2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
عزیزم من حاملگی اولم چون قلب جنین تشکیل نشد سقط کردم  تو رویان دکتر گف پروژسترون رو قطع کنم سق ...

سلام یعنی بجز قطع دارو کار دیگه ای انجام ندادید ؟ چند روز بعد قطع سقط شد؟ چون پروژسترون استفاده کردید سقط سخت نبود ؟ میشه بگید چجوری بود یعنی چند ساعت طول کشید و شديد بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ۱۲۰تا شیاف و ۶۰ تا آمپولش رو استفاده کرده بودم نگران نباش  چند روز بعداز قطع دارو شر ...

یعنی با وجود  مصرف این مقدار پروژسترون سقطتون راحت و چند ساعته بود ؟ چند روز بعد قطع شروع شد ؟ میگم نکنه وقتی اداره یکدفعه جلوی اون همه مرد به خونریزی بیفتم ،،، پس شما کار دیگه ای بجز قطع دارو انجام ندادید ؟؟

عزیزم من ۱۲۰تا شیاف و ۶۰ تا آمپولش رو استفاده کرده بودم نگران نباش  چند روز بعداز قطع دارو شر ...

من کلا باید دوباره پانکچر بشم عملا اگه این ماه موفق بشم سقط کنم دکتر گفته دو تا پریود باید بگذره رویان اسفند هم وارد سیکل نمیکنه عملا رفت برای سال بعد سیکل پانکچر اینبارمم قرار بود لانگ باشه کلا باید خواب بچه رو ببینم

یعنی با وجود  مصرف این مقدار پروژسترون سقطتون راحت و چند ساعته بود ؟ چند روز بعد قطع شروع شد ؟ ...

نگران نباش از درد پریودی شدید میشه فهمید سقط نزدیکه

اولش با لکه بینی و پریود شروع میشه وقتی سقط میشه چون هفته ت پایینه و جنین نداره مثل پریود سنگینه نگران نباش

من سقط اولم ۱۱ هفته بود جنین ۸_۹ هفته ایست قلبی کرده بود یه هفته بعد قطع داروها پریود شدم و همون یکی دو روز اول سقط شد برای بقایا که خیلی ناچیز بود هم دو ماه دوفاستون خوردم 

سقط دوم ۱۵ هفته بود جنین تا ۱۳ هفته رشد کرده بود اون سخت بود ولی اونم با داروهای طب اسلامی تو خونه سقط کردم تا کارم به کورتاژ نکشه خیلی خونریزیش شدید بود اوضاع وخیم بود چون هفته م بالا بود ولی بقایا نداشتم به تجویز پزشکم چندتا قرص برای بقایای احتمالی و پاکسازی رحم خوردم.

امیدوارم سالم و بدون دردسر این روزهای سخت رو پشت سر بگذاری و خدا برات جبران کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نگران نباش از درد پریودی شدید میشه فهمید سقط نزدیکه اولش با لکه بینی و پریود شروع میشه وقتی سقط ...

مممنونم،  شما هم پروژسترون استفاده کرده بودید ؟ از اینم ناراحتم که دکتر رویان کلا منو حواله داد به بیمارستان که خودم پیدا کنم دیگه هیچ دارو یا راهنمایی انجام نداد ،، کلا چند ساعته دارم اينترنت زیررو میکنم بیشتر وحشت کردم تا اطلاعاتی پیدا کنم فقط الان میخوام کارم به بیمارستان و کورتاژ نکشه

مممنونم،  شما هم پروژسترون استفاده کرده بودید ؟ از اینم ناراحتم که دکتر رویان کلا منو حواله داد ...

بله

در اولی هم شیاف هم امپول

در دومی فقط شیاف

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام انتقال انجام میدم یکی از انتقالات من نیمه اول اسفند چند سال پیش بود

عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم خاهر  نمیدونم چی بگم خاهر!ولی چون گفتی هرکی بلده بگه دوسه ماه پیش زندایی من از یه نفر دارو گرفته بود ‌بگشون انداخت متاسفانه دارو سقط میفروخت و شخصی بود ولی درکل به نظرم خطرناکه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
یعنی با وجود  مصرف این مقدار پروژسترون سقطتون راحت و چند ساعته بود ؟ چند روز بعد قطع شروع شد ؟ ...

۴روز بعداز قطع دارو بود.نصف شب یه دردی گرفت که از خواب بیدارم کرد رفتم تو سرویس و تمام.ولی بعدش مثل پریود خونریزی داشتم .زعفران خوردم که چیزی نمونه. 

به نظرم شما پد بهداشتی بذار و یه لباس زیر و شلوار هم اضافه همراه خودت داشته باش.

ولی دردش خبرت میکنه ‌یه درد پریودی شدید هست

اونوقت میری سرویس

من کلا باید دوباره پانکچر بشم عملا اگه این ماه موفق بشم سقط کنم دکتر گفته دو تا پریود باید بگذره روی ...

ای بابا .منم فکر و خیال این چیزا دیوونم کرده. فکر سنم.تفاوت سنی خودمون و بچه م با بچه جدید ‌ اینکه اصلا دوباره خدا میده یا نه و هزاران فکر دیگه.