2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
بچه فک کنم منو یادتون باشه ای وی اف کردم ایوای کردم منفی شدم ۹سال نازایی داشتم چندروزه فهمیدم باردار ...

خدا رو شکر عزیزم. خیلی خوشحال شدم براتون. بهترین نعمت برای یک زن مادر شدن بدون دردسره. چقدر خوب که از سختی های بعد کاشت و...راحت شدی . واقعا تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته . ما هم که از روشهای درمانی کمک می گیریم برای دل خودمونه و همه چیز دست خداست. برای ما بچه های تاپیک هم دعا کنید تا سال نو هر کی چشم انتظاره جواب صبر و تلاشش رو بگیره.

مادر شدن مبارکتون 🌹

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خوب به خاطر داروهاست که پریود نشدی! ازمایش خطا نداره عزیزم متاسفم ان شاالله انتقال بعدی. منم تجربه ...

اخه انتقال قبلیم وسط سیکل پرییود شدم و من کلن پریودیم دقیقه.. و اون سری هم اینطوری شکمم سفت نشده بود.. با خودم گفتم شاید دیرتر رشد جنین ها شروع شده باشه😞خسته شدم به خدا.. شما باردار شدید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه فک کنم منو یادتون باشه ای وی اف کردم ایوای کردم منفی شدم ۹سال نازایی داشتم چندروزه فهمیدم باردار ...

ای جانم خداروشکر عزیزم😍مباااااارک باشه.. همین داستانا میشه که میخوام بیخیال درمان بشم و بزنم به بیخیالی

خدا رو شکر عزیزم. خیلی خوشحال شدم براتون. بهترین نعمت برای یک زن مادر شدن بدون دردسره. چقدر خوب که ا ...

به خدا قسم باورم نمیشه منی که سیکلم به خاطر اندومتر کنسل میشد کاشت منفی ایوای منفی !۹سال یه بار بنام بالا نرفت !باورم نمیشه هنوز!تهوع ندارم خیلی میترسم واس قلبش🥺نمیدونم‌ الان چندهفتمه ۲۷اخرین پریودیم بوده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خدا رو شکر عزیزم. خیلی خوشحال شدم براتون. بهترین نعمت برای یک زن مادر شدن بدون دردسره. چقدر خوب که ا ...

ایشالا که خبر بارداری تک به تکتون رو قبل از عید بشنوم 😭

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ای جانم خداروشکر عزیزم😍مباااااارک باشه.. همین داستانا میشه که میخوام بیخیال درمان بشم و بزنم به بیخ ...

فدایه تو خاهره مهربونم آدم خوبه تلاش کنه من واقعا همسرم اجازه درمان نمیداد گفتم خدایا خودت دکترم شو خودشم دکترم شد😭ایشالا به حق این اذان هرکی دلش بچه میخاد خدا بهش بده

اخه انتقال قبلیم وسط سیکل پرییود شدم و من کلن پریودیم دقیقه.. و اون سری هم اینطوری شکمم سفت نشده بود ...

نه عزیزم هنوز قسمتم نشده این ماه انتقال سومم میشه.

منم پریودی های کاملا منظمی دارم. ولی ازمایشم که منفی شد موعدم بود‌ داروهامو قطع کردم و ۳ روز بعدش شدم. دیگه اگر خبری بود تا روز ۱۷ مشخص میشد. ناراحت نباش این راه صبر و  تلاش زیادی میخواد به قول معروف کفش آهنی میخواد . بازم ادامه بده ایشالا مثبت میشی سری بعدی. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

به خدا قسم باورم نمیشه منی که سیکلم به خاطر اندومتر کنسل میشد کاشت منفی ایوای منفی !۹سال یه بار بنام ...

استرس نداشته باش عزیزم الان حدودا ۵ هفته ایی حالا که لطف خدا شامل حالت شده با افکار منفی و فکرو خیال سختش نکن استراحت کن  و ارامش داشته باش بسپر به خدا. ایشالا به سلامتی بغلش کنی.

خود خدا داده خودشم نگهش میداره عزیزم بسپر به خودش

اره صدردصد همینه ولی باز ته دلم استرس دارم😭

استرس نداشته باش عزیزم الان حدودا ۵ هفته ایی حالا که لطف خدا شامل حالت شده با افکار منفی و فکرو خیال ...

ممنون خاهره مهربونم چشم فدات سعی میکنم استرسموخیلی کم کنم

دکتر گفت تعداد بالا کمبود کیفیت رو جبران میکنه و با خوردن یه دوره دارو درست میشه.  من یه بچه ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی نوشتی انشاءالله که طبیعی باردار بشی 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦