2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
شایدم نبوده حرکت و تهداد مهمه. دکتر به من گفت چون تعدادش بالاست دارو بخوره طبیعی میشه.برای ایشون ۵۳ ...

تعداد تو یک میل ۵۳ بوده 

پیش کدوم دکتر رفتن 

دکتر من گفت بره پیش دکتر جنتی

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام ب خانمای گروه من امروز بعد از ۳ماه ک پانکچر شدم رفتم سونوشدم برا انتقال ی بسته ال دی داد و گلوکوفاژ چیزی ک من فهمیدم ی ماه و نیم بیشتر بایدمنتظر بمونم چ جوریه میشه چقد طول میکشه تا جنین رو انتقال بدن؟ تجربه تون رو بگید ممنون میشم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فاطمه جان خوبی گلم ؟  وضعیتت چطوره ؟ خوب شدی انشالله ؟  فاطمه احمدیان خوبه به نظرت ...

عزیزم با زور تونستم یه وقت ازش بگیرم گفتم جواب آزمایش نشون میدم باید از ساعت سه اینجا باشی تا منشی اومد با یه زبونی ازش کاغذ بگیری تا ساعت یازده شب اینجا الان ول معطلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
۴ تا جنین داشتم که ۲ تاش انتقال دادم فکر میکردم ۲تای دیگه دارم مرکز  گفت ۲تا از بین رفته خیلی د ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات خدا برات بسازه قشنگم انشاالله برا همه مون میسازه

الان پانکچر نمیتونی بازم بشی

سارا هم موقع انتقال جنیناش از فریز در نیومدن آدم نمیدونه استرس چیو نکشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

@داداشمممم   عزیزم از خودت یه خبر بده بهم نگرانتم 

شوهر منم آی وی اف قبول نمی کنه همین آزمایش رو داد گفت دیگه پام رو نمی زارم آبروم رفت  طبیعی شد ...

ببین واریکوسل نداره و دی اف ایم بده احتمال هست داشته باشه بارداریات برایه کیه منم دوتا دخترامو با اولین اقدام باردار شدم ولی برایه سومی ۴ساله بدوبدو و دکتر اخرم دستای خالی جیب خالی و عصاب خط خطی

عزیزم این حرفو بهم زدی یهو انگار ته قلبم روشن شد، ان شالله همینطور باشه خدایا میشه منو شرمنده زحمات ...

عزیزم ازمایش دی اف ای داده ازمایش شوهرتو دیدی به حرف دکتر اکتفا نکن ۴سال سره مارو شیره مالیدن گفتن مشکل نداره   مطمینی واریکوسل نداره 

سلام ب خانمای گروه من امروز بعد از ۳ماه ک پانکچر شدم رفتم سونوشدم برا انتقال ی بسته ال دی داد و گلوک ...

عزیزم ۱۴ تا حدودی از الدی بگزره امپول برایه خاموشی تخمدان میدن و پریود شدی با شروع پریودی استرادیول بهت میدن و بسته به زخامتت از روز دوازده به بالا انتقال میدن سیکل بلند نام داره و حدودا ۴۵ روز طول میکشه اگرم خواستی تو همین سیکل ال دیت میتونی هیسترو و خراشم بدی