2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
سلام شیوا خوبی کی ازمایش میدی ؟

سلام عزیزم خوبم ممنون انشاءلله فردا یا پس فردا

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
بچهها من ۲۵ابان سقط داشتم ساک هم تشکیل نشد  بتا تا پونصد اومد افت کرد. از شنبه هفته گزشته خونری ...

آناشید جان خیلی ناراحت شدم از این اتفاق امیدوارم خیلی زود خدا برات جبران کنه و مطمئنم همینطور میشه

به نظرم با دکتر صحبت کن خودت کاری نکن بزار دکتر بگه مطمئن تره

انشالله بازم بارداری طبیعی قسمتت بشه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستم من امروز نهمین روز  انتقالمه من پهلوی چپم و تخمدان چپ گرفتگی داره حتی قسمت چپ نافمو ...

سلام عزیزم انشاءلله به سلامتی انتقال چندمتونه ؟ راستش این گرفتگی ها اگه خیلی شدید نباشه طبیعیه ماها آمپول ، شیاف قرص زیاد مصرف میکنیم کلا هورمونام بهم میریزه اصلا هم نمیشه به عنوان علائم در نظرشون گرفت

منم چند روزیه که به غیر از کمرم زیر دلمم درد میکنه 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
Mamnun  Akhe man ta hala kharash nadadam ke  Ba in hal bazam nadam

من فروردین خراش رحم دادم اردیبهشت انتقالم منفی شد دکتر فروتن به من گفت آذر برم برای انتقال دوباره منم پرسیدم دوباره باید هیسترو بشم گفت نیازی نیست اثرش هست هنوز

سحر هم یادمه همچین موردی داشت که یک سال بعد از خراش انتقالش مثبت شد و دقیقا دکتر بهش گفته بود نیازی نیست خراش بده اثرش هنوز بوده

البته اگه حرف سحر رو درست یادم مونده باشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
Kasi midune che modat bade amale histiroskopi bayad entegal janin anjam  bedim

من هفته پیش هیسترو کردم و خراش دادم. چند روز مونده به موعدم. بعدشم سر وقت پریود شدم. و راحت تر از همیشه! بدون ذره ایی درد و.. 

دیروز سونو شدم و دکترم گفت شرایط رحم نرمال و سیکل رو شروع کرد. گفتش که احتمال موفقیت ای وی اف بعد هیسترو خیلی زیاده و قرار شد  آمپول چسب جنین هم بهم بده. فقط میمونه بلاست شدن جنین ها به لطف خدا🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من فروردین خراش رحم دادم اردیبهشت انتقالم منفی شد دکتر فروتن به من گفت آذر برم برای انتقال دوباره من ...

Ahan Mamnun nahal jun 😚😚😚😚

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من هفته پیش هیسترو کردم و خراش دادم. چند روز مونده به موعدم. بعدشم سر وقت پریود شدم. و راحت تر از هم ...

Inshalla ba khabare bardari biyay khoshhalemun koni azizam

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
همیشه خبر سلامتی و خوبی بشنوم ازت❣️ پسره خاله جون ان شاءالله خدا گره های زندگیتو با لطف خودش باز ک ...

ای جونم به گل پسر قند عسل ..ان شاالله صحیح و سلامت بغلش بگیری🥰🥰مرسی عزیزم .ان شاالله🥹

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام نهال قشنگم خداراشکر عزیزم منم تازه تخمک کشی کردم ولی مردم وزنده شدم خدا فقط کمکمون کنه 🤲🤲 ا ...

به سلامتی آترین جان ان شاالله جنینهای خوبی براتون تشکیل بشه ...دور از جون چراا اینسری اذیت شدین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام به همگی  من این دفعه هم بازم  انتقالم کنسل شد نمیدونم دیگه چیکار کار کنم همه راه ها ...

😔😔 ناراحت شدم ..چرا اینجوری میشه انتقالهای قبلی که خوب پیش میرفت..برای بررسی وصعیت هیسترو انجام نمیدن براتون؟

سلام دوستان.من امروز روز ۱۷ بعد از انتقالم هست.دیروز آزمایشم منفی شد اما با اینکه پریودی های دقیقی دارم هموز پریود نشدم. زیر نافم سفت شده .. دکتر گفت داروهاتو  قطع کن .. اما من دلم نمیاد قطع کنم .. میگم نکنه هنوز داخل آزمایش مشخص نشده باشه.... کسی تجربه مشابهی داشته؟؟

بچه فک کنم منو یادتون باشه ای وی اف کردم ایوای کردم منفی شدم ۹سال نازایی داشتم چندروزه فهمیدم باردارم طبیعی😭خاستم بگم از رحمت خدا ناامید نشین زمانی که فکرشو نمیکنین میشه😭من هنوز سونو نرفتم ۲۷باید میشدم نشدم نمیدونم باید کی برم سونو 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستان.من امروز روز ۱۷ بعد از انتقالم هست.دیروز آزمایشم منفی شد اما با اینکه پریودی های دقیقی د ...

خوب به خاطر داروهاست که پریود نشدی!

ازمایش خطا نداره عزیزم متاسفم ان شاالله انتقال بعدی. منم تجربه شو دارم. قطع کن تا سیکلت به هم نریزه زیاد. ۳تا ۷ روز بعدش پریود میشی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

والا نمیدونم .دیگه نسخه گرفتم.ک برم تحویلش بگیرم.. بش گفتم ینفر گفته ک بیمه میگه تا ۱۲ هفتهبیشتر سر ...

خب دکتر ایمونو که اونروز رفتم پیشش برا دوماه دیگه برام آزمایش بنویسه که سطح آنتی بادیم رو ببینه در چه حد شده فک کنم.

برا ش ما هم شاید نیاز باشه بعدا آز بدی.

من بش گفتم ب ا بیمه که گفت تا ماه 12.گفت بیخود گفته.🤔

سلام بچه ها. اومدم مطب.گفتن قلبش تشکیل شده.. امپول روگام برام نوشتن..نمیدونم برا چی... الان دنبال ...

خداروشکر عزیزم!شما تهوع‌داری؟من ندارم هیچی همش میترسم واس قلبش😭فقط سینه درد دارم و درد پریودی گاهی دارم اولش که خیلی داشتم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭