2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
یعنی اگه کار به اونجا بکشه همینطوری پاشم برم بیمارستان پذیرش میکنن ؟؟؟ تو کورتاژ به رحم آسیب نمیزنن ...

ولی من دکترم قبل اینکه خونریزیم شروع بشه گفت بیا ببرمت کورتاژ کن راحت بیهوشت میکنن بیدار میشی کمی رد پریودی داری با لکه بینی ولی من قبول نکردم ۸ساعت خونریزی کردم اخرم کارم به کورتاژ رسید

سلام

خوبین دوستان؟

من یه تعداد آمپول پروژسترون و شیاف پروژسترون دارم.چون زایمانم زود اتفاق افتاد،مونده برام...نمی‌دونم چیکارشون کنم حیف نشن!!! کسی تو کرج نیست که لازم داشته باشه هماهنگ شیم ببره استفاده کنه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@یامنان ‍ @یامنان     ۱۸- @_بهاره_ ۱۹- @houra140۰ 20- @آناشید۹۹ &nbs ...

مرسی عزیزم انشاالله خودتم حاجت روا بشی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنون عزیزم 😍 اره باید خدا بخواد تا خدا نحواد هر چقدر تلاش کنیم با نمیشه 😐

برای انتقال اول فکرمیکردم چون همه چیز رو تلاش کردم محاله که نشه.شد اما سقط شد. انتقال دوم دکتر گفت شانست بالاتر چون اولی رو شدی. که کلا منفی شد😅

ولی بعدش به این باور رسیدم که فقط باید خدا بخواد و من فقط تلاشم رو میکنم

تو آیه قرآن هم گفته شده که بخوایم به بعضی بچه میدیم نخوایم اصلا نمیدیم.به یکی دختر میدیم.به یکی پسر میدیم. به یکی چندقلو میدیم. پس هرجور که خدا صلاح بدونه همون میشه و دارو و دکتر فقط وسیله هستن.

عزیزم من یه دونه طبیعی مثل آب خوردن باردارشدم ولی اونی که بهم این توانایی رو داده بود ازم گرفت

برای من ساک خالیه حتی اون ماده زردی که تو سونو پنج هفتگی بود الان نیست و ساک خالیه ،دکتر ميگه بزار ت ...

عزیزم مناسفم😔😔.چقدر خوشحال بودم که طبیعی باردارشدی.

برای منم فقط ساک دیدن و به دیدن جنین نرسید چون بتا رشد خوبی نداشت و یهو شروع به افت کرد و یه نصف شب از درد بیدارشدم رفتم سرویس همونجا کیسه آب پاره شد و دفع شد.بعدشم خونریزی عادی و تا منفی شدن پیگیری کردم و سونو دفع بقایا هم رفتم تا خیالم راحت بشه

عزیزم یه دکتر که تخصص آی وی اف داره خارج از مرکز رفتم پیشش گفت ۲۱ روز قرص انتری داکسی سیکل قبل از ان ...

جالبه دکترهای مرکز ما تو سایت زده متخصص زنان و نازایی ننوشته آی وی اف درتعجبم

😍🥹 ممنون مهربونم اشناتون تهرانه ؟

نه شهرستانه ،راستش ازش پرسیدم ولی چون همش فکر میکردم واسه خودم میپرسم کلی ترسوندم هرچی میگفتم بخدا برا خودم نیست یکی از دوستامه میگفت بگو این کارو نکنه چون همش دردسره، نمیدونم حرفاش درست بود یا نه ولی همش حرفای منفی زد که دوس ندارم بهت بگم عزیزدلم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عزیزم اخه فقط بحث دیپلم نیست باید سعید فیش حقوقی داشته باشه که نداره کارش ازاده ، یا باید جواز کسب ...

مدرک دیپلم نباشه ثبت نام نمیکنن اصلا ولی جواز کسب و فیش حقوقی نمیخواد

دوستان شخصه دیگه ای تجربه یا اطلاعاتی داره که زودتر و راحتر سقط کنم ؟؟؟ تو اینترنت خوندم که استفاده از شیاف پروژسترون جای جنین سفق میکنه منم ۴۰ تا شیاف تا الان استفاده کردم خدا به دادم برسه فقط

دوستان شخصه دیگه ای تجربه یا اطلاعاتی داره که زودتر و راحتر سقط کنم ؟؟؟ تو اینترنت خوندم که استفاده ...

عزیزم من حاملگی اولم چون قلب جنین تشکیل نشد سقط کردم 

تو رویان دکتر گف پروژسترون رو قطع کنم سقط میشه همینم شد 

من تا ۹ هفته صبر کردم و قلبش تشکیل نشد چند روز بعد قطع دارو هم سقط شد 

خداجونم شکرت       
جالبه دکترهای مرکز ما تو سایت زده متخصص زنان و نازایی ننوشته آی وی اف درتعجبم

ایشون فلوشیپ آی وی اف ومتخصص زنان و نازایی هستن.دکتر بسیار خوبی هستن تو تهران.میخواستم پیش خودشون انجام بدم که گفتن برو همون مرکزتون چون جنین داری ولی منم در طولش کمکت میکنم

اگر قبول ندارید میتونید انجام ندید

گفتم که شاید به دردشماهم بخوره 

دوستان شخصه دیگه ای تجربه یا اطلاعاتی داره که زودتر و راحتر سقط کنم ؟؟؟ تو اینترنت خوندم که استفاده ...

عزیزم من ۱۲۰تا شیاف و ۶۰ تا آمپولش رو استفاده کرده بودم

نگران نباش 

چند روز بعداز قطع دارو شروع میشه.

گل گاوزبان هم قاعده آوره

راستی تا ۳ماه بعداز سقط هم انتقال نده