2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

[QUOTE=316154493]رو جعبه اش نوشته روزی ۴ تا فکر کنم بشه دوتا باهم خورد. من ۳تامیخوردم بعد هر وعده غذایی.[/QUOT..ممنون عزیزم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داروها پدرمو در اورد..بدبختی ب کمر دراز میکشم .و جای امپولای داخل باسنم ایقد درد میگیرن.. ب پهلو درا ...

سلام عزیزم انشالله که لک لانه گزینیه منم درد پریودی کلا از روز 5 داشتم تا یکی دو روز قبل.2 شبه که بدنم داغ میشه ولی پاهام سرد.منم کلا تو غذام محدودیت نذاشتم البته بجز جگر و...

حرکت اسپرم شوهرت چجوری هست؟  حرکت aمنظورم هست چون اگر اون خوب باشه  طبیعی میشه به همراه ...

والا یادم نیست اما کلا همسرم به خاطر واریکوسل گرید 2و3 حرکتش کمه و مورفولوژی 1درصده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره واقعا..من دوبار جنین ۵ روزه انتقال داده بودم ک منفی شده بودن..

واسه منم هردو انتقالم جنینهام پنج روزه با کیغیت آ و بی بوده رحمم هم هردودفعه دکترا میگفتن عالیه اما خدا نخواست  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۷تا پسر داشتم ۵تا دختر ۲تا هم نامعلوم که نامعلوم و دوتا دختر رو فرستادم بهشت  موند ۷تا پسر ...

ان شالله این انتقال مثبت میشی عزیزم خدابزرگه، بلاخره نوبت خوشحالی ماهم میرسه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرجع تقلیدت کیه، رهبر؟ 

آره عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

این برای کجاست؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم انشالله که لک لانه گزینیه منم درد پریودی کلا از روز 5 داشتم تا یکی دو روز قبل.2 شبه که بد ...

منم جیگر و فلفل نمیخورم..گوشت بره هم از ترس نمیخورم..

ولی سبزی خیلی با غذا میخورم..

بخدا انگار از بیابون اومدم🤣🤣🤣🤣 ترب قرمز چقد میخورم..پیازچه ها ک اومدن بازم میخورم..