2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست
اکه تاحالا هیسترو نکرده بودی احتمال حاملگی طبیعی هم هست برات 

نه اولین بارم بود. من بعد از عکس رنگی هم خیلی امید داشتم. متاسفانه نشد. 

این ماه ال دی خوردم 

ماه دیگه هم انتقال سومم.

خدا خودش درست کنه.

برای همه مون انشاالله 🙏❤

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا خدا کمکمون کنه.. ۱۵ سال منتظریم

ان شا الله به زودی صدای قلب کوچکش رو میشنوی و سختی این سالها رو فراموش می کنی. 😍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

انشاالله عزیزم🤩😘 شنبه میام خبر میدم هر چی شده

خیالت از همه نظر راحت. خدایی که داده مواظبش هست. 

سلام عزیزم..چشم. خوب ک بم گفتی.. بخدا امروز خیلی درد زیر شکم گرفته بود.ایقد سردم بود ک گفتم الان د ...

ببین عزیزم یه دمای متعادل باز نری خودتو بچسبونی به بخاری😉 چون جنین از گرمای مستقیم بدش میاد

جوری که باعث نشه سرما بخوری و یا اینکه برعکس از شدت گرمای زیاد عرق کنی

کاملا متعادل مطمئنم خودت متوجه منظورم شدی الان تایم حساسیه من چون تجربش کردم میگم تا خدایی نکرده اتفاقی نیفته و کسی دچار همچین اشتباهی نشه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام عزیزم..چشم. خوب ک بم گفتی.. بخدا امروز خیلی درد زیر شکم گرفته بود.ایقد سردم بود ک گفتم الان د ...

وقتی میبینی همچین دردایی میاد سراغت برو دراز بکشو استراحت کن تا وقتی که درد خودش آروم بشه

نگران نباش تلاشمونو کردیم تا خدا چی برامون بخواد الان بارداریا نه برای ما بلکه اون کسایی که طبیعی هم حامله میشن پروسه استرس زایی شده اونم فقطو فقط به خاطره مواد غذایی و بد خوابیاست باید توکلمون به خدا باشه هر چی خودش برامون صلاح میدونه ما که جز دعا و توکل نذر و نیاز کار دیگه ای نمیتونیم بکنیم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ببین عزیزم یه دمای متعادل باز نری خودتو بچسبونی به بخاری😉 چون جنین از گرمای مستقیم بدش میاد جوری ک ...

چشم...اره متوجه منظورت شدم...

میگم استمبولی ضرر داره بخورم؟؟ گوشت گوهساله و عدس میذارم داخلش..کشمش حذف کردم ازش..

با این وجود ضرر داره بخورم؟؟؟؟

اونروزی گوشت گوهساله گذاشتم پیتزا خوردم..

ضرر داره زیاد بخورم؟

به نظرت خطر داره؟

من یبار زاج گذاشتم..وای خدا چجور هم شدم..

انگار لایه اولی واژنم برداشته شد..ایقد پشیمون شدم..دس میذاشتم پوستا رو‌در میاوردم..

دست اول نمیرفت داخل..

از ترس خواستم بمیرم..

گفتم بمیرمم زاج نمیذارم..

زاج ی چیز الکیه..

نباید بدن خودمونو دس کاری کنیم

خب خداروشکر عزیزم انشالله بسلامتی  منم خانواده ام در جریان نیستن فقط خواهرم میدونه  من ی ...

ای رو بعداز ناهار میخورم

آسپرین بعداز شام.

انشاالله که باردارمیشی با انتقال اول

حتما رحم ت رو گرم کن

حتما تو خونه جوراب گرم بپوش. پاهات گرم باشه آخه خون به رحم از پا میره اگر گرم باشه خون گرم میره و موجب گرم شدن رحم میشه