2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام عزیز دلم. شما خوبی انشالله؟  بد نیستم یکم بهتر از اون روزای اولم اما خیلی روزای سختی رو د ...

قربون دلت برم سارا جون ،از خدا میخوام که خیلی زود از این روزهای سخت عبور کنی و آرامش در زندگیت جریان پیدا کنه .

خدا میدونه که چقدر برات دعا کردم ولی خوب ...😔

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام الا جان خوبی ؟ من دیر اومدم تایپک ان شالله الان بارداری

به به سلااام. چطوری عزیزم😍❤️

شکر خدا منم خوبم. نه عزیزم فعلا روزیم نشده. لوله دومم سر خارج رحمی از دست دادم. دیگه تنها راهم آی وی افه. اونم باز ضخامتم ادا در آورد و دیروز سیکل انتقالم کنسل شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای خیلی متاسفم… مکمل چی مصرف میکنی؟ ببین روزی ۶ گرم حتما ال ارژنین ، ۲ تا ویتامین ای ۴۰۰، روغن ...

ممنونم عزیزم. اسکرین گرفتم انجامشون بدم سری بعد.

از داروهای ک گفتی فقط ال آرژنین و پریناتال و nac رو نداشتم. نمی‌دونم چی بگم. کاش ی روشی بود بتونم دور شکم رو سریع تر تا ماه بعد آب کنم. میگم شاید خون‌رسانی بهتر بشه. 

حالا ی بارم سیکل طبیعی جلو بریم ببینم چی میشه آخه ی بار ک تو سیکل نبودم سونو رفته بودم ضخامتم اوکی بود. توکل ب خدا.

به نظر شما دفعه بعدی هم برم دنبال سرم یا به حرفای دکتر زرنانی بسنده کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ای وای خیلی متاسفم… مکمل چی مصرف میکنی؟ ببین روزی ۶ گرم حتما ال ارژنین ، ۲ تا ویتامین ای ۴۰۰، روغن ...

سلام عزیزم 

من سال ۹۸ وارد این تاپیک شدم و اونموقع شما هم پیگیر درمان بودید چطور شد نتیجه گرفتید شما و یه دوست دیگه که ۱۷ بار تا اونموقع انتقال داده بودن و نتیجه نگرفته بودن همیشه تو خاطرم هستید ان شاءالله که نتیجه گرفته باشید

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم. اسکرین گرفتم انجامشون بدم سری بعد. از داروهای ک گفتی فقط ال آرژنین و پریناتال و nac ر ...

آلا جان مگر مشکل ایمنی داری که سرم استفاده کردی ؟

اگر لازم بود خود زرنانی میداد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم. اسکرین گرفتم انجامشون بدم سری بعد. از داروهای ک گفتی فقط ال آرژنین و پریناتال و nac ر ...

سعی کن استرادیول خارجی پیدا کنی ،به نظر من که خیلی بهتره

ضخامتت خوب باشه زیاد کار ب مقویجات ها نداشته باش.. من بیشتر نشاسته تو ابمیوه میخوردم و چندروزی یبار ...

چقد خوب تو ابمیوه نشاسته بریزم فکر خوبیه ممنون ماهور عزیزم.ضخامتم ۸و نیم الان چهارشنبه انتقاله نمیدونم چراانقد دیره انتقال میشه ۲۱سیکلم همم میگم نکنه زیادی بره بالا ضخامت

آناناس طبیعی خوردی؟

عزیزم من اشتباهی که مرتکب شدم و الان پشیمونم استراحت خوبی نداشتم خوب مراقب نبودم روز پنجم تو معذوریت ...

وایی چقد زود رفتی حموم.اون پله هام نگران نباش میگن اگ خسته نکنی خودتو اشکال نداره.توکل بخدا ان شا اله ج آزمایشت مثبت بشه و سورپرایز بشی.دستشویی هم فرنگی ندارم 

عزیزم من اشتباهی که مرتکب شدم و الان پشیمونم استراحت خوبی نداشتم خوب مراقب نبودم روز پنجم تو معذوریت ...

اگه به پله باشه که منم منفیم مرکزی که میرم جلوی اتاق عمل بنایی داشتن مجبور شدیم ۱۵تایی پله بالا بیایم و خونمون ۱۰ تا داره اوندم سع روز استراحت مطلق و تا الانم نسبی پا میشم کار نمیکنم دسشویی فرنگی این سری گرفتم دیگع ببینم قسمت چی میشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

سلام فاطمه جان خوبی منم ضخامتم پایین بود ولی با روزی ۴تا استرادیل ۲میلی روز ۱۱ شدم ۶ روز ۱۸ انتقال دادم نپرسیدم چنده ولی گفتن ضخامتت خوب بالا رفته لوبیا سبزم زیاد خوردم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آلا جان مگر مشکل ایمنی داری که سرم استفاده کردی ؟ اگر لازم بود خود زرنانی میداد

تو آزمایشها خداروشکر مشکل خاصی نبود ولی ی آزمایش دیگه اینجا دکتر احمدیان نوشت که آره اون مشکل دار بود ‌ . تو نت هم برا درمان سرم و پردنیزولون و هپارین و... رو نوشته بود. 

سعی کن استرادیول خارجی پیدا کنی ،به نظر من که خیلی بهتره

قبلاً ی بار داشتم ولی اون موقعم ضخامتم بالا نرفت.

تو سیکل طبیعی که استرادیول نیاز نیس نه؟

سلام فاطمه جان خوبی منم ضخامتم پایین بود ولی با روزی ۴تا استرادیل ۲میلی روز ۱۱ شدم ۶ روز ۱۸ انتقال د ...

سلام عزیزم الهیی شکر. ان شااالله خوش خبر میای عزیزم😍.

من روزی ۳تا استرادیول خوراکی داشتم ، ۴ تا استرادیول واژینال و روزی ی اپلیکاتور استرومارین واژینال. با این همه دارو که نسبت ب انتقال قبلیم خیلی بیشتر بود بدتر از قبلی شد ضخامت. 

احساس می کنم دارو رو من اثر برعکس داره 

تو آزمایشها خداروشکر مشکل خاصی نبود ولی ی آزمایش دیگه اینجا دکتر احمدیان نوشت که آره اون مشکل دار بو ...

خوب یه ویزیت آنلاین با زرنانی داشته باش 

ببین نظرش چیه

چقد خوب تو ابمیوه نشاسته بریزم فکر خوبیه ممنون ماهور عزیزم.ضخامتم ۸و نیم الان چهارشنبه انتقاله نمیدو ...

من روز  چهارم پریودی سرم ای وی ای جی تزریق کردن و روز ۱۵ پریودی انتقال برام انجام داده بودن..

روز چندمت ضخامتت ۸ ونیم بود؟؟ 

من از روزی ک پریودیم تموم شد نشاسته تو ایمیوه های مغازه ای ریختم و میخوردم و هروز هم نیم ساعت پیاده روی داشتم.

نشاسته تا یک روز قبل ازمایش بتام خوردم..البته دیگه حالم بهم خورد ک نخوردم دیگه..

ضخامتت الانم عالیه..

سه روز قبل از انتقالت شروع کن ب خوردن...

من روزی ۳ دونه استرادیول میخوردمم.

بعد از انتقال میوه اناناس گرفتم و میخوردم..نمیدونم تاثیر داشت یا نه..ولی خوشمزه بود ک میخوردم😄

چ گرونم بود