2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
برا منم دکتر زرنانی نوشته ک برا انتقال تزریق کنم. البته ایشون نوشته دو روز قبل انتقال ولی اینکه نظر ...

نمیدونی براچیه این امپول؟برامن خیلی زود گفتن تزریق کنم چرا ۷و۹سیکلم دورناف.براشما دورتاف؟چجوریه تزریقش مث سینال؟

واقعا کاش معجزه ایی میشد! من نه خودم مشکل دارم نه همسرم! انتقال سومم که منفی شد رفت دوباره آزمایش دا ...

ای بابا، میشه انشالله

عکس رنگی گرفتی؟ هیسترو کردی؟ شاید تو رحمت رو ببینن بفهمن مشکل چیه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم اون خانم هایی که خودشون یه مشکل ناباروری دارن میتونن امیدوار باشن که طبیعی معجزه بشه و حامله شن ...

لطفا این حرفو نزن و ناامید نشو

منم مشکلی نداشتم مشکل از شوهرم بود 

ولی شکر خدا باردار شدم 

به امید خدا شماهاهم باردار میشین 

ماهور جان فرش انتقال دادین یا فریز؟شنیدم فریز خیلی بهتره گیراییش.اما مرکزی که من میرم نظرش رو فرش هس ...

سلام عزیزم شما چند سیکل پانکچر شدین و چند سیکل انتقال دادین من هفته آینده به احتمال زیاد عمل پانکچرم هست نمیدونم بعدش انتقال میدن یا نه. شنبه باید برم سونو بشم ببینم کی وقت عمل میده الان که فقط امپول میزنم روزی ۵ تا 

ای بابا، میشه انشالله عکس رنگی گرفتی؟ هیسترو کردی؟ شاید تو رحمت رو ببینن بفهمن مشکل چیه

بله عزیزم هم عکس رنگی گرفتم هم هیستروسکوپی کردم. با خراش آندومتر. قبل از انتقال آخرم دکتر گفت که رحمت سه خطی و ضخامتت عالی اگه جنین زرنگ باشه می چسبه بهت. آمپول چسب جنینم داد. جنینم بلاست کردیم. ولی نشد که بشه.

البته همسر من از بیضه نمونه داد . خودش نتونست استرس داشت مجبور شدن به این روش بگیرن ازش. تازگی ها توی یک مطلب خوندم احتمال بارداری با نمونه بیضه فقط ده درصده.

شاید درست باشه چون بار اول که نمونه معمولی داد مثبت شدم. لعنت به من خوب استراحت نکردم از دستش دادم. وگرنه الان روزای آخر بارداریم بود💔. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ماهور جان فرش انتقال دادین یا فریز؟شنیدم فریز خیلی بهتره گیراییش.اما مرکزی که من میرم نظرش رو فرش هس ...

گل نقره جان منم امروز خانم تزریقات بهم گفت فریز کنم ولی خودم دلم میخواد فرش انجام بدن اگه خدایی نکرده نشد بعدیا رو فریز انتقال میدم

بله متاسفانه تو آزمایشاتم دوتا ایتم بالا و پایین بود دکتر ایمنی گفت مهم نیست تی پی او هم ۵۶۴خیلیییی ...

منم تی پی اوم بالا بود فاکتورای انعقادیمم همه مشکل داشت آنتی تیروگلوبولینم بالا بود که رفتم دکتر غدد گفت چون تی اس اچت نرماله اگه به صورت عادی اومده بودی دارو نمیدادم بهت ولی چون برای بارداری میخوای یه روز درمیون لووتیروکسین ۵۰ بخور یه ماه دیگه آزمایش بده ببینم این قرص زیاد نباشه برات

گل نقره جان منم امروز خانم تزریقات بهم گفت فریز کنم ولی خودم دلم میخواد فرش انجام بدن اگه خدایی نکرد ...

منم چند جا خوندم فریز چون بدن مادر به حالت عادز برمیگرده و هم جنین های سالم از فریز درمیان وبا کیفیت هستند درصد مثبت شدن بالاست دکترم هم میگفت الانرحمت بطور طبیعی امادهست و گیراییش بهتره منم به حرفش اعتماد کردم نمیدونم توکل بر خدا😍. اینسری خدایی نکرده منفی شه سه ماهی میخوام به بدنم استراحت بدم بعد فریز انتقال بدم.اما عزیزم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته چه فرش چه فریز خدا باید بخواد ان شالله هممون صاحب اولادهای سالم وصالح میشیم.

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
سلام عزیزم شما چند سیکل پانکچر شدین و چند سیکل انتقال دادین من هفته آینده به احتمال زیاد عمل پانکچرم ...

سلام عزیزم من روز ۱۶ سیکلم پانکچر شدم و روز ۱۹ انتقال داشتم.بعداز پانکچر خودموبستم به سفیده تخم مرغ و دوغ شور چون شکم درد داشتم و یک روزی اذیت شدم بعد روز ۱۹ دکتر سونو کرد گفت شرایط رحمت خوبه بهتره انتقال بدیم دوتا انتقال دادم دو تا فریز کردن.بعداز پانکچر من اذیت شدم یک روز خونریزی خفیف هم داشتم اما با شیاف حل شد به پزشکت اعتماد کن ان شالله خیره دوستانی هم بودند با فرش و اولین مرتبه انتقال باردار شدند توکل بر خدا

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
برامنم پی دی گراستیم.شما چندم سیکل باید تزریق کنین؟من ۷و۹سیکل دورناف نوددرجه

من ساعت ۶ونیم روز انتقال

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نمیدونی براچیه این امپول؟برامن خیلی زود گفتن تزریق کنم چرا ۷و۹سیکلم دورناف.براشما دورتاف؟چجوریه تزری ...

واقعیتش خیلی اطلاعات ندارم راجبش. میگم نظر دکترا متفاوتی با هم. من هنوز نگرفتم اصلا نمی‌دونم نحوه تزریقش و... چجوریه. ان شااالله خیره نگران نباش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱