2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
فدایه تو خاهره مهربونم آدم خوبه تلاش کنه من واقعا همسرم اجازه درمان نمیداد گفتم خدایا خودت دکترم شو ...

اخه به خدا دیگه دارم از دست میرم زیر درمان ۵ سال کم نیست... خداروشکر عزیزززم ایشالا خود خدا دکتر هممون باشه😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم!شما تهوع‌داری؟من ندارم هیچی همش میترسم واس قلبش😭فقط سینه درد دارم و درد پریودی گاهی ...

اصلا نترس..با خودت کنار بیا..خودتو برا هر چیزی اماده کن..بخدا زمانیکه رفتم‌مطب ایقد ریلکس نشسته بودم..برا لکه بینی ترسیده بودم..ولی دکتر گفت اصلا لکه بینی در اون خد نیست..اصن نداری.تا اونجا رفتم‌قطع شده بود😄

نه عزیزم هنوز قسمتم نشده این ماه انتقال سومم میشه. منم پریودی های کاملا منظمی دارم. ولی ازمایشم که ...

ایشالا این بار بار آخرت باشه عزیزم .. 

اهان پس به خاطر همونه 😶 به خدا دیگه نه از لحاظ جسمی نه روحی نمیکشم😞 چون دوباره هم باید برم واسه پانکچر..

ایشالا خدا جواب سختی هامونو با خوشی بده💐

بچه فک کنم منو یادتون باشه ای وی اف کردم ایوای کردم منفی شدم ۹سال نازایی داشتم چندروزه فهمیدم باردار ...

سلام نیاز عزیزم😭

واقعا نمیدونم چی بگم

خیلی برات خوشحالم

ان شا الله سالم بغلش کنی🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من یه انتقال منفی داشتم خودم دوتا دختر دارم که طبیعی یاردار شدم دکتر گفت کاهش وزن بده که ضخامت رحم ی ...

خداحفظشون کنه عزیزم 

منم یه دختر دارم با میکرو باردار شده بودم 

الان تعیین جنسیتی ؟

خداجونم شکرت       
بچه فک کنم منو یادتون باشه ای وی اف کردم ایوای کردم منفی شدم ۹سال نازایی داشتم چندروزه فهمیدم باردار ...

سلام تبریک میگم عزیزم 

انشالله به سلامتی زایمان کنی 😍

خداجونم شکرت       
من فروردین خراش رحم دادم اردیبهشت انتقالم منفی شد دکتر فروتن به من گفت آذر برم برای انتقال دوباره من ...

من یه جایی خونده بودم وقتی خراش میدن نهایت تا ۳ ماه فرصت انتقال هست

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام دوستان.من امروز روز ۱۷ بعد از انتقالم هست.دیروز آزمایشم منفی شد اما با اینکه پریودی های دقیقی د ...

سلام عزیزم تا وقتی داروهارو قطع نکنی پریود نمیاد تا وقتی قطع هم کنی تا چند روز با تاخیر میاد

اره کسانی بودن که با همچین شرایطی باردار بشن 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

سلام عزیزم اره یادم مبارکت باشه😍😍🥳🥳

خدارو شکر 🥺🥺 

ببین نیاز جان از روز اول پریود قبلیت حساب کن تا امروز میشه چند هفته 

معمولا تو ۶ هفته میرن برای دیدن ساک حاملگی

ازمایش دادی یا با بی بی چک متوجه بارداریت شدی؟

سلام بچه ها. اومدم مطب.گفتن قلبش تشکیل شده.. امپول روگام برام نوشتن..نمیدونم برا چی... الان دنبال ...

مبارک عزیزم🥺🥺😍😍❤️❤️🤗🤗

مبارک باشه مامان صبور⚘️💝⭐️❤️ ان شالله قسمت همه چشم انتظارا

ممنون عزیزدلم😍همچنین عزیزدلم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اخه به خدا دیگه دارم از دست میرم زیر درمان ۵ سال کم نیست... خداروشکر عزیزززم ایشالا خود خدا دکتر همم ...

ایشالا که خدا مثل من برات معجزه کنه همش درحال دعام برا منتظرا ایشالا خدا کمکه منم بکنه قلبش تشکیل بشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اصلا نترس..با خودت کنار بیا..خودتو برا هر چیزی اماده کن..بخدا زمانیکه رفتم‌مطب ایقد ریلکس نشسته بودم ...

من اصلا نمیتونم ریلکس باشم میدونم هرچی قسمتم باشه همون میشه ولی واقعا به این معجزه نیاز داشتم خداکنه ازم نگیرتش