2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست
عزیزم الهی خدا بهت ارامش بده چون هرچه بگذره بدتر سختر میشه😔 عزیزم مال من دوتاش ن ی روز به ۹هفته ...

ممنون عزیزم 

آهان پس سرم نداشتی ،من با اینکه فول دارو بودم سرم پردنی انوکسا و.‌‌..ولی باز سقط شد

راستی آزمایش اپکا دادی؟شنیدم یکی از علتهای سقط اپکاس اگر عددش زیر رنج باشه

الهی و ربی من لی غیرک
غیر سحر جان بقیه زیاد دیگه سر نزدن مشغول بچه هان😍 آره منم ، نیلو هم خییییلی سختی کشید . ضخامت رحمش ...

سلام عزیزم خوبی چیکار گردی انتقالو شرو کردی من شنبه انتقالمه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جونم قربونت برم مامان خانومی پیشاپیش اولین سال مادرشدنت رو تبریک میگم بهت منم امروز ای یو ای شدم ...

ممنونم خاهره قشنگم به حق فاطمه زهرا هرکی منتظره دامنش سبز بشه هرکی هم بارداره بارشو سالم زمین بزاره و هیچ زنی تو حسرت کلمه مادر نباشه به حق این روزای عزیز شما هم الان مامان دوتا نی نی باشی عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستای عزیزم خوبین؟الهی که همه شما عزیزانی که انتقال دادین مثبت بشین وهدیه روز مادرمون رو با ما ...

ای خاهر خنده کجا بود تا خدا هست به هیچی نباید خندید چون جوری روی بندشو کم میکنه که باورش نشه بنده!من هنوز جرات عوض کردن پروفایلمو ندارم اگه هزار سال میخابیدم پامیشدم فک میکردم بعد اینهمه میکرو و دوا درمون بعد ۹سال خدا طبیعی بهم بده با وجود خوردن قرص ال دی !به خدا که هنوز هنگ این نعمتم😭به حق فاطمه زهرا تک تکتون باردار بشین من ذوق کنم سارا دوستمم خوشبخت بشه ایشالا 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خوب از کجا میدونی ؟ منظورم اینکه فاکتور ایمنی تو ازمایش نشون داد 

آره رفتم پیش دکتر زرنانی برام آزمایش ایمنی انعقادی نوشت،هم مشکل ایمنی داشتم هم انعقادی که دارو داد بهم از قبل از انتقال پردنیزولون بخورم،سرم آی وی آی جیم بهم داده که یه هفته به انتقال مونده باید بزنم

مامان سوفی من که ضخامتم خوب بالا نمیره احتمال چسپندگی دارم؟

راستش من که اطلاعات پزشکیم  کامل نیست، اما طبق تجربه خودم میتونه از چسبندگی یا عفونت باشه. دکتر میگفت هیسترو کن که از داخل یه نمونه کوچولو برداریم بدیم آزمایش شاید عفونت یا چسبندگی داری

که وقتی هیسترو کرد هم چسبندگی داشتم هم عفونت. آنتی بیوتیک  داد و چسبندگیها رو باز کرد. البته من بدلایل مختلف مجبور شدم سه بار هیسترو کنم تا همه چسبندگیها رو برداشتند. اما بهدش یک کم بهتر رفت بالا .

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من انتقال پنجم نتیجه گرفتم. البته دو ماه پیش برای بار ششم انتقال دادم برای بچه دوم ولی منفی شد. انق ...

عزیزم منم پسرم رو چهار سال پیش خدا با انتقال اول بهم داد ولی انتقال دومم که ماه پیش بود منفی شد.

خیلی برام سنگین تموم شد مخصوصاً اینکه همسرم بعد از این که جواب رو فهمید اصلا دیگه راجع بهش باهام حرف نزد حتی در حد یه دلداری کوچیک،انگار اصلا براش مهم نبود.

شما میدونی چند ماه بعد انتقال ناموفق میشه دوباره انتقال انجام داد؟

سلام عزیزم خوبی چیکار گردی انتقالو شرو کردی من شنبه انتقالمه

سلااام عزیزم خوبی؟ آااای جاااانم ان شااالله به سلامتی و موفقیت 😍😍 دعا کن برا منم. فعلا آزمایش نوشته گف چهارشنبه هفته بعدم برم برا بررسی بیشتر توکل ب خدا.

این ماهم درگیر امتحانام دعا کن همه چی خوب بگذره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها آزیترومایسین تو سیکل انتقال بد نیست؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم امروز با فاصله چند ساعت خوردم،شما هم مشکل ایمنی داری؟

بله متاسفانه تو آزمایشاتم دوتا ایتم بالا و پایین بود دکتر ایمنی گفت مهم نیست تی پی او هم ۵۶۴خیلیییی زیاده و من مشکل پوستی دارم از بیماری های خودایمنیه 

Pas age gerune,tajrobe tazrig ham nadari risk nakon, bebar tazrigati

ممنونم رز عزیز.ولی کسی تو این تاپیک پیدانشد این امپول داشته باشه ومن تو نت خوندم عوارض داره ترسیدم.داروخونه هم گفت مگ شیمی درمانی میشی این امپول میخایی خداسرشاهده دلم هری ریخت گرخیدم شوهرمم کل شب ناراحت بود تااینکه گفتن امپول چسب جنین هستش.خدابخیر کنه.نمیدونم خیلی زود چرا گفتن تزریق کنم

راستش من که اطلاعات پزشکیم  کامل نیست، اما طبق تجربه خودم میتونه از چسبندگی یا عفونت باشه. دکتر ...

عزیزم شما با این چسپندگی ها ، مشکل ضخامت هم داشتی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍