2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
بچه ها مثبتتتتتتتتت شدم قربوووون خدا برم

الهی شکر،تبریک میگم عزیزم،الهی تا اخر خوب پیش بره،برای منتظرا هم التماس دعا

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

سلام دوستان رفتم سونوگرافی گفت داخل ساک هيچی نیست و بارداری پوچ دکتر گفت داروها رو قطع کنم تا سقط بشه هیچ دارویی برای سقط نداد ،تجربه سقط ندارم تو رو خدا بگید چطوری سقط کنم چون گفت اگه تا دو هفته دیکه به خونریزی نیفتادی باید بری بیمارستان دولتی اون‌جا بهت دارو بدن ،از طرفی هم گفت اگه به خونریزی افتادی و دیدی حالت بد شد و خونریزیت زیاده برو بیمارستان تا کورتاژ کنن ،، من هم الان افسرده شدم از این حکمت خدا هم خیلی میترسم آخه من سر زایمانم با همین خونریزی تا پای مرگ رفتم ،

تو رو خدا بگیر کار خاصی باید تو ۸ هفته انجام بدم تا هم راحت سقط کنم هم بقایا نمونه ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا همشون تقویتین ودکتر من به تقویتی اعتقادی نداشت اما خودم میخوردم  بازم خودمختارید اگه میدون ...

مرسی عزیزدلم، شما اینا رو چند دوره خوردی تا باردار شدی

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂

سلام چکار کنم راحت سقط کنم و بقایا نمونه ؟

سلام عزیزم اولا برایه اتفاق پیش اومده متاسفم حالتو درک میکنم چون دوسال پیش منم همین بلا سرم اومد با تفاوت اینکه من تو ۶ هفته قلب جنینم دیدم ولی بعدش رفتم سنو ختم بارداری والله من هر کاری بگی کردم عروس پشت پرده وکلی داروی دیگه خونریزیم بعد ۸روز از قطع دارو شروع شد ۸ساعت خونریزی کردم ولی بقایا بودو دفع نشد و اخرم مجبور به کورتاژ شدم ولی اگه تجربشو داشتم خودمو عذاب نمیدادم همون اول کورتاژ میکردم دکترم بهم گفت ولی قبول نکردم 

ولی خیلیام با خونریزی دفع شده شاید شما جزو اون دسته افراد باشید خدا به دلت ارامش بده

دوروز دیگه  هیچ علائمی ندارم  پریود هم نمیشم نمیدونم حتما باید شیاف تموم بشه یا ربطی ندا ...

آره فکر کنم عزیزم.داروها که قطع بشه پریود میشی‌

البته که شما انشاالله به امیدخدا بارداری.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

سلام مامانای عزیز

میشه یه سوالموجواب بدید و مثله همیشه راهنماییم کنید

این دوره13 اذر پریود شدم بعد دقیقا 14 روز بعدش  وقتی رفتم دستشویی  معذرت میخوام توی ترشحم خونابه صورتی دیدم و دیروز یعنی پنج روز بعد از اون هم دوباره روی دستمال لکه قهوه ای دیدم، و امروز صبح هم دوباره لکه دیدم، علتش چی میتونه باشه، عفونت هم ندارم، ترشحاتم عادی و بی بو هست خارش هم ندارم،باید یه هفته دیکه پریود بشم، میخواستم اگه شرایط اوکی بود برم واسه انتقال، اما نمیدونم علت این لکه بینی ها چیه کسی تجربه ای داره میتونه علتش منفی شدن انتقال دوسیکل پیشم باشم؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم اولا برایه اتفاق پیش اومده متاسفم حالتو درک میکنم چون دوسال پیش منم همین بلا سرم اومد با ...

برای من ساک خالیه حتی اون ماده زردی که تو سونو پنج هفتگی بود الان نیست و ساک خالیه ،دکتر ميگه بزار تا دو هفته دفع نشد برروی بیمارستان قرص بدن خودش هیج دارویی برای سقط نداد ،،، از کورتاژ وحشت دارم ،،شما کدوم بیمارستان کورتاژ کردید این دکتره به من میگه از الان یه بیمارستان در نظر بگیر اگه حالت بد شد سريع برو نمیدونم چرا ميگه دولتی مگه فرق داره،،، زعفرون دم کنم؟

سلام دوستان رفتم سونوگرافی گفت داخل ساک هيچی نیست و بارداری پوچ دکتر گفت داروها رو قطع کنم تا سقط بش ...

خیلی متاسفم اسمان جان

با قطع داروها پریود میشی چون پوچه ممکنه سقط کامل باشه و نیاز به کورتاژ نشه فقط در خوردن جوشانده و دمکرده های گیاهی مثل زعفران و ... زیاده روی نکن که شرایط رو برای سقط بدتر میکنه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خیلی متاسفم اسمان جان با قطع داروها پریود میشی چون پوچه ممکنه سقط کامل باشه و نیاز به کورتاژ نشه فق ...

اصلا نمیدونم باید چکار کنم آخه هرچی از دکترم تو رویان هم پرسیدم فقط گفت تا دو هفته با قطع دارو سقط شد که شد نشد برو بیمارستان ،، خب الان مثلا چکار کنم ؟ پیاده روی کنم ؟ زعفرون بخورم ؟ اگه یکدفعه مراحل سقط تو سرکارم شروع بشه چه خاکی تو سرم بریزم ،، موندم تو حکمت خدا من که با خودم کنار اومده بودم ناباروری دارم برای بار چهارم هم که داشتم میرفتم برای پانکچر این دیگه چی بود که سر راه من قرار گرفت ، عذاب های درمان ناباروری تو این چند سال کم بود که اینم بهش اضافه شد

برای من ساک خالیه حتی اون ماده زردی که تو سونو پنج هفتگی بود الان نیست و ساک خالیه ،دکتر ميگه بزار ت ...

من عزیزم اطراف کرج هستم بیمارستان دولتی رفتم برایه کورتاژ پس احتمالا رایه شما با قطع دارو دفع بشه چون فقط ساکه والله من زعفرون دم کردم ولی زیاده روی نکن که خونریزی رو زیاد میکنه 

من عزیزم اطراف کرج هستم بیمارستان دولتی رفتم برایه کورتاژ پس احتمالا رایه شما با قطع دارو دفع بشه چو ...

یعنی اگه کار به اونجا بکشه همینطوری پاشم برم بیمارستان پذیرش میکنن ؟؟؟ تو کورتاژ به رحم آسیب نمیزنن ؟؟

یعنی اگه کار به اونجا بکشه همینطوری پاشم برم بیمارستان پذیرش میکنن ؟؟؟ تو کورتاژ به رحم آسیب نمیزنن ...

اره عزیزم من همینکه رفتم گفتم خونریزیم زیاده دکتر رفت کورتاژ کردوبرایه من که خوب بود فعلا که چیزی بهم نگفتن اسیب اینا انشالله خدا کمکت کنه