2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046251 بازدید | 684507 پست
تا ب شوهرم بگم نون خشک برام بگیره..برنج اصلا دوست ندارم دیگه.. تخم مرغ اپز بخورم.. رب انار یذره بخ ...

اره تخم مرغ کاملا آبپز بشه فعلا که نمیتونی چیزی بخوری حداقل پروتئین بدنت از این طریق تامین بشه

اگه ویار به چیزای ترش داری که خیلی خودتو اذیت نکن چون هرکاری بکنی نمیتونی ذهنتو قانع کنی که نخوری عیب نداره یکم بخور فقط فعلا که معدت خالیه زیاده روی نداشته باش

به جای تمبر الو بخارا نداری؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من روز ده انتقال بتا تیتر دادم ک۱۶۲بود بنظرتون خوبه عددش یا کمه

بسلامتی  باشه عزیزم خداروشکر کن استرس ب خودت نده مارو هم دعا کن.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
همش نگران عدد بتام میگم نکنه کم باشه اکثرا بتاها بالا هست مال من پایین

عزیزم مگه نمیگی روز ده رفتی آزمایش دادی این یه دلیله پایین بودنش اگه بخوای روز ۱۵ بری به ۱۰۰۰ میرسه البته بستگی به سرعت hcg که تو خونته داره ، ممکن سرعتش کم یا زیاد باشه که هیچ ایرادی نداره تازه مال تو نسبت به بقیه خیلی هم نرمال😄

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
همش نگران عدد بتام میگم نکنه کم باشه اکثرا بتاها بالا هست مال من پایین

روز خود انتقالتم حساب کردی؟

به سلامتی عزیزم توکل به خدا من دفعه پیش کیفیت جنینام گرید A نبود ولی مثبت شده بودم چون قبل انتقالم ...

الان بارداری؟

مشکلتون چی بود؟

من شوهرم مشکل اسپرم داره دفعه های پیش دی اف آی ۲۵ بود ک میکرو کردیم

اینسری دی اف آی ۱۴ بود 

به نظر تون دی اف آی نقش مهی توی مثبت شدن داره؟

من تو خوردن غذا خیلی خودمو محدود نمیکنم همه چی میخورم ولی غذامو با روغن سالم درست میکنمو داخلش کمتر ...

ادویه برا بعد انتقالتون میگین نبایداستفادهدبشه؟چون من الان خیلی لدویه استفاده میکنم نزدیک انتقال هستم .از نظر تغذیه کارخاصی نمیکنم ولی براپانگچر سخت گرفتم اجیل و میوه و خرما و....الانو نمیدونم چه کارایی کنم سردرگمم

سلام عزیزم خوبی؟؟خوندم که نوشته بودی باردار شدی طبیعی خیلی خوشحال شدم برات بعد که دیدم گفتی بتات ا ...

قوربونت برم منان جون،  نه مثل پریودی علایم فقط خارش نوک سینه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
به نظرت خطر داره؟

من میترسیدم بزارم اون زمانا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
الان بارداری؟ مشکلتون چی بود؟ من شوهرم مشکل اسپرم داره دفعه های پیش دی اف آی ۲۵ بود ک میکرو کردیم ...

نه عزیزم تو هشت هفتگی سقط کردم . الان دوباره انتقال دادم

تنبلی تخمدان 

اگه به ۱۴ رسیده که عالیه

اره اسپرم خوب هم خیلی روی تشکیل شدن جنین با کیفیت تاثیر داره . از جنین شناس نپرسیدین موقعی که جنینا تشکیل میشدن و لقاحو انجام میداده کیفیتشون چطور بوده

اره تخم مرغ کاملا آبپز بشه فعلا که نمیتونی چیزی بخوری حداقل پروتئین بدنت از این طریق تامین بشه اگه ...

بخدا اوندفه اندختمشون..گفتم شاید خراب شدن..تو یخچال بودن..بشورم بگم بخره برام..ی لیست بلندی بنویسم براش😄

ولی اخساس میکنم چیزهای مث الوچه و تمبر و لواشک اینا رو بخورم..

اینروزها از بس تخم مرغ خوردم.دامادمون میگه دیگه حالمونو  بهم زدی از بس تخم مرغ خوردی..بزور هم میخوردم..

سلام دوستای عزیزم منم به امید خدا این ماه دارم میرم تو سیکل انتقال 

الان لک بینی دارم یکشنبه احتمالا روز دوم سوم پریود میشه ، میرم دکتر که داروهامو شروع کنم

این آخرین لوله ی جنینی هست که دارم با دلای پاکتون برام دعا کنید که خیلی محتاجم به دعاهاتون

فقط شماها که تجربه کردین میدونین هر بار با چه امیدی وارد سیکل میشیم و تا روز آزمایش بتا چه روزایی رو میگذرونیم از خدا میخوام نعمت مادر شدن رو قسمت همتون بکنه 

چقدر خوشحالم چند روز دیگه فاطمیه شروع میشه خیلی اسم حضرت زهرا برام آرامش بخشه انشالله خودشون مادر شدن رو روزیمون کنن 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن