2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
بچه ها آزیترومایسین تو سیکل انتقال بد نیست؟

منم بدجور سرما خوردم دیروز از دکتر پرسیدم گفت برو تا شنبه خودتو خوب کن اوندم دکتر پنی سیلین زد و ازیترومایسینم داده ولی با قرصات فاصله بده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنونم رز عزیز.ولی کسی تو این تاپیک پیدانشد این امپول داشته باشه ومن تو نت خوندم عوارض داره ترسیدم.د ...

اسم امپولت چیه به منم امپول پی دی گراستیم اونم زدم گوگل نوشتهبعد شیمی درمانی استفاده میشه عوارض زیادی مث فشار خون خیلی بالاو استخوان درد شدید داره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه سرفه داری فقط خودتو سریع خوب کن..

خودمو بستم به دارو استرس افتاده به جونم اینبار اینطوری از دست بدم جنینامو😔😔

سلام بچه ها..دیروز سونو انتی دادم.گفت سونو خوبه..رفتم ازمایش غربالگری هم دادم تا جوابش بیاد.. دیروز ...

ای جانم حامله این شما ؟با میکرو مثبت شدی 

بازم اون خانم هایی که خودشون یه مشکل ناباروری دارن میتونن امیدوار باشن که طبیعی معجزه بشه و حامله شن. ولی منی که مشکل اساسی شوهرمه هیچ گونه امیدی دیگه ندارم. 

یه صلوات مهمونم کنید
ممنونم رز عزیز.ولی کسی تو این تاپیک پیدانشد این امپول داشته باشه ومن تو نت خوندم عوارض داره ترسیدم.د ...

برا منم دکتر زرنانی نوشته ک برا انتقال تزریق کنم. البته ایشون نوشته دو روز قبل انتقال ولی اینکه نظر دکتر خودم چی باشه نمی‌دونم هنوز. 

نگران نباش عزیزم .در مورد عوارضم نخون اصلا. چون ب هر حال داروهای آی وی اف همشون کلی عوارض دارن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم به من دادن جز پروتکل درمانیشون هست روزی یکی.با مترونیدازول

ممنونم گلم. آره دیشب یهو یادم افتاد که داروهای سیکل قبلی رو ک مثبت شد رو نوشتم دیدم اونجا هم داده بودن.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم بدجور سرما خوردم دیروز از دکتر پرسیدم گفت برو تا شنبه خودتو خوب کن اوندم دکتر پنی سیلین زد و ازی ...

الهیییی ان شااالله صحت و عافیت کامل❤️

سلام به همگی.دخترا من روز چهارم انتقال هستم از بعداز پانکچرم که هفته پیش بود تا الان قشنگ علایم پریودی دارم حتی میخواستم فریز کنم دگتر گفت نه شرایط رحمت خوبه حالا،مدام این علایمم بیشتر هم میشه خیلی نگرانم یعنی طبیعیه این علایم یا نه.۶ روز به وقت پریودم مونده🥺 کاش ماه بعد انتقال میدادم که شرایط بدنیمم اون زمان اکی تر میشد😓.مامانهایی که انتقالتون مثبت شده میشه راهنمایی کنید.چقدر این روزها کند میگذره😓

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
بازم اون خانم هایی که خودشون یه مشکل ناباروری دارن میتونن امیدوار باشن که طبیعی معجزه بشه و حامله شن ...

واقعا کاش معجزه ایی میشد! من نه خودم مشکل دارم نه همسرم! انتقال سومم که منفی شد رفت دوباره آزمایش داد! باور می کنی شرایطش بهتر از پارسال بود؟ حرکت ۷۰درصد رو به جلو... dfi 1٢ . تعداد کل ۵۰۰میلیون..توی هر قطره ۸۰میلیون فقط مورفولوژی ۵ بود که اونم در مقایسه با تعدادش عالیه... خودمم بدون دارو همیشه فولیکول غالب دارم. مثلا برای iui اکثرا لتروزول دارن من نداشتم بار اول خودم دو تا تخمک آزاد کرده بودم. بازم نگرفت.عجيبه واقعا. خودمون مونديم چی کار کنیم‌ پامم نمی کشه دیگه برم برای پانکچر. می ترسم واقعا تا اخر عمر بدون بچه بمونیم. سالهای اول خودم نمی خواستم الان به شدت کمبودش حس می شه. خیلی سعی می کنیم به زندگی تنوع بدیم ولی گاهی انگار هیچ حرفی نداریم با هم بزنیم. دیشب از سوت و کوری خونه ساعت ۱۰ خوابیدیم....🥺🥺

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خودمو بستم به دارو استرس افتاده به جونم اینبار اینطوری از دست بدم جنینامو😔😔

بخدا انتقال قبلیم بحدی سرفه میکردم ک رگهای صورتمم در میومدن..و اب خوردنم تاثیر نداشت..اصلا سرفه م بند نمیومد.چون هیچ دارو نخورده بودم