2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
چشم حتما ایندفعه که جواب آزمایشاتم رو بردم میگم دکتر برا همسرم آزمایش تخصصی تر بنویسه  میگم حت ...

بله عزیزم ممکن اصلا جنین پسر تشکیل نشه

کروموزم yرو کبد میسازه

کبدش رو پاکسازی کنه مخصوصا اگر چرب هست

من شنیدم یکی ۲۰تا تخمک داشت که همش دختر شدن

فداتشم اره انگاری باردارم😭😍 آزمایش دادم مثبت  بود😍 یکماه بعد نتیجه ی منفی ivf رفتیم دکتر ط ...

عزیزمممممممم😍

مبارکت باشه هلی جون

گوارای وجودت

الهی به سلامتی بغلش کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز حال دلم بارونیه دلم گرفته از زمین از اسمان از هوا از باران از اکسیژن از نفسی که میکشم ماها درد ...

منم بعد از انتقال منفی ناامید شدم ؛ نا امید که انتقال بعدی هم منفی میشم زهی خیال باطل ؛ از مرکز زنگ زدند که اصلا جنین ندارم خیلی دلم گرفته 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بچه ها شیاف پروژسترون ک استفاده میکنم پایینم خیلی سوز میزنه...شیافو واژینال استفاده میکنم.. همه سوز ...

بچه ها بنظرتون میتونم پماد کلوتریمازول بزنم بیرون بدنم..؟؟؟

شیافا سوزش اوردن برام..

یعنی جنینات از بین رفتن؟؟ یا کلا نمیدونستی ک حنینات تموم شده بودن؟

۴ تا جنین داشتم که ۲ تاش انتقال دادم فکر میکردم ۲تای دیگه دارم مرکز  گفت ۲تا از بین رفته خیلی دلم گرفت یعنی سرنوشتم چطور میشه ؛ ۴۰ سال دارم 

۴ تا جنین داشتم که ۲ تاش انتقال دادم فکر میکردم ۲تای دیگه دارم مرکز  گفت ۲تا از بین رفته خیلی د ...

اگه بگم ناراحتی مداره دروغ گفتم ،من هم جای شما بودم ناراحت میشدم 

ولی عزیزم این اتفاق خیلی اوقات پیش میاد

اگه ما غصه بخوریم چیزی درست نمیشه 

اگه امید نداشته باشیم نمیتونیم زندگی کنیم پس امیدوار باش عزیزم ،ما با امید ادامه میدیم 

اگه جنین مداری با دکترتون مشورت کنید و دوباره وارد سیکل پانکچر بشید 

حل میشه 💖

اگه بگم ناراحتی مداره دروغ گفتم ،من هم جای شما بودم ناراحت میشدم  ولی عزیزم این اتفاق خیلی اوق ...

قربونت عزیزم ممنون جوابمو دادی😗 ان شاالله این انتقال مثبت بشی و دلت شاد میشه الهی امین 

بچه ها من الان شکمم درد میکنه  ۴شنبه انتقال دادم علتش میتونه چی باشه؟نگرانم 😔زیر شکمم درد دا ...

برات صلوات فرستادم که مثبت بشی 

هیچی نیست نگران نباش ان شاالله نی نی جاش داره خوش میکنه 

ک شیاف میزنم؟؟ قبلا شیاف میزدم ولی مث قرص مث گچ بودن. ولی این شیافا مث همی شیافای مسکن هستن..

پس طبیعی عزیزم

میری سرویس خودتو با ژل شستشوی بانوان باردار بشور و خوب خشک کن چون این شیاف چربه حس خارش و سوزش بهت میده

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم ان شا الله هرچی خیره براتون پیش بیاد ۱۰۰ تا صلوات برات میفرستم

ممنون مهربونم

خیر بببنی انشالله 

فقط منتظرم این داداش من بزرگ بشه 😑 

از این میترسم بزرگم بشه عاقل نشه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فداتشم اره انگاری باردارم😭😍 آزمایش دادم مثبت  بود😍 یکماه بعد نتیجه ی منفی ivf رفتیم دکتر ط ...

الهی هزار مرتبه شکر 🥹😍

الهی خیر بببنی پیامتو به شوهرم نشون دادم 

اخه منم رفتم طب سنتی دارو داد به همسرم ولی همسرم نمیخوره

تقریباً مشکل همسر شمارو داره اسپرم هاش هم مشکل دم دارن هم سر

چطوری میخورد دارو هات چیا بودن عزیزم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربوووونت برم عزیز دلم. الهیییی که خدا بهترین خیر رو جلو پاتون بذاره. من ک روم خییییییلی سیاهه ولی ...

🥹😍 عزیز دلمی

ممنون مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها این آزمایش همسرمه به نظرتون با این آزمایش امیدی به طبیعی باردار شدن هست ابن سینا داده

من خودم دوبار طبیعی یکی ۱۰ سال پیش یکیم ۳ سال پیش باردار شدم  

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)