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شاید داروهات باهم تداخل داشتن با فاصله ایتفاده نکردی برعکس شده

نه همیشه زمانبندی می کنم کاملا که فاصله ها رعایت بشه. حتی ساعت می‌ذارم براشون