2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
سلام به همه ی دوستان،من تازه وارد پیج شما شدم. از دوستان کسی میتونه من را راهنمایی کنه.ذخیره ام خیل ...

من با ذخیره ۲/۸ و دو بار iui هيچ نتیجه ایی ندیدم. نمیخوام خدایی نکرده ناامیدت کنم، ولی درصد مثبتیش کمه و ممکنه دخیره ات کمتر هم بشه. مستقیم بری سراغ ivf مطمئن تره. حالا باز دوستان هم میان از تجربیاتشون می گن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

به سلامتی.استرس نداشته باشین .. ان شاالله همشون جنین بشه براتون و انهم پسر .۱۰ تا تخمک که کم نیست .ح ...

ممنون عزیزم خداروشکر خوبه همش میگم برا تعیین کمه.متاسفانه استرس دارم وقتی استرسی بشم سرفه میکنم و صدام میگیره.دعا کن دوست من بسلامت تموم بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه ی دوستان،من تازه وارد پیج شما شدم. از دوستان کسی میتونه من را راهنمایی کنه.ذخیره ام خیل ...

سلام عزیزم. بنظر من که ای یو ای کلا وقت تلف کردنه، خودم تا حالا کسی ندیدم نتیجه گرفته باشه حالا چرا دکترا اول اصرار به این کار دارن! من میگم بری سراغ همون ای وی اف اما باز شما تحقیقاتو ‌کامل کن ایشالا که زود زود باردار شی

💚💖

سلام خانما کسی جدیدا سرمivig گرفته 

من قبلا یه سری تو سایت ثبت نام کردم و پیامکش اومد و...الان میگن فرق کرده باید بری بیمارستان بستری شی و برگه بهت میدن بری داروخانه حلال احمر بگیری بیای بزنی 

میخواستم راهنماییم کنید

سلام خانما کسی جدیدا سرمivig گرفته  من قبلا یه سری تو سایت ثبت نام کردم و پیامکش اومد و...الان ...

برو داذوخانهدهلال احمر دارن اول دکترت بنویسه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام جونم خوبی منم خواستم یه بار برم پیشش ولی نشد چون که یکم وضعیت مالی مون خوب نبود همینجا احمدیان ...

ویزیتش 350 شد نمیدونم چرا مهر خودشم نزد مهر دکتر زنان زد..  فاطمه اینترنتی ویزیتشد 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ویزیتش 350 شد نمیدونم چرا مهر خودشم نزد مهر دکتر زنان زد..  فاطمه اینترنتی ویزیتشد

سلام

من شنیدم اینترنتی ویزیت دوبرابر میگیره یعنی حدود ۶۰۰_۷۰۰ 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام من شنیدم اینترنتی ویزیت دوبرابر میگیره یعنی حدود ۶۰۰_۷۰۰ 

ای وای لعنت بر شیطان اخه چه خبره ای خدا

عزیزم انپول نوروبیون کی می نن؟براپانگچرم همسرم لازم بزنه؟

ما که نزد.  خودم میزدم هفته ای یکی چهار تا داده بود

ممنون عزیزم خداروشکر خوبه همش میگم برا تعیین کمه.متاسفانه استرس دارم وقتی استرسی بشم سرفه میکنم و صد ...

چند بار نفس عمیق بکش و استرس رو از خودت دور کن .استرس زیادیش برای تخمک خوب نیست .شما تمام تلاشت رو داری میکنی ان شاالله که تعداد زیادی جنین پسر براتون تشکیل میشه بعد به تعداد هم نیست حتی با یه دونه جنین پسر هم مادر شدن پس اصلا بهش فکر نکن و با روحیه بالا برای پانکچر برو ..خود پروسه اشم زمان زیادی نمی بره کلا یک ربع طول میکشه و درد زیادی هم نداره .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ویزیتش 350 شد نمیدونم چرا مهر خودشم نزد مهر دکتر زنان زد..  فاطمه اینترنتی ویزیتشد

آخه خودش پزشک نیست مهر نداره .دکترا داره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...