2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله عزیزم🤩😘 شنبه میام خبر میدم هر چی شده

سلام.اول از همه مامان شدنت مبارک😘😘ان شالله قسمت همه ی چشم انتظارا

چند تا سوال دارم.شما چند تا جنین انتقال دادیدو گریدشون چی بود؟کدوم بیمارستان؟و علائم بارداری هم داشتی؟

سلام.اول از همه مامان شدنت مبارک😘😘ان شالله قسمت همه ی چشم انتظارا چند تا سوال دارم.شما چند تا جنی ...

سلام گلم..ممنون ..انشاالله قسمت همه بشه...

داخل کارت جنین ۳ تا جنین با گرید bc بود.

دیگه نمیدونم موقع ذوب همون سه تا موندن و انتقال دادن..

چون بم‌نگفتن چندتا جنین انتقال دادیم برات..

علایم درد پریودی بود تا همین الان.

روز ۵ انتقال یا ششم ی لکه خونی هم دیده بودم

چشم...اره متوجه منظورت شدم... میگم استمبولی ضرر داره بخورم؟؟ گوشت گوهساله و عدس میذارم داخلش..کشمش ...

من تو خوردن غذا خیلی خودمو محدود نمیکنم همه چی میخورم ولی غذامو با روغن سالم درست میکنمو داخلش کمتر ادویه میزنم

دکتر تغذیه میگه گوشت قرمزو خیلی کمتر استفاده کنید به جای گوشت گوساله داخلش مرغ بریز . حبوبات هیچ ایرادی نداره

اما فست فودو کلا فراموش کن 😄

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام خانمای گل  منم برای سومین بار شنبه انتقال جنین داشتم  ۲ تا جنین ۴ روزه و گرید آ ب&n ...

به سلامتی عزیزم توکل به خدا

من دفعه پیش کیفیت جنینام گرید A نبود ولی مثبت شده بودم چون قبل انتقالم دکتر برام خراش داد انتقال سوم بود

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
من تو خوردن غذا خیلی خودمو محدود نمیکنم همه چی میخورم ولی غذامو با روغن سالم درست میکنمو داخلش کمتر ...

اصلا نتونستم غذا بخورم.

از اینور ضعف میکنم ک‌میخوام بیفتم.

از اینور چشم هیچ غذایی ندارم..

حتی از اب هم بدم میاد..

نمیدونی چکار کنم ک‌بتونم غذا بخورم؟

بچه ها چکار کنم ک غذا بخورم..

تا بعد از ازمایشم اشتهام عالی بود..چندروزه ک افتضاح شدم.از تمام چیزها تنفر دارم..لاغر شدم.

موقع غذا درست کردن هم حالم بهم میخوره..

شوهرم روبروم با اشتها غذاشو میخوره چقد زورم میاد نمیتونم

سلام بچه ها من روز ده انتقال بتا تیتر دادم ک۱۶۲بود بنظرتون خوبه عددش یا کمه

اره عزیزم مبارکت باشه😍😍😍😍

تو رو خدا از اینجا به بعد خیلی بیشتر مراقب خودت باش

خوبه نگران نباش ممکن جنین دیر لانه گزینی کرده باشه ولی اگه اینو در نظر بگیریم که بتا هر دو تا سه روز که میگذره ، دو برابر میشه و تا روز ۱۴ بتات خییییلی میره بالا پس کاملا طبیعیه خودتو ریلکس بگیر به خودت استرس نده اتفاقا بتات خیلی هم خوبه

اصلا نتونستم غذا بخورم. از اینور ضعف میکنم ک‌میخوام بیفتم. از اینور چشم هیچ غذایی ندارم.. حتی از ...

منم همینطوری شده بودم به خاطره همین میگفتم برام غذا درست کنن تا تو خونه بو نباشه چون باعث میشد به غیر از اینکه حالم بد بشه اشتهامم از بین بره . در حد دو سه لقمه اونم اگه غذات خشک باشه مثل برنج ، نون خشک ، سفیده تخم مرغ آبپز شده . سیب زمینی آبپز اینا کمک میکنن 

منم همینطوری شده بودم به خاطره همین میگفتم برام غذا درست کنن تا تو خونه بو نباشه چون باعث میشد به غی ...

تا ب شوهرم بگم نون خشک برام بگیره..برنج اصلا دوست ندارم دیگه..

تخم مرغ اپز بخورم..

رب انار یذره بخورم مشکلی نداره؟تمبر هم مشکلی نداره؟؟