2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
بچه ها درد پریودی گرفتم..مث همون موقع پریود شدن هم بدنم یهویی عرق میکنه...

نگران نباش میتونه علامت بارداری هم باشه من توی بارداری هام نزذیک موعدم درد پری داشتم همش فکر میکردم الانه که پریود شم نپار میذاشتم وخبری نبود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم متاسفم که منفی شديد انشالله بزودی شما هم به نتیجه می‌رسید،  ببخشید میخواستم بدونم جن ...

ممنون عزیزم

من توی پانکچرم 7تا جنین تشکیل شد که 3تا دختر3تا پسر و یه دونه نامشخص بود، و سه روز بعداز روز پانکچر جنسیت هارو بهم گفتندو گذاشتند بلاست بشه تا فرش انتقال بدم دوتاش رو ویکیش فریز شه که چون اون ماه پروژسترون گیرم نیومده بود کنسل شد و فریز شدن همشون واین دوره انتقال دادم دوتا باگرید ا وبی که منفی شدم و الان فقط یه دونه گرید سی دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم برای انتقال سوم هیچ امیدی ندارم با اینکه جنینام گرید a .b.abهستن حس میکنم میرم انتقال میدم &nbs ...

عزیزم گرید جنین هات خوبه ان شالله میگیره چنتا جنین داری

من با یه جنین گرید سی و بدون پول واسه پانکچر واقعا نمیدونم چکار کنم هیچی به ذهنم نمیرسه، با همسرمم نمیتونم حرف بزنم، چون همش میگه فدا سرت نشداصلا بهش فکر نکن،دیگه بیخیال نمیدوته که من یک ثانیه هم از ذهنم پاک نمیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم گرید جنین هات خوبه ان شالله میگیره چنتا جنین داری من با یه جنین گرید سی و بدون پول واسه پانکچ ...

به گریدش توجه  نکن

من اصلا اعتقادی به گرید ندارم

فقط باید خدا بخواد و روزیمون باشه 

ما فقط تلاش میکنیم .نتیجه دست خداست

عزیزم گرید جنین هات خوبه ان شالله میگیره چنتا جنین داری من با یه جنین گرید سی و بدون پول واسه پانکچ ...

من ۷تا پسر داشتم ۵تا دختر ۲تا هم نامعلوم

که نامعلوم و دوتا دختر رو فرستادم بهشت 

موند ۷تا پسر ۳تا دختر.که تا حالا ۴ پسر رو دومرحله انتقال دادم نشد.مونده ۳تا پسر ۳تا دختر

حرکت اسپرم شوهرت چجوری هست؟ 

حرکت aمنظورم هست

چون اگر اون خوب باشه  طبیعی میشه به همراه رژیم غذایی باردارشد

Salam ana jan khubi  Na azmayesh zakhire nadadam bade prp Akhe prp ru adade zakhire tasir nem ...

نگران نباش برو دکتر ببین چه غلطی کرده دور از جناب.  شاید با دوفاستون درست بشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نگران نباش برو دکتر ببین چه غلطی کرده دور از جناب.  شاید با دوفاستون درست بشه

Are khodamam dashtam be dofaston fek  mikardam

Vagean chera injuri mishe, moshkele gabli ke dorost nemishe yeki dg ezafe mishe 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچهها اوابوست.میشه دوتا باهم خورد  هر دوازده ساعت روزی چهارتا یعنی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچهها اوابوست.میشه دوتا باهم خورد  هر دوازده ساعت روزی چهارتا یعنی

رو جعبه اش نوشته روزی ۴ تا فکر کنم بشه دوتا باهم خورد.

من ۳تامیخوردم بعد هر وعده غذایی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔