2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان  من امروز روز ۸ انتقالم هست هییییچ علائمی ندارم😔میدونم نباید توجه کنم به علائم،عقلم م ...

عزیزم توکلت ب خدا باشه. من همیشه پر علایم بودم و اتفاقا اون انتقالی ک علایم نداشتم یا خیلی کم مثبت شدم. اینو گفتم که ناامید نشی. توکل ب خدا ان شالله خوش خبر باشی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم تخمک باید از خانمی باشه که شوهر نداره.اون مدتی که خانم دارو میگیره و پانکچر میکنن و لقاح صورت ...

نه عزیزم بچه مشکلی نداره و صیغه هم لازم نیس. البته من از دفتر رهبری که مرجع تقلیدمه استفتا کردم گفتن محرمیت و خواندن صیغه بین اون آقا و خانوم لازم نیس. بهتره البته هر کس از مرجع تقلید خودش استفتا کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام به همه ی دوستان.من تازه به جمع شما پیوستم.روز شنبه دکتر iui برام تجویز کرده.که با توجه به ذخیره پایینم و اینکه با خوردن دارو فقط یه تخمک ایجاد شده خیلی خیلی احتمال موفقیتش کم و ضعیف هست.

میخواستم از دوستانی که iui انجام دادن راهنمایی بگیرم.برای قبل و بعد از iui چه کارهایی باید و بهتره انجام بدیم؟

بچه ها بعد پانگچر برا انتقال چه داروهایی باید بخوریم.این دکترا که هیچی نمیگن.ورزش از کی شروع کنم ؟اخه گفتن پانگچر شدی فعلا ورزش نکن.

رژیم خاصی باید بگیریم بازم گرمی بخورم سردی نخورم؟خیلی خسته کننده که.ممنون میشم راهنماییم کنین

[QUOTE=315927078]عزیزم تخمک باید از خانمی باشه که شوهر نداره.اون مدتی که خانم دارو میگیره و پانکچر م ...

مسآله شرعیش هست عزیزم. میتونی از مرجع تقلیدتون بپرسی

چیزی که من بررسی کردم اینه که موقع لقاح باید صاحب تخمک و اسپرم به هم محرم باشن.

حتی در مورد آی وی اف هم بررسی کردم که گفتن آقا نباید از طریق استمنا نمونه بده

سلام  امروز همسرم رفت دکتر جنتی آزمایش رو دید گفت چون تعداد اسپرم بالاست بخاطر همین مورفولوژی ...

کلاس ا چنده..  جنتی همه رو همین میگه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه عزیزم بچه مشکلی نداره و صیغه هم لازم نیس. البته من از دفتر رهبری که مرجع تقلیدمه استفتا کردم گفتن ...

مرجع تقلیدت کیه، رهبر؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عصری آزمایشم گرفتم فقط نامه دکتر ایمنی بده که به مرکز ببرم واینکه این سرم ای وی جی هنوز درست نم ...

منکه تامین اجتماعی بودم..رفتم اسنادپزشکی تامین تاییدشون کردن ...و بعدش رفتم دنبالشون..ایقد گشتم.تا ی داروخونه ای داشت و گرفتم

۵ روزه بودن درست میگی ،چاره ای جز صبر ندارم ولی نمیگذره که😭😭 کاش یه چیزی اختراع بشه زودتر متوجه ...

دیشب شوهرم از پیاده روی اومد.یهو گفت نبینم اگه تست منفی شه تو خودتو ناراحت کنی..هر چی شده..

من پنجشنبه قبلی انتقال دادم.علایم هم ندارم..یذرع ای درد پریودی گرفتم.ولی همش احساس میکنم درد مال یبوستمه...

ولی دیروز تو دسشویی دیدم ی ترشح خیلی خیلی کمی ازم اومد زود دسمال گذاشتم دیدم ی لکه ریز خونی داخلش بود..

دیگه نمیدونم چی بود

دیشب شوهرم از پیاده روی اومد.یهو گفت نبینم اگه تست منفی شه تو خودتو ناراحت کنی..هر چی شده.. من پنجش ...

احتمال داره لک لانه گزینی بلشه

نگران نباش تا دارو مصرف میکنی پریود نمیشی

اینسری هم اصلا تو مواد غذایی رعایت نکردم.هرچی دم دستم باشه میخورم..خیلی راه میرم تو خونه.بعضی حواسم هم نیست قدمام تند برداشته میشن..چون سخته برام اروم راه رفتن.باید تند راه برم..خودم غذا اماده میکنم برا خودم.بعضی ک حوصله نداشته باشم ب شوهرم میگم برا خوراکی میاره 

احتمال داره لک لانه گزینی بلشه نگران نباش تا دارو مصرف میکنی پریود نمیشی

داروها پدرمو در اورد..بدبختی ب کمر دراز میکشم .و جای امپولای داخل باسنم ایقد درد میگیرن.. ب پهلو دراز میکشم بازم رو جا امپولا میفتم..

کبود کبودم..

سینه هام هم ک درد میکنن..کلا از اولش..فک کنم نال امپولای پروژسترون باشن...

از روزی ک رفتم انتقال ایقد سریع دسشوییم میرم..ک اگه دیر برم خودمو خیس میکنم