2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 55 پست
اون شرایط شغلیش حوریه که خونه نیست و بخواد هم نمیتونه کمک کنه. منم کارمندم و 3 میام خونه تازه بعد از ...

پرستار بگیر دیگه تهش. یا از خانواده کمک بگیرـ

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۸من واقعا نمیخوام. یدونه رو هم واسه اون آوردم. با کلی دارو و درمان افسردگیم خوب شد تازه

چی بگم خوهرمن به خاطر بارداری و زایمان افسرده شده بودی ؟ بچه که خیلی شیرینه برعکس من وقتی بچه کوچولو میبینم حالم خیلی خوب میشه

چی بگم خوهرمن به خاطر بارداری و زایمان افسرده شده بودی ؟ بچه که خیلی شیرینه برعکس من وقتی بچه کوچولو ...

من متنفرم از بچه کوچیک. بعد از بچه افسردگی گرفتم 7 سال طول کشید خوب بشم. کلی دارو استفاده کردم. جوری بودم که میخواستم خودکشی کنم. همش دلم طلاق میخواست

من متنفرم از بچه کوچیک. بعد از بچه افسردگی گرفتم 7 سال طول کشید خوب بشم. کلی دارو استفاده کردم. جوری ...

خب همه اینارو به همسرت توضیح بده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من متنفرم از بچه کوچیک. بعد از بچه افسردگی گرفتم 7 سال طول کشید خوب بشم. کلی دارو استفاده کردم. جوری ...

الان رابطه ت با بچه ت چطوریه؟ دختره یا پسر؟

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
بچه دوم اسون تر از اولیه برای همین کمتر پیش میاد افسردگی ‌بگیره مادر . چون دیگه میدونه چی در انتظارش ...

نه عزیز دلم

انشالله که خدا ب همه بچه سالم و صالح بده

ولی منم با این فکر دومی رو آوردم همه آزمایشات رو هم انجام دادم

بدون هیچ دلیل و ژنتیک و .. بچم طیف اوتیسم شد

باید دو طرف راضی راضی باشن تا اگه یوقت خدایی نکرده مشکلی پیش اومد نندازن گردن اون‌یکی ک تو خواستی

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
الان رابطه ت با بچه ت چطوریه؟ دختره یا پسر؟

من عاشق پسرمم. رابطمون عالیه. ولی خب اونو با میل و علاقه به دنیا آوردم حتی با عشق شب تا صبح بچه داری میکردم. ولی خب الان اصلا اون روحیه رو ندارم. چون پسرمو میخواستم ولی بعدی رو نمیخوام

نه عزیز دلمانشالله که خدا ب همه بچه سالم و صالح بدهولی منم با این فکر دومی رو آوردم همه آزمایشات رو ...

دقیقا همینطوره. من همین الان حس میکنم یکی دیگه بیارم سالم هم باشه نتونم به زندگی مشترک با دو تا بچه ادامه بدم