2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
سلام عزیزم خوبی نی نی )ها( خوبن در چه حالین😍

سلام عزیز دلم مهتاب جونم قربونت نی نی هم خوبه خداروشکر،استراحتم بیشتر به خاطر جفت پایین

شما خودت خوبی مهربون؟

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
از روز 8 بیبی گذاشتم و فقطططط هاله های محو دیدم میدونم که منفیه خودمو اماده کردم ولی با دلای پاکتون ...

منفی نیست چون هر روز هاله داره پس به احتمال زیاد مثبته 

الکی خودت ناراحت نکن دلم برات روشنه فردا با خبر مثبت شدن میای تاپیک 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم مهتاب جونم قربونت نی نی هم خوبه خداروشکر،استراحتم بیشتر به خاطر جفت پایین شما خودت خو ...

الحمدلله😍

ان شا الله به سلامتی 

قسمت همه منتظرا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
داداشا همیطورن..بخدا داداش اخری من همینطوره..بابا همش میگه چرا دنبال کار نمیگردی..همش میگه دماغمو فع ...

داداش من ۱۷ سالشه دروغ نگم ۱۳.۱۴ سالگی سرکار رفته

ولی هیچی پول نداره😂 معلوم نیس چیکار میکنه

داداشم بیمار شده بخاطر جو خانوادگی که داشتیم باید ببرمش مشاوره ، مشاوره ام جلسه ای ۵۰۰.۷۰۰ میگیره برام سخته

هیشکی گردن نمیگیرتش😄 انقد ک بد اخلاق شده قیافشو ببینی میگی وای چ پسر مظلومی ولی باطنش مریض شده🥲

خیلی چیزا شنیده و دیده که تو سنش نبوده همونا بهش اسیب زدن

من داداشمو مقصر نمیدونم ! بااینکه تمام مشکلات بخاطر داداشمه اما بزرگ ترا بزرگی نکردن ، منکه شوهر کردم ولی اون بچه رو .....

بااین حال خانواده خیلی خوبی دارم😍

دلم. پر بود پر حرفی کردم ببخشید 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچه ها این آزمایش همسرمه به نظرتون با این آزمایش امیدی به طبیعی باردار شدن هست ابن سینا داده م ...

عزیزم از شوهر من بهتر. شوهر من مورفو ۱.حرکت آ ۰.دی اف آی ۲۷

بعد شوهرم قبول نمیکنه طبیعی باردار میشه😁😁

میگه من تا پیرم بشم طبیعی میتونم

یعنی کشته و مرده این همه اعتماد به نفس هستم.

بهش دارو بده. دکتر برای شوهرم دارونوشت گفت حداقل ۳ماه بخوره 

عزیزم از شوهر من بهتر. شوهر من مورفو ۱.حرکت آ ۰.دی اف آی ۲۷ بعد شوهرم قبول نمیکنه طبیعی باردار میشه ...

شوهر منم آی وی اف قبول نمی کنه همین آزمایش رو داد گفت دیگه پام رو نمی زارم آبروم رفت 

طبیعی شد شد نشدم بی خیال 

حرکت و تعداد رو می گن خوب می شه مورفو می گن زیاد نه

حالا موندم پس سر دو بارداری قبلیمم مورفو همین بوده؟

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

من ۴شنبه انتقال دادم امروز میشه روز ۴ انتقال کاش یه دستگاهی بود تشخیص میداد جنین هام هستن یا نه

سلام عزیزم انشاالله که ۱۰روز دیگه خوش خبر میای، بهش فکر نکن خودتو سرگرم کن 

سلام فاطمه جان خوبی گلم ؟  وضعیتت چطوره ؟ خوب شدی انشالله ؟  فاطمه احمدیان خوبه به نظرت ...

سلام عزیزم تو خوبی باور می‌کنی یک‌ماهه درگیر وقت گرفتن از احمدیان هستم الان هم اومدم نشستم منتظرم منشی ببینم میده کاغذ بهم برم تو اصلا وقتاش همیشه خدا پره 

با این اوصاف نمی‌دونم چیکار کنم روزای پنج شنبه شب ساعت دوازده شب ببین میتونی از سایت طب ۲۰یا شفا داک وقت بگیری آره دکتر خیلییییی خوبیه برای ناباروری 

راستی هنوز انتقال نرفتی ؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شوهر منم آی وی اف قبول نمی کنه همین آزمایش رو داد گفت دیگه پام رو نمی زارم آبروم رفت  طبیعی شد ...

شایدم نبوده

حرکت و تهداد مهمه. دکتر به من گفت چون تعدادش بالاست دارو بخوره طبیعی میشه.برای ایشون ۵۳میلیون بود.

شوهرمن به خاطر تعیین جنسیت ای وی اف رو قبول کرد و انجام دادیم. دوسری هم انتقال دادیم نشد

منفی نیست چون هر روز هاله داره پس به احتمال زیاد مثبته  الکی خودت ناراحت نکن دلم برات روشنه فر ...

عزیزم این حرفو بهم زدی یهو انگار ته قلبم روشن شد، ان شالله همینطور باشه

خدایا میشه منو شرمنده زحمات شوهرم نکنی، میشه شرمنده دل دخترام نکنی، خدایا ماهای که این راهو میایم از جون و روحمون زدیم خودت خوب میبینی توروخدا ناامیدمون نکن       

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40