2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
عزیزم ۱۴ تا حدودی از الدی بگزره امپول برایه خاموشی تخمدان میدن و پریود شدی با شروع پریودی استرادیول ...

تشکر عزیزم ک وقت گذاشی 😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
دکتر میگه همینطور باید ادامه بدی تازه رحم جایگزین هم گذاشتم نشد

عزیزم 🥺 انشاالله خدا معجزه شو نشونت بده و نشون میده 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نابودم واقعا فقط زندم    

نگو اینجوری خدا همیشه نظاره گر تلاشهای ماها هستش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام  عزیزم یه حس قوی با توجه به سابقه ی درخشان مشکل نغوظش احساس میکنم مشکل دی اف ای داشته باشه ...

عزیزم 🥺🥺

انشاالله مشکل و بتونی پیدا کنی 

من مام تو تبلیغاتش دیدم زیاد موفقیت داشتن و اینکه دوستان بیشتر میخوان مام رو انتخاب کنن 

اما یکی از مراجعین دکتر خودم رفت ابن سینا گفت خوش برخورد و ریلکس بودن و نتیجه گرفته برای تعیین جنسیت نبود البته 

انشاالله که به زودی بغلت پر میشه از آرزوهات 

و دخترای قشنگم عکس خوشگل از داداششون میگیرن دسته جمعی 🙏🙏🙏

من دو تا بچه دارم نمیاد میترسم اگه بخوام دوباره باردارشم  مشکل پیش بیاد

ن ترس چرا جونم خوب اگه دلت نی نی میخواد و خودش هم دلش میخواد بنظرم دکتر باهاش حرف بزنه راحتتر قبول میکنه انشاالله هر چی مصلحت خوب هست برات اتفاق بیافته

الهی امین  زود خوب میشی عزیزم ، خدا توی این راه سخت پشت و پناهت باشه

ممنون قشنگ من انشاالله که تو هم نتیجه این همه زحماتی که میکشی و ببینی انشاالله که به زودی بغلت پر بشه از تموم آرزوهات 🙏🙏🙏😍

سلام عزيزم، یه موضوعی به من قبلا گوشزد کردید درمورد استفاده از قرص کم کاری تیروئید که یه وقت باعث پر ...

سلام عزیزم من یه بار دکتر برام قطع کرد یک هفته ولی رفتم پیش متخصص غدد میگفت اصلا نباید قطع بشه کلا باید کم کنی مثلا تو هفته یک روز نمیخوردم کردش و به نظرم بری پیش دکتر غدد بهتره 

سلام عزيزم، یه موضوعی به من قبلا گوشزد کردید درمورد استفاده از قرص کم کاری تیروئید که یه وقت باعث پر ...

سلام عزیزم اگر باردار هستی یا تو سیکل هستی

سرخود قطع نکن

بنظرم با دکتر لیلا نوین اینترنتی ویزیت شو تا بری پیش دکتر مرکز

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم من یه بار دکتر برام قطع کرد یک هفته ولی رفتم پیش متخصص غدد میگفت اصلا نباید قطع بشه کلا ب ...

اخه موندم تو این دو هفته تا ویزیتم چکار کنم ،، راستی دکتر زنان گفت مشکل جنین های ضعیف من از کیفیت پایین تخمک هست با اینکه دو دوره اوابوست هم قبل تخمک کشی انجام دادم ولی گفت کیفیت تخمک اصلا جالب نیست و جنینهام به احتمال زیاد قابلیت پی جی دی ندارن البته گفت نظر جنین شناس مهمه ولی بعید میدونه بلاست بشن کلا دیروز از حرفاش و ناامید کردنش یخ کردما الان واقعا گیج و سردرگمم

سلام عزیزم اگر باردار هستی یا تو سیکل هستی سرخود قطع نکن بنظرم با دکتر لیلا نوین اینترنتی ویزیت شو ...

سلام عزيزم با دار نیستم سیکل پانکچرمم تموم شده الان دوره سردرگمی هستم ،شاید به قول شما ويزيت اینترنتی بشم تا ببینم چی میشه

عزیزم به نظرم اصل مطلب زن هست 😓

راست میگی هر دو مهمه،  هرچی تخمک خوب باشه با اسپرم ضعیف چه فایده

از طرفی خیلیها تخمکشون مشکل داره ولی نمیدونن چون کیفیت پایین تخمک مشخص نمیشه. کلی تخمک دارن ولی بی کیفیت

که یا ۵ روزه نمیشه و یا بارداری پوچ و سقط میشه

انقدر عوامل مختلف دخیل هست که خود دکتر هم دقیق نمیدونه مشکل چی میتونه باشه

الهی که خدا به همه کسانیکه دوست دارن هرچند تا نی نی که میخوان بده. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️