2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
خیلی ممنونم ان شاالله قبل انتقال بعدی طبیعی مثبت بشید من بلد نیستم  اسکرین اینجا بار گذاری کنم ...

ممنونم عزیزم خدا از دل پاکتون بشنوه🤲💟

من که معتاد چایی ام روزی یه فلاکس می خورم بیشتر حتی🤦‍♀️ صبح تا ۳تا لیوان بزرگ نخورم روزم شروع نمیشه😄 ولی باید ترکش کنم منم طبعم سرده . مرسی از توضیحاتت عزیزم

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

هیچی امید داشتم یه چیزی بگه عیب و بفهمیم  ولیگفت مشکل ایمنینداری مننمیفهمم براچی سرم زدی تو. &n ...

آناشید جان از دکتر زرنانی چه جوری وقت گرفتی ؟ من بخوام وقت بگیرم چه جوری باید بگیرم؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جونم خوبی منم خواستم یه بار برم پیشش ولی نشد چون که یکم وضعیت مالی مون خوب نبود همینجا احمدیان ...

سلام فاطمه جان خوبی گلم ؟ 

وضعیتت چطوره ؟ خوب شدی انشالله ؟ 

فاطمه احمدیان خوبه به نظرت ؟ تو رفتی پیشش بهتر میدونی اگه خوب باشه منم از همون وقت بگیرم 

برای دیر وقت میده ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها تو رو خدا بیایین یه چیزی بگین دارم سکته میکنم از غصه و نگرانی😭😭😭😭😭😭بتای اولم روز چهارده ۳۴۷۰بود بتای دوم دو روز بعدش شد ۴۸۲۰ بتای سوم دو روز بعد یعنی امروز شده ۷۱۰۰ چرا دو برابر نمیشه😭😭😭😭😭😭😭چشمام باز نمیشه ابنقد گریه کردم

بچه ها تو رو خدا بیایین یه چیزی بگین دارم سکته میکنم از غصه و نگرانی😭😭😭😭😭😭بتای اولم روز چهارده ...

سلام عزیزم

چون تعداد جنین هات زیاد بوده نگران نباش

احتمالش هست که همه شون لانه گزینی کردن بعد یکی یا دوتاش رشدشون کم بوده و جذب شدن 

توکلت به خدا باشه ان شا الله همه چیز بخیر میگذره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم پس قبل انتقال حداقل یه ماه انجام بدید برای مثبت شدن انتقال هم موثره. ان شاالله این دفعه جنسی ...

یعنی من اگر شرایطم جور باشه آذر انتقال دارم

بعد از ۵تا ۲۵ عادت ماه آبان انجام بدم؟ چون گفته بودن ۱۵ روز در هر دوره

ممنونم عزیزم خدا از دل پاکتون بشنوه🤲💟 من که معتاد چایی ام روزی یه فلاکس می خورم بیشتر حتی🤦‍♀️ صب ...

منم قبلا چایی زیاد می خوردم ولی وقتی دمنوش می خوردم دیگه احساس نیاز به چایی نمیکردم.