2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
واقعا کاش معجزه ایی میشد! من نه خودم مشکل دارم نه همسرم! انتقال سومم که منفی شد رفت دوباره آزمایش دا ...

آره ما که داره میشه 10سال که ازدواج کردیم. خیلی سعی می‌کنیم جای خالیش حس نشه ولی اصلا نمیشه. مخصوصا بعد شکست انتقال هام. دیگه انگار امیدی ندارم برای زندگی کردن. ولی شما که وضعت ن خیلی خوبه. عکس رنگی و اینا رفتی؟ به نظرم که طبیعی باردار میشی. یه مدت کمرت گرم نگه دار. ببند توی خونه. با چادری چیزی. ای یو ای که خیلی راحت تره. حتی شده 6 یا 8 بار انجام بده

یه صلوات مهمونم کنید
سلام به همگی.دخترا من روز چهارم انتقال هستم از بعداز پانکچرم که هفته پیش بود تا الان قشنگ علایم پریو ...

منم از چندروز بعد از انتقال درد پریودی اومد سراغم.تا همی الانم ک ۱۲ هفته هستم دارم..ربطی ب علایم نداره..مثبت فک کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از چندروز بعد از انتقال درد پریودی اومد سراغم.تا همی الانم ک ۱۲ هفته هستم دارم..ربطی ب علایم ندا ...

مرسی از پیام پر امیدت خدا کوچولوتو برات حفظ کنه😍 دعام کن عزیزم اگه خیره خدا دلمو با اولاد سالم و صالح شاد کنه🥺

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
منم از چندروز بعد از انتقال درد پریودی اومد سراغم.تا همی الانم ک ۱۲ هفته هستم دارم..ربطی ب علایم ندا ...

ماهور جان فرش انتقال دادین یا فریز؟شنیدم فریز خیلی بهتره گیراییش.اما مرکزی که من میرم نظرش رو فرش هست

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

سلام دوستان خوبین

من شنبه بیمارستان بهمن پانکچر شدم با دکتر عارفی.

به هوش که آمدم گفتن ۳.۴ تا تخمک داشتی

این یعنی تخمک‌های خوب؟؟؟ یا هم خوب و هم پوچ رو با هم میگن؟؟؟

و اینکه من شهرستانم چطوری کارت جنینامو بگیرم 

ای خاهر خنده کجا بود تا خدا هست به هیچی نباید خندید چون جوری روی بندشو کم میکنه که باورش نشه بنده!من ...

ای جان اره واقعا راست میگی من همه امیدم‌به خواست سپردم به خودش که اگر صلاحه برام بگیره نباشه هم قلب منو محکم کنه به حکمتش...مثل میکرو نیستم استرس ندارم

عزیزم منم پسرم رو چهار سال پیش خدا با انتقال اول بهم داد ولی انتقال دومم که ماه پیش بود منفی شد. خی ...

خیلی متاسفم. مردها بعضی وقتها رفتارهای عجیب غریب دارن…

من اینبار منفی شدم اصلا جلویشوهرم ناراحتی نکردم چون اگر میدید ناراحتم میگفت پس دیگه کلا انتقال ندیم. ولی خیلی ناراحت شدم تو خودم. 

خمون ماه بعدش هم میشه دوباره انتقال داد قانون خاصی نداره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام مهربون جون ان شا الله به عنایت امام رئوف دلت شاد میشه لطف خدا بیشتر از جرم ماست😍  ا ...

سلام به رو ماهتون عزیزم

انشالله اتفاقا گفتم روز آزمایش میرم حرم خدابخواد برای همه بعدش خودم دعاکنم

شماهم برا من بخواین

نمیدونم دیگه بیخیال از اون‌استرس ها ندارم استراحت گفتم معمولی

آره ما که داره میشه 10سال که ازدواج کردیم. خیلی سعی می‌کنیم جای خالیش حس نشه ولی اصلا نمیشه. مخصوصا ...

آره عزیزم عکس رنگی آبان پارسال رفتم. باز بود لوله هام. گفتن بعدش طبیعی میشی. نشد. چندماه بعد رفتم  iui اينبار دارو داشتم ۶تا فولیکول شد بازم نگرفت دیگه گذاشتم از فروردین امسال رفتم تو سیکل ivf تا الان سه بار انجام دادم. بار اول گرفت بتام خوب نرفت بالا.و سقط شد. بار دوم نگرفت رفتم هیستروسکوپی و خراش برای بار سوم دکترم مطمئن بود می گیره بازم نشد. گفت بعد هیسترو طبیعی میشی دیگه ولی حتی ای وی افم نگرفت...

این ماه خیلی رعایت کردم سردی نخورم گرم کنم خودمو جوراب بپوشم رو سرامیک... می دونی دلم میخواد بی خیال بشم ولی خیلی سخته تمام زندگیمو تحت تاثیر قرار داده این ماجرای بچه... دیگه حس می کنم ذوقش رفته و جنونش مونده. 💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم شما با این چسپندگی ها ، مشکل ضخامت هم داشتی؟

بله ضخامتم خیلی سخت بالا میرفت و همیشه با ۷ انتقال میدادم

البته بعد از برداشتن چسبندگیها هم خیلی تغییری نکرد. یه ذره بهتر شد

دیگه دکترم گفت شاید تو ژنتیکی  اینجوری هستی. با همون ۷ انتقال داد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اسم امپولت چیه به منم امپول پی دی گراستیم اونم زدم گوگل نوشتهبعد شیمی درمانی استفاده میشه عوارض زیاد ...

برامنم پی دی گراستیم.شما چندم سیکل باید تزریق کنین؟من ۷و۹سیکل دورناف نوددرجه